Tant - ja wogóle nie tryie co chi chodzi... po oc pokazywać 8 obrazków które się podobają komuś/komóś... jak bym ja miał dawac to co się podoba innym nigd bym nie miał w avku pleców Hyde, nigdy bym nie miał obecnej sygnaturki,.... Maciek dawaj do sygnaturki tylko i wyłącznie to co tobie się najbardziej podoba wtedy bedę (inni może też....) czaił bardziej jaki jesteś i "co ci w duszy gra...." obecna sygnaturka fajna ale poprzednia z jak to powiedział Morchol - "jeśiennymi kolorami" podobała mi się bardziej bo pasowała do avatara bardzo fajine
Yuz - bardzo fajny Clodud...
Goha - Vincentcałkiem fajny i kolorystycznie pworzo
Balu (de baliel czy jakkolwiek trudno pisze się twój nick ;]) - całkiem ładny... osobno nic specjalnego ale pasuje ci pod avatar (który nawiasem mówiąc nie podoba mi się ;] )
Marv - I dont get it...
Oh.. zabolały mnie te słowa z twoich ust... ja osobiście nic nie mam do Teeńka, często jest, nie spamuje, pisze długie posty, innymi słowy user doskonały... poprostu jak zobaczyłem tego gifa, to od razu sobie przypomniałem o regulaminie, bo on ze dwa razy limit przekroczył...
a Yuzu miała dwa gify po jakieś 100KB, więc się nie miałem o co przyczepić...
EDIT::
Ups.. sorry.... my mistake.... spojrzałem na nie raz i to dawno i się zasugerowałem jedynką na początku.... teraz będę wszystkich równo ganił
nie no ja tylko tak żażuciłem żarta niedrygaj przevcca nie miałem ci za złe i wiem że do Teeniaka nic nie masz bo inaczejv bym cię już nie kochał ;] co do podpisów Yuz i Teeniaka to mi one nie przeszkadzały i nieżucaem się bo ja łącze mam całkiem dobre i mnie to nie drażni... zresztą jak to kiedyś panowie hakerzy czyli chyba Game pleya' i Morchol napisali jak raz się pokaże obrazek to później IE zapisuje go i włącza się bardzo szybvko więc mnie te duże obrazki waliły...a Yuzowy sig wyglądał bardzo ładnie w połączeniu z avem...