Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
hehehe...słyszałem kiedyś, że jakiś złodziej potknął się i złamał nogę, w domu swej ofiary. później wytoczył proces temu, którego okradł.....i wygrał .....a nasza policja faktycznie ma dużo czasu......na szczęście nie spożytkowuje go na tępienie hakerów
jeszcze raz mowie ze policja nie ma czasu na takie bzdety jak lapanie piratow wiec chyba nie ma co sie martwic ale niech ludzie jak chce to usowaja piraty
kupujac powiedzmy Finala od pirata
Tak Wizard oczywiscie ze wiem ze w Polsce malo ludzi stac na oryginaly bo ja sam sie do nich zaliczam...ale faqt jeste faqtem ze jest to przeztepstwo... tylko ze wnaszym pieprzonym kraju to ak ja mialbym inaczej gry kupowac jak jedna nowosc na konsole to czasami 1/4 badz 1/5 wyplaty jednej osoby... heh chcialbym powiedziec ze jak wejdziemy do unii to nasze zarobki sie zwieksza i bedzie mozna kupowac oryginaly tak jak piraty... ale dobrze wszyscy wiemy ze tak nie bedzie... :cry:
no ale zobaczcie...skoro już raczej gorzej nie będzie, to znaczy, że może nyć tylko lepiej