Jestem tak pijany, że nawet odpowiem w tym temacie <jedno piwko i już mnie czyści psychicznie>.
Tamaya - podoba mi się. Nic więcej pisać nie trzeba. No, może tylko tyle, że te uszka powinny być bardziej w górę.
Glenn koleś patrzy przed siebie jakby panienkę w mini zobaczył. Chcę panienkę w mini, a nie tego kolesia przypominajacego mi anime z lat 70 <ach, wtedy to były aniem heh>.
Hisoka - tobie to bym S.hemale proponowal... no, ale bądźmy poważnie trzeźwi <burp...> avek fajny, tyle, że to facet. Leee... Ja się tak nie bawię, nie, nie.
Goha - taki zamyślony, taki milutki heh.
Gipsi - twarzyczka wyglada tak, jakby ktoś temu panu plaska strzelił <czyli tobie pasuje, chociaż w twoim przypadku, to bardziej... nie, to zbyt nienormalne, nawet jak dla mnie>. Taki sobie. Czyli tobie pasuje. Nie to, żebyś był taki sobie.
Yuzuriha - słodziutki. Bardzo mi się podoba. A ten języczek <wyobraża sobie bliższe z nim zapoznanie...>
The_Reaver - dobre, koleś wygląda tak, jak ja na wietrze - niepewnie.
de'Belial - zamiast w dól, koleś powinien do góry dumnie spogladać. No chyba, że to taki zamyślony miał wyjść.
Whiste_Wizard - pasuje ci. Mnie się podoba. Ot co.
MarvelliX - jakiś taki sztuczny mi się wydaje - zupełnie jak z filmów chińskich tych robionych w 90 którymś tam, wixie, woxie, no, wiesz o co mi chodzi <coś jak wojownicy z krainy Zun... na AXN leciał bodajże... albo ten, no Storm Riders>.
Tantalus - chlip... sentyment - to taki powrót do młodzieńczych lat, które już na zawsze odpłynęly... chlip...
Musiolik - oklepany jako moje teksty heh.
S&S - taki sobie. Ja rozumiem, jakbyś siebie chciał odmłodzić, ale postarzać... Dziwne.... No chyba, że ty jak taki jeden aktor - lubisz być stary, ale młode laski wyrywać.
Heti - trochę taki... na wyrost. Powinien być lepiej narysowany. Teraz wydaje mi się jakbym ogladał rysunki takiego jednego niespełnionego artysty spod budki z piwem.
Spinkings - równie dobrze mogłeś dać se za avek tego kłulika z energizer. To samo. Mmm... Marchewka... <chrup chrup>
Grzybek - te, to avek, czy kryptoreklama? <Dark Elven mmhmmm... so good... to watch>
Zell Dincht - jakby ktoś mu łeb uciął, by to lepiej wygladało. Naprawdę.
little - zaszalej, po co się ograniczać: powiększ go!
GamePlay - ta, powiększ go, a ci będzie pasował jak ulał.
Morchol - widziałem motyla... krwawy... cień... Jakiś takiś no chybaś nijakiś nokiś.
Necron - taki sobie oklepany. Jak ten Sauron, czy Seuron z Wladcy Talerzy, czy coś...
Shirley - totalnie ci nie pasuje. Ta postać na avku jest ladna heh.
Dark M - pasuje ci. Taki dziedzinny. Pasuje ci. Z całą pewnością.
DARK rONIn - gdyby był większy i nieco bardziej wyraźny. Chyba że ta ciemnota to efket zamierzony.
Teeniek - taki ręcznie, niechlujnie, rysowany. Taki, jakby coś skrywał. Nice...
elfik_mog - tu się wstrzymam, bo nie wiem czy to ty, czy to ty...
De6v6il6 - taki sztampowy. Totalnie nie pokrywajacy się z xywą. Jakbym widział postać z Lansigger V, czy jak to ta gra się zwała. No chyba, że nawiazanie do imć. Urishimaura coś tam bylo umyslnie.
Selphie - bardziej mnie twarz interesuje, a nie piesio i zasłonięte nogi <macha paluszkami>
_dark_cloud_ - podoba mi się ta dziewczyna. Zamieść jej twarz, albo biust, po rozmiary avka na całą sylwetką są stanowczo za małe
Death_Scythe - ja chcieć twarz. Ja nie chcieć małego rozmiaru. Niee...
Kakashi - normalny. Znaczy się nienormalny jako mina tej postaci, ale normalny, jako temat na avek <czy ktoś to zrozumiał?>.
Jak kogoś pominąłem - ee... tam i tak się avek wam zmienia praktycznie co chwile, więc mnie tam rybka.
Wogóle to niech nikt nie stresuje się moja opinią - w końcu to wasz image, nie mój.
Yuzuriha:
Przynajmniej trzymam się jednego motywu ;P
Ja też. CHolercia wie, co to za motyw, ale ja też. Mamy coś wpsólnego heh. I ten języczek <mróży oczka>. Zadziorny <macha łapkami w gorze>.
Gipsi:
symbolizuje ten twój "spadek formy" o którym mówisz?
<chory śmiech> nie, skutki walenia głową o ścianę <chory śmiech>