Nie sądzicie że zboczyliście odrobinę za daleko od tematu ?
Dla mnie najlepszą postacią jest Kid ( oryginalnie co ?
)
Zawsze lubiłem w niej jej zawziętość , upór , szaleństo , nierozważność , i jej słodki uśmiech ,zwłaszcza w filmiku gdzie stała na plaży i odwróciła się. O_o
Gdy działa jej się jakaś krzywda bądź samej Kid było smutno to aż mi serce sciskało przed telewizorem. ;( np. gdy Serge musiał odejść po tym jak uratował Kid z płonącego domu.
Na drugim miejscu trzyma się Lynx ale ten z kosą
Jego broń jest świetna ! Podoba mi się na równi z Mastermune a pozatym jest troche przerażająca ^^ Pamiętam jak z kumplami siadaliśmy godzinami za PSXem i delektowaliśmy sie każdą minutą gry :lol: a jak wpadliśmy na Lynxa pierwszy raz w Viper Manor i zobaczyliśmy jego kose ke?
to powiedzieliśmy : No to mamy przesrane !
Eh tego sidzenia przed PSXem nie można zapomnieć.
Jeśli chodzi o charakter to również uważam go za niezwykły.
Kiedy dowiedziałem się , że to zmieniony Wazuki to pierwsze co pomyślałem to: WHY!?
ke? , Jak to sie mogło stać , że ojciec który tak kochał Serge'a ,że był w stanie poświecić swoje życie dla uratowania syna mógł zmienić się w taką bezduszną bestię która sprawiła wiele przykrości Serge'owi i jego przyjaciołom ;(
Świetną postacią jest równierz Glenn. Dzielny, odważny, honorowy, rozważny, i mądry , czyli w skrócie wzorowy Rycerz przez duże R !
Równierz podoba mi się postać Zappy
pewnie przez wielu niedoceniana .
Podobała mi się w nim jego stanowczość i zapał ( czyżbym się powtarzał ?
)
np. scena gdy wygania żołnierza Porre army ze swego zakładu .
Pozatym uwielbiam u niego jego chęć tworzenia (w tym przypadku wspaniałego oręża )i dążenia do robienia coraz to doskonalszych żeczy (np. z Rainbow Shell). Stworzenie czegoś dobrego musi być niesamowitym uczuciem ( chodzi mi o Tworzenie samo w sobie), zwłaszcza gdy tworzy coś co może zmienić losy świata tudzież go ocalić (w odpowiednich rękach oczywiście) ! :w00t: