OMFG!!!!!!!!!!!!!!! jakim cudem ja tu sie jeszcze nie wypowiedzialem? a wiec tak. soad to jak dla mnie straszny hlam, graja badziewna i nedzna muze, glos wokalisty jest zjebany, wygladaja jak mietki spod monopolowego i w dodatku graja najgorsza muze jaka sie da - metal. qrde pouczyli by sie od takiego np powiedzmy o-zone ktory jak dla mnie ma najbardziej KatolickiUniwersytetLubelski piosenki. wracajac do soad - wszystko jest denne ale po chop suey to juz wogole sie nie da sluhac!!!!!!!!!!! eh jak widac nic nie moze doscignac numa numa nej... a szkoda...
jest!!!!!!!!!!!!!! Dzięki tobie nie musze się wypowiadać...
no dobra... jednak coś powiem... ehh no to jedziemy...
na pewno nie jestem fanem zespołu i praktycznie moge go słuchać dopiero od kilku dni... i nawet niezły jest,
wokalista-zdecydowanie bardziej wole gdy śpiewa normalnie... powiem nawet że ma fajny głos... taki będę (nie to co Kyo z Dir en grey ale też fajny) , taki Chop Suey pokazuje że ma bardzo fajny głos... tylko że wogólemi się nie podobają jego okrzyki.. jakoś tak nie mój gust wycia
piosenka - heh oryginallny nie będę chop suey wymiata... świetna piosenka, szczególnie jej wolne elemnty ale i szybkie są zajebiste chociaż jak on śpiewa Wake up to tak średnio mi siępodoba... ale reszta jest zajebista a jak pod koniec śpiewa Why have you forseaken me, czy coś takiego to jest genialna no i baardzo fajny głos wokalisty w tej piosence... końcówka dosłownie wymiata... nawet teledysk jest całkiem fajny... jedyna piosenka SOAD którą daje maxymalnie głośno i przy której udaje że śpiewam...
Gitarzyści -wyglądają jak wyjeby i nie podoba mi się ich wygląd... ale co z tego... grają jak? no moim zdaniem tak troche... troche lipnie w porównaniu z Dir en gre ale i tak świetnie w porównaniu z innymi zespłami które znam... szczególnie gitara w Aerials mi się podoba
Perkusista- porażka... to znaczy nie dokładnie poażka ale jest źle... ofkozbiore tu porównanie znowu z moim ideałem czyli Dir en grey... nie wiem czy to wina perkusisty czy to poprostu sprzętu który używaja (jeśli sprzętu to poprostu mają taką wizje i się nie czeiam) ale gra strasznie dziwnie czsami wyraźnie słychać jakby uderzał w jakiś bębenek kupiony na balcerka albo innym stadionie gdzie sprzedają jakieś chińczyki i ruski kartridż do pegazusa i inne oprogramowania oraz sprzęd sprowadzony ze ślicznych krajów.... czasami wyraźnie słysze jak wali w perkusje i mi się nie podoba... ale w większości przyapdkach nie zwracam na to uwagi...
Zespół:
-heh ilu ich jest tylko 4? Jak oglądałem teledyski to niezbyt uważnie... ale chyba i ch 4 jest jak widziałem... dobrze mi się wydawało?
-image nie podoba mi się
-nie staraja się być jakimiś mega hardcorowcami (z tego co zauważyęłm po kilkunastu piosenkach) i to mi się podoba... nie podoba mi sięjak niektóre zespoły przesadzają i starają sie być axymalnie ostre...
-Gdzie tam jest gitara basowa?? :> nic nie słysze...
ogólnie to zespół mi przypasował ale ja już mam swojego króla Hard Rocku którym jest ofkoz Dir en grey ale musze przyznać że zespół mile mnie zaskoczył i nie spodziewałem się że usłysze taką muzyke jak Chop Suey czy Aerials od zespołu który jest grany przez VIVE i MTV a który na dodatek jest żydami... polecam
w dodatku graja najgorsza muze jaka sie da - metal
oni grają metal? nie czasem Hard Rock? :>