W razie czego - wystarczy dodać "_growlanser_" - Mógłbym zaspamować co dokładnie mam na steam ale jest ponad 50 tytułów, a poza tym jak zwykle mi się nic nie chce bo jestem leń.
Czyli co, mam wysłać zaproszenie do twojego innego konta też? Bo już w jednym się dołączyłeś
Siedzę sobie spokojnie w swojej krypcie na cmentarzu, zapomniany przez wszystkich i w spokoju dziergający na drutach, aż tu nagle dostałem depeszą wiadomość, że SquareZone ustawki na TF2 chce robić. Jakiś konkretny termin jest, bo jak coś to z chęcią poleczę jakiegoś grubasa : ).
W zasadzie można by już powoli to planować. Jak pisałem, chciałbym do tego mieć 8 osób przynajmniej, co byśmy achievementa dostali przynajmniej. Chyba już to osiągnęliśmy, bo z TF2 w naszej grupie w tej chwili są:
Tantalus
Musiol
DarkButz
Morchol
TheReaver
Fergard (C. Stratoavis)
Growlanser (Anna Maria)
Wraith (Nestor)
Do tego jeszcze Chief mówił, że chętnie se ściągnie + jeszcze ktoś się pewnie znajdzie. Myślę, że powoli to można planować, tak gdzieś na drugi weekend września (?).
Co do samej gry: ze względu na to, że niektórzy są w TFa lepsi od innych, nie ma sensu robić losowego składu - zrobimy ustawkę przez
TF2lobby na którym niech się każdy zarejestruje (jeśli jeszcze nie jest), ustalimy wtedy jakieś uczciwe składy (np. ja vs wszyscy inni hehe). W odpowiednim terminie zrobię tam prywatny pokój i zrobimy ustawkę. Nie ma nas wielu, więc trzeba zdecydować, czy chcemy grać w Highlandera, czy wystarczy turniejowo. Jak ktoś nie wie o co chodzi, to odsyłam do
tego posta.
EDIT:: No chyba, że wolicie wbić gdzieś na serwer publiczny, nie grać w zamkniętym gronie. No ale wtedy nikt nas nie ochroni przed beznadziejnymi scramblami.