GamePlay
hahaha... <i tak dalej>
Jak zwykle po was można spodziewać się wszystkiego. Z pokazywania fajnych gustów waszych avków przekształcacie się w znaki zapytani, które nie wiedzą co wybrać, albo jeszcze gorzej w dziewczyny. Po samych avatarach nie poznaję kto jest kto i muszę czytać wasze nicki. Ja jednak powróce do swojego wanzera, gdyż mam wielką ochotę grać znów w FM.
Mylisz się...
Ja-Jak zawsze "śliczny pan"...jakiś JRockowiec.. Gackt ew. Hyde albo któś z DEG'a
Sergeykens -Squall tocz to jego nick name przeca -przypominam Serge & Squall the be..
Dark M-Kenshin-widać jak bardzo lubi tę mange
Zell-mimo że nie ma już teraz Kaina to jest wokalista SOAD wszyscy wiemy jaki jest ego ulubiony zespół... przynajmniej ci co uważnie czytają...
Marvell-nadal smok..
Tantalus-zmienił ostatnio ale ten pasuje bardziej niż stary..
Devil-nie jest mroczny ale widziałem go na jego blogu więc kojarze bez problemu..
ARD-Raziel still da best allways da best..
Morchol-havent change for long time..
Nom może Little mi nie zabardzo pasuje.. nie podoba mi się jego avek.. nie wiem ja jakoś nie musze patrzeć na ksywki.. to bardziej twój niezbyt mi przypomina ciebie.. A tak wogóle o gustach sięnie dyskutuje więc nie można mówić bezguście.. mi się mój podoba i nie obchodzi mnie że według innych to bezguście !!
YUzurihe weż ty zapodaj sobie jakiegoś ava b nie moge patrzeć na iebie bez niego
A jakiego Selphie miała avka??? Ja widziałem jakieś oko które było bardzo fajne i lepsze niz ten tutaj... tak pozatym to ten tutaj jest u akiej jednej pani na blogu... Devil wiesz u jakiej?
Dark M-Konkretny AV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!