z nudów-sigi z X'a:
z nudow... dziewczyno tocz to geniusz ;]
najlepsi to ja, ty, chieffu i mol... tylko gdzie kamui? nie ten moj ofkoz ;]
Musiol-hehe...może zacznę od tego,że jest bezpłciowy zeby.gif Tzn jest stworzony na podobieństwo boga, robi pentagramy z szmat, myśli,że niema uczuć, jest niewrażliwy itp [w czym jest skutecznie utwierdzany przez tego typa, którego ma Gipsi],ale w rzeczywistości jest jedną z wrażliwszych postaci w X'ie
i kochal mnie... widzial swojego ojca we mnie... i matke w Tancie, wiec pasuje doskonale do ciebie ^^'
Mol-ty masz najbardziej beztroskiego, wesołego bisho ever. Nawet w czasie walki [z innym facetem tongue.gif ]jest słodki i szarmancki [a co dopiero w stosunku do pań rolleyes.gif ]
a do tego jaki fajny... dlatego kocham X bo jak mozna powiedziec ze on nalezy do zlych... nie mozna... no i ten jego cytat:
"owszem ciekawie bylo by walczyc z przeznaczeniem... ale jeszcze ciekawiej moze byc plynac wraz z przeznaczeniem" -ofkoz powiedzial to calkowicie inaczej ale mowie zpamieci.... super postac... tak jak kazda z X. Cudowna manga... anime nie wytrzymalem i umarlem pokilku (nastu?) epah -nuuuuudyyyy >.>
aha ale ofkoz i tak ja mam najswietniejsza postac ;]
Gipsi ma badassa
ah jaki ja piekny... wygladam jak Renji z bleacha ;]
Gips=Ken- bo taki robiący się na japończyka lekki bishonen:)
ahahhahha
genialnie dobrane ;]