Ja tam najbardziej lubialem VII za zajebista fabule ktorej tak do konca nie skumalem na :roll: , no i za Sephirotha tak klimatycznej postaci juz square na PSX-a nie zrobilo!!!
Podobala mi sie VIII bo opowiadala o milosci(kazdy sie zakochiwal w kazdym
) a ja grajac w nia rok czy dwa lata temu mialem 16/15 lat i potrzebowalem jakiejs historyjki milosnej dla malolatow :wink: . Ale ogolnie osemka prezentowala sie wspaniale grafika cudna i te bajeczne filmiki, z muzyka juz troche gorzej, chociaz bardzo mi sie spodobal utwor spiewany przez jakos kolesiowe podczas sceny Squala i Rinoy w kosmosie!!! No i to cudne intro AARGHHHH!!!! Mistrzostwo swiata
FFIX przeszedlem tylko pierwszy CD i nawet mi sie podobal ale nie tak jak poprzedniczki(ofkoz mam zamiar go ukonczyc do konca ale dopiero na ferie)
FFT przeszedlem ale podobal mi sie srednio fajna fabula,niewiem czemu ale nie che mi sie przechodzic tej gry 2 raz wogole jak zrobie sobie przerwe w graniu w nia to juz pozniej niechce mi sie wnia grac!!!
W starsze FF-y nie gralem, a next-gena nie mam wiec w FF-y nowej generacji tez zbytnio nie popykalem :cry: