Dobra troche się pozmieniało więc trza co nieco ocenić...
Yuzuriha-ta postać na avie jest świetna i strasznie mi się podoba, jest poprostu cudna!!!! ale kolory tego avka strasznie go niszczą... jakoś ten brąz mi się niepodoba-__-' ale szkic postaci jest świetny
Dińśtu_całkiem fajny ten Magus
Troche taki kolorowy ale ffajny
Selphie-taki sobie... miałaś lepsze... ale przynajmniej widać kogo to avek nie patrząc na nick... jest taki... taki twój
kroopek1-ma nieźle zjebanego avka... chociaż on ma być chyba dla smiechu to jest poprosttu lipny
ale za to:
Grigorij -ma super ava :lol:
sergiej - gipseyowi sie podoba temu choremu umyslowemu dzapancowi sie podoba taka smierc geez... to teoretycznie ja powinienem kochac tego ava ale jak dla mnie to troche ponad srednia... nie wiem czemu ale tak mi srednio podchodzi... aha i ten napis dark avatar tez troche pogarsza
no bez przesady że mi się podoba to nie przesadzajmy... mówie że może być... wiecie ani mnie nie jara zabardzo ani mi nie przeszkadza.. to tak jak z moimi plecami na avie... chyba już wam nie przeszkadzają... no ale kose ma bardzo fajną ta śmierć, a tak pozatym to taki se... pasuje pod szate graficzna 4um