Mol - poprzedni motyl był lepszy, ale ten też jest fajny a zmiana była raczej potrzebna bo już długo był.
damn! Gipsi-Al'a nigdy nie miałam krzywus.gif ....no to może ten...
Sory chodizło mi o Edwarda, ale nie mam głowy do imion.. zawsze o tym mówie żen ie pamietam imion z filmów etc. a już na wno nie japońskich... anyway ten jest chyba troche lepszy od poprzedniego bo jest bardziej wyrazisty, ale na razie nie wiem czy mi się podoba... jest dziwny, ale prze to oryginalny chyba.
wisz gipsi pierwszy rzut oka na twojego ava -Aizen 2 juz kto inny ale ogółem to fajne 4/6
no właśnie ni wim... sory ale za chu* nie zrozumiałem o czym ty do mnie rozmawiasz.
Gipsi - taki troche mało wyraźny i możnaby zrobic tło przezroczyste skoro brzegi ładnie wyciąłes ;] 96,45/123,74 <;]>
No właśnie tło musiałem zlecić Marvovi ;] sam bym tego nie zrobił... zawsze jesli chodzi o tło to musze do Marva lecieć - Big Thnx arv za pomoc ;]
Gipsi-głupio,że twarzy nie widać,ale i tak całkiem fajny...przynajmniej nie lalusiowaty
Specjalnie o to chodziło żeby twarzy nie było... może działa na mnie lipny komunikat Mola ale ogólnie raczej chciałem mieć tylko mietka od boku z gitarą... to tak jak kiedyś ten mietek co miałem od tyłu z gitarą go... a jeśli poprzednie były lalusiowate to ten też raczej jest ;]