Moj post zniknal wiec ponawiam pytanie: Gipsiu, czego nie rozumiem w Twoim podpisie? (w tym, ktory obecnie rowniez zniknal).
Ta wypowiedź nie ma nic wspólnego z piosenką... piosenka oczywiście świetna, a ja robiącm oje podpisy zawsze pisze to co odczuwam słuchając danej piosenki... a że ostatnimi czasy próbóje sobie wmawiać żej estem fajny a inni mniej fajni to słuchając tej nutki najbardziej czuje że sobie moge kogoś obrazić bo jestem na tykle fajny ;]
wiem żen ie wiadomo o co chodzi ale nie wiem jak to określić... poprostu ten opis nie ma większego znaczenia bo nie jest on do nikogo skierowany... chociaż wczoraj się do wiedizałem że nigdy nie pisze się nic bez powodu i że może jdnak do kogoś tam jaki ś uraz mam że pisze takie rzeczy... no ale mi o tym nic nie wiadomo narazie więc ta osoba ma niezłe zdolności psyhologiczne skoro wie lepiej ode mnie czy czuje do kogoś żal... zaraz! Hey o czym ja wogóle pisze?! dam na jam dałna
pize kompletne bzdury ale kij z tym
podpis jest bo jest i mi się podoba ;]
Sergey:
Aż chce się powiedzieć "kolejny debil który chce uchwycić wieloletnią magie tęczy jednym tchem..." oczywiście bez urazy i nothing persobnal but what you have done is just a big shitty thing
aha i komentowałem ten napis zielony (L'Arc en Ciel - dyskografia...)
Glenn - kurcze ja na serio ni uja nie rozumie tego obrazka z kotkiem.. kiedyś miałeś troche inny i ja na serio je niezbyt czaje
Teeno - bardzo fajna dla mnie... ahhh te usta... no i te usta świetnie komponuja się z tymi równie cudownymi na avie ;] i te mniejsze obrazki też jakoś w miare wyglądają tylko nie czaje co po między tymi Ayu robi Chii?