Pytanie według mnie przebiegłe. Miałem odpowiedzieć w nocy, ale byłem leniwy i nie chciałem się zalogować
. Odpowiedzi byłem w sumie pewny, ale w nocy troszkę się zmieniło
Kiedy walczymy z Grissom\'em i przyzwanym Crusader\'em, Sydney jest naszym partnerem. Nakłada na nas pozytywny status Prostasia. Teraz zaczyna się odpowiedź.
W momencie pokonania Grissom\'a i Crusader\'a, dostajemy po nich odpowiednie przedmioty i bonusy. Pokazuje sie wstawka, w której Sydney mówi coś w stylu
\"DARKNESS IS HUNGRY...\" i resztę dialogów.
Druga odpowiedź, która skojarzyła mi się rano. W czasie powyższej walki możemy atakować również Sydney\'a. Oczywiście nie polecam tego przy pierwszym podejściu do gry, bo już walka z dwoma przeciwnikami to spore wyzwanie. Jednak jeśli ktoś jest wystracząjąco silny lub szalony może próbować pokonać Sydney\'a. Po odebraniu odpowiedniej ilości HP przeciwnik ulatnia się z pola walki ze słowami
\"IT\'S NOT MY TIME...\".Mogłem się oczywiście pomylić, ale moja pamięć nie dotyczy wyłącznie Vagrant Story. Niech pozostali forumowicze także uczestniczą w VS Trivii. To nie jest temat dla dwóch osób. Jeśli będę zadawał następne pytanie to tylko łatwe. Dodatkowo niech ARD nie odpowiada w ciągu 24 godzin. Osobiście, uważam że w temacie VS ma wiedzę równą mojej, a innych nawet większą
ale to można na żywo sprawdzić...
Poza tematem. Może założylibyśmy temat ARD vs. ASH... :wink: i zadawali nawzajem najtrudniejsze pytania...