nie możesz;]
a ja w końcu słyszałem ten jHipHop od kumpeli i wydawało mi się że napisałem o nim... był zajebiście pozytywny musze powiedzieć, nie które piosenki były bardzo fajne
trampamapam macie tutaj plytke rip slyme'a przy okazji ;] http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=1VCB04Y...V03BQ2CAJU4PBVW
c***j ze sie nikomu niespodoba ale przesluchajcie chociaz 5ta piosenke ;]
ta 5 czyli "Joint" jakoś tak mocno mi się nie podobała, były lepsze... 7 bardzo mi się podobała i kilka pod koniec płyty, ogólnie nie jest źle, co mi się podoba to to że jHH podobny jest do Francuskiego, ma podobny beat i ogólnie jest wesoły i pozytywny (stwierdzam to po przesłuchaniu twojej płytki, płytki kumpeli już ponad rok temu, oraz jednego z popularniejszych Hip hopowców z tego co wiem King Kadra czy Kagra już nie pamiętam...) bardzo pozytywne nuty, i musze znaleźć na płytkach ten jHH od kumpeli co by tu zgrać bo niektóre utworu bardzo pozytywne... tak jak na tehj płytce twojej właśnie, fajne jest to że niektóre mają dzwięki jak z gier z Pegazusa ;]
12- "Blue Be-Bop" jest w ch*j pozytywna... "babe hold on, wait a minute..."
czy cos takiego ;]
EDIT::::::::::::::::: Zacytuje tutaj kolesia z innego forum:
Kolesie rozgłos zdobyli swoim op'em do Naruto (nie oglądam Naruto, zeby nie bylo Razz), a jakis czas pozniej tez op'em do Eureka7 (to juz ogladam, zdecydowanie ;]). Zassałem 2 single i przypadli mi do gustu. Potem zassalem pv'ka Days (tego wlasnie openingu do E7) i mnie zatkało. Najlepszy teledysk japońskiego bandu jaki mi dane było zobaczyc. Na noc puszcze wysylanie na ysi (czy inny serv) i jutro linka zapodam. Jak sie komus spodoba to te single tez do zassania dam. Ogolnie polecam ludziom, ktorym nie przeszkadzaja nowe nurty w j-music (to taki j-hop pomieszany z j-popem).
Edit: Macie pv'ka - http://s27.yousendit.com/d.aspx?id=3SR21LS...AR2MOR9KG3IHJKI
Jpop z JHopem? Jak to przeczytałem to mnie odżuciło, ale i tak zassałem bo żadko kiedy przechodze obojętnie jak ktoś coś proponuje, w każdym razie wreszcie znalazłem czas żeby przesłuchać i jest mocno sympatyczne -pierwszy raz używam takiego określenia ale tak jakoś czuje bo jest bardzo fajne ale nie jest dla mne też jakieś wymiatające maxymalnie (ale to pewnie przez to ze słyszałem ich po raz pierwszy...), przede wszystkim podkład muzyczny i to że śpiewa 2 kolesi naraz, fajnie brzmią chłopaki, chociaż to rymowanie w środku mogli by se darować, niby bez teeldysku nie przeszkadza to hopowanie ale jak na teledysku widze jak machają rączkami jakby mieli protezy to jakoś tak nie elo wyglądają... zresztą pan w kapeluszu mi miej przypadł do gustu wizualnie, za to drugi z pieprzykami jest śliczny ;]
Teledysk oczywiście świetny i warto zassać choć i dla samego PV, najlepszy japoński to może i nie jest ale na pewno bardzo miło się go ogląda
Piosenka mi się podoba już teraz zajebiście po kilku przesłuchaniach i polecam ją oczywiście tylko tym co oglądają anime lub słuchają troche jmusic
A link pewnie wygaśnie jakoś dziś lub jutro bo tamten post pisany był już jakis czas temu... polecam.
aha nie pamiętam ich openingu do Naruto i nie pamiętam wogóle czy doszedłem do 4 ale raczej tak... w każdym razie ta poisenka niby jest o niebo lepsza niż tamten opening z Naruto