To tyle jeżeli chodzi o nieudolne próby konstruktywnego krytykowania artysty. Wszystkie kawałki mi się bardzo podobają oprócz tego i czekam, aż mnie czymś naprawdę zwalisz z krzesła. Kiedy Frog's Theme i Outskirts of Time?
Przyznam, że nie chcę odnosić się do wszystkich Twoich uwag, bo dotyczą one raczej odczuć aniżeli faktycznych błędów konstrukcyjnych
Z krzesła pewnie Cię nie zwalę, bo mamy nieco odmienne podejście do muzyki i zawsze będzie jakieś "ale"
To nic, bo o gustach się nie dyskutuje przecież - trzeba tylko pamiętać, że robię to hobbystycznie, po godzinach ciężkiej pracy przy pisaniu muzyki, za którą mi płacą - na komputerze, który nie umywa się do tych, które mam dostępne w studiach. Gdybym miał tym coverom poświęcić 100% uwagi i czasu, jaki poświęcam projektom zarobkowym, może byłbym teraz na etapie planowania "Schala's Theme" :rotfl: to tylko taka "zabawa muzyką" w wolnych chwilach, graną "na ucho" (nie kupuję nut do tych kawałków)
Planuję zrobić jeszcze 5-10 coverów i zebrać to jako całość, wrzucić na jakiś serwer z plikami, a potem udostępnić ludziom
Może ktoś z forum pomógłby mi "rozprowadzić" to po zagranicznych forach jRPG? :> Nad "Kaeru Theme" zastanawiam się od dawna, gdyż kocham ten motyw tak samo, jak motyw Schali. Niestety, "żabi motyw" jest bardziej skomplikowany, przez co będzie więcej pracy, a nie chcę go popsuć (podobnie jak "Battle with Magus")
EDIT: literówki poprawione