Hehe ja niemam zazle ze Sergioppo znajduje sie w ankiecie, tylko troche dziwia mnie osoby glosujace na niego. Ja tam przeciwko niemu nic nie mam, ba wrecz uwazam ze Sergijkens to dobra postac, ale tak jak mowilem square zrobilo go tak, abysmy czuli sie nim, ja zreszta gdy sluchalem dialogow to w glowie sam prowadzilem z nimi konwersacje jako Serge i wydaje misie ze square chcialo abysmy poczuli sie jak glowny bohater, tak jak to jest w Falloucie gdzie to my podejmujemy sami wszystkie decyzje. Ofkoz CC nie mial takiej nieliniowosci i wolnosci wyboru ale moglismy decydowac o wielu rzeczach wiec uwazam ze to gracz jest glownym bochaterem gry!
A co do ankiety to dobrze ze umiesclies Mojo czuje ze ten koles bedzie czarnym koniem tych wyborow(glosy posypia sie milionami)
hehe
Co do bohaterow to ja jeszcze lubialem Lynxa(FOREVER ZERO!! uhuhuhuhu!), ale nie tego co my nim kierowalismy, tylko tego Bad Lynxa, czyli pozamianie cial to juz mi sie DarkSerge podobal. Koles mial zajebisty charakter i bardzo mi przypasil,ale bardziej mi sie podobal jako Lynx gdyz byl cichy i opanowany bo jako DarkSerge juz sie za bardzo napinal(moze myslal ze juz go niepowstrzymamy majac nasze cialo) i trzeba bylo mu skopac d*** raz czy dwa!!