Autor Wątek: Poznajmy się bliżej  (Przeczytany 13889 razy)

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Poznajmy się bliżej
« dnia: Kwietnia 07, 2006, 05:08:46 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: Wódz Roberts
Główna cecha mojego charakteru: nie wiem...
Cechy, których szukam u mężczyzny: lojalność, honor, szczerość
Cechy, których szukam u kobiety: urok, czar, niepowtarzalność, charyzma   
Co cenię u przyjaciół: lojalność, honor, szczerość, bezinteresowność   
Moja główna wada: arogancja i przemądrzałosć   
Moje ulubione zajęcie: nicnierobienie :) czytanie o pierdołach :F
Moje marzenie o szczęściu: Spokój, idylla, z dala od cywilizacji, gdzie nic nie będzie mnie trapić i nękać.   
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: hmm.. perspektywa nieudanego i niespełnionego zycia.. nie tyle obsesyjny lęk, co po prostu frustrację i zazenowanie
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: zycie którego nie wykorzystałbym w pełni   -jw.
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: Bogiem.    
Kiedy kłamię: kiedy muszę
Słowa, których nadużywam: "właśnie", "właściwie", "generalnie" "k***a"(tych trzech pierwszych nienawidze, czwarte tylko kiedy trzeba :) )
Ulubieni bohaterowie literaccy: Mały ksiąze :F, Jezus,
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: ja,za to ze jeszcze nie zwariowałem :F
Czego nie cierpię ponad wszystko: głupoty i głupoty i głupoty i kościoła
Dar natury, który chciałbym posiadać: "uświadamianie" głupców, spowalnianie czasu, czytanie w myślach, cofanie się w czasie, nieśmiertelność, nadludzka siła i intelekt :D
Jak chciałbym umrzeć: nie myśle o tym.. ale zeby ktoś mnie pamiętał
Obecny stan mojego umysłu: zmęczenie i rozstrojenie
Błędy, które najłatwiej wybaczam: błahe i mało wazne

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 07, 2006, 05:29:05 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: patrz na lewo
Główna cecha mojego charakteru: em...debilizm? ;]
Cechy, których szukam u mężczyzny: poczucie humoru, lojelnosc, wzgledna inteligencja, zaintersowanie konsolami :F
Cechy, których szukam u kobiety: uroda, inteligencja, poczucie humoru
Co cenię u przyjaciół: wady (w koncu przyjaciol ma sie po to, by cieszyc sie ze nie tylko my mamy wady), lojalnosc
Moja główna wada: debilizm ;]
Moje ulubione zajęcie: leniuchowanie
Moje marzenie o szczęściu: opanowac swiat, ew. zostac dziennikarzem
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: perspektywa drugiej kadencji kaczora, slimaki (łe)
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: nie mam pojecia...
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: trudne pytanie...sadze ze Aleksandrem Wielkim
Kiedy kłamię: jak zachodzi taka potrzeba...ale nie lubie klamac, zawsze mam wyrzuty sumienia
Słowa, których nadużywam: te obrazliwe ;]
Ulubieni bohaterowie literaccy: John Correy
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: Kojima ;]
Czego nie cierpię ponad wszystko: różowej popkultury
Dar natury, który chciałbym posiadać: podrozowanie w czasie, umiejetnosc latania
Jak chciałbym umrzeć: tak zeby ludzie mnie zapamietali ;]
Obecny stan mojego umysłu: jakiego umyslu? ;]
Błędy, które najłatwiej wybaczam: jak wszyscy....te malo wazne

MarvelliX

• Gość
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 07, 2006, 05:57:27 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: imion mam więcej niz sam szatan: [męskie] Junior, Wulkan, Matrix, Blade, Kaczor, Kamil, Kalym, Ślimak, Posturka, Iceman, Szpon, Marvellix, Marvious... [żeńskie]Angela Frostwind, Cassandra Speedfire, Sarina Angelwisper
Główna cecha mojego charakteru:  ignorancja, lojalnosc
Cechy, których szukam u mężczyzny: szacunek, podobne zainteresowania
Cechy, których szukam u kobiety: otwartość, wyjątkowe oczy i głos, szczerość, inteligencja
Co cenię u przyjaciół: szczerość
Moja główna wada: ignorancja ;p "aaaa mam was gdzies ;f", wysokie mniemanie o sobie <.< (nie wielu ludzi uwaza sie za cos co nie jest człowiekiem ;f)
Moje ulubione zajęcie: zalezne od samopoczucia... od tworzenia po niszczenie ;f
Moje marzenie o szczęściu: posiąść własną wyspe na moich prawach... Utopia
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: igły lekarskie x_X
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: gdy ludzkosc nie ulegnie samozagładzie...
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: i'm the One    
Kiedy kłamię: w zagrozeniu
Słowa, których nadużywam: nie naduzywam słów lecz emot XD
Ulubieni bohaterowie literaccy: czterech jeźdźców apokalipsy
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: nikt
Czego nie cierpię ponad wszystko:  "chamstwa nie zniese" , bezmyslnosci, braku tolerancji
Dar natury, który chciałbym posiadać: telekineza z mozliwością stwarzania pola telekinetycznego i uniesienia samego siebie, wieczne zycie (ala wamapiryzm)
Jak chciałbym umrzeć: jak najszybciej ;p mozliwe że za kogoś lub w imie czegos wielkiego dla mnie
Obecny stan mojego umysłu: euforia (po zjedzeniu wielkiej zapiekanki napakowanej kukurydzą ;F)
Błędy, które najłatwiej wybaczam: wszystko co nie urazi mej duszy
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2006, 06:08:00 pm wysłana przez MarvelliX »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 07, 2006, 08:14:24 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: Zell Dinśt
Główna cecha mojego charakteru: hmm... zbyt duza ambicja?
Cechy, których szukam u mężczyzny: err.... czy tylko mi sie wydaje, ze to pytanie dziwnie brzmi? :F
Cechy, których szukam u kobiety: inteligencja, uroda, wiernosc...
Co cenię u przyjaciół: szczerosc, lojalnosc
Moja główna wada: czasem egoizm i olbrzymie sklonnosci do klamania
Moje ulubione zajęcie: gitara... a jesli sie uda, to spedzanie czasu z nia...
Moje marzenie o szczęściu: jesli mowa o szczesciu w calym zyciu, chcialbym miec oczywiscie zone posiadajaca gdziestam wyzej wymienione cechy, pluton dzieci i wlasne studio nagraniowe... a jesli mowa o szczesciu na najblizszy czas, to spotkanie sie z nia sam na sam, znalezienie perkusisty, basisty i wokalisty i naplywu natchnienia... w moim obecnym tempie wydam plyte za jakies +/- 10 lat heh...
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: mysl, ze nic z powyzszych rzeczy moze nie wypalic...
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: amputacja rak heh...
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: szefem jakiejs wielkiej wytworni plytowej, zebym mogl rozprzestrzenic moja muzyke
Kiedy kłamię: kiedy wstydze sie powiedziec prawde... czesto
Słowa, których nadużywam: "xxx to czad" (w miejsce xxx wstaw co chcesz)
Ulubieni bohaterowie literaccy: szczerze mowiac nie mam pojecia, do zbyt wielu bohaterow sie przywiazalem
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: ona...
Czego nie cierpię ponad wszystko: szczerze mowiac nie mam pojecia...
Dar natury, który chciałbym posiadać: zupelna kontrola nad czasem... chociaz wystarcza mi tylko przyciski "pause", "play", "fast forward" i przewijanie do tylu ktore nie pamietam jak sie nazywa
Jak chciałbym umrzeć: tragicznie... jesli umierac, to nie chcialbym sie po prostu nieobudzic na drugi dzien, to musi byc cos wiekszego
Obecny stan mojego umysłu: rozdwojenie... z jednej strony zalamanie, z drugiej niepohamowana euforia...
Błędy, które najłatwiej wybaczam: te, ktore nie przeszkodza mi w osiagnieciu wszystkich rzeczy wymienionych w pytaniu "Moje marzenie o szczęściu"

[edit]
Cechy, które w sobie lubię: silna wola... jesli obiore sobie jakis cel, nic mnie nie powstrzyma przed osiagnieciem go, chocby wymagalo to sporych wyrzeczen
Obawy wobec najbliższej przyszłości: ze sie cholernie przelicze...
Określ się jednym słowem: chaos...
Wyznajesz jakąś religię?: ateizm... dla mnie kazdy czlowiek jest swoim wlasnym bogiem, panem swojego losu
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: muzykiem, ktory bedzie mogl sie skupic wylacznie na muzyce... co znaczy jakies dochody, ktore umozliwia zycie... moze byc skromne, byle bym nie musial sie martwic kwestia pieniedzy...
Życiowa maksyma: "Zyj szybko, umieraj mlodo", "Carpe diem"
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2006, 09:33:59 pm wysłana przez Zell Dincht »
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 07, 2006, 09:03:18 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: Tantalus a.k.a Demiforce
Główna cecha mojego charakteru: szczerość, honor, lojalność (kur... to chyba to samo, czego Chief szuka u mężczyzn... niedobrze).
Cechy, których szukam u mężczyzny: pogoda ducha, szczerość.
Cechy, których szukam u kobiety: szczerość, inteligencja, poczucie humoru, lojalność.
Co cenię u przyjaciół: eee... a dwa punkty wyżej to co ja napisałem niby?
Moja główna wada: lenistwo
Moje ulubione zajęcie: granie na konsoli, wlepianie gał w stronę główną forum, psucie for dyskusyjnych, karaoke z kumplami.
Moje marzenie o szczęściu: Dużo czasu wolnego, stabilizacja duchowa i uśmiech tej, którą kocham.   
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: Świat. Nim dłużej patrzę na zachowanie ludzi, na pozerstwo, na zdradę, na dewocje i.. hmm... lekkie prowadzenie się, tym bardziej zdaje mi się, że odstaję. Boję się tego, że będę ostatnim, który uważa, że to wszystko jest chore. Że będę ostatnim, który widzieć w tym będzie problem. Boję się też tego, że zostanę sam (lubie samotność, ale nie taką długotrwałą).
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: Gdybym musiał złamać zasady, którymi się kieruję. Gdyby coś stało się moim bliskim (ze szczególnym zaznaczeniem jednej konkretnej osoby).
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: To, jaki jestem, mi się podoba. Czasami myślę jednak, że życie byłoby znacznie prostsze, gdybym był dziewczyną.
Kiedy kłamię: tylko wtedy, kiedy mam ku temu moralne podstawy (czyli bardzo żadko).
Słowa, których nadużywam: "Twój stary"... jakiś czas temu mialem sporą bękę z mówienia tego w różnych okolicznościach i jeszcze dzisiaj się łapie na takim docinaniu różnym osobom.
Ulubieni bohaterowie literaccy: Radion Raskolnikov, Rincewind, Śmierć
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: dunno...
Czego nie cierpię ponad wszystko: Zakłamania, zdrady, chamstwa i bezsensownej brutalności
Dar natury, który chciałbym posiadać: Siła fizyczna, by móc bronić siebie i innych. No i by się jakaś wyczesana moc mangowych bishonenów przydała.. coś w stylu znikania w płatkach sakury, czy telekinezy...
Jak chciałbym umrzeć: honorowo, najlepiej w obronie czyjegoś życia lub zdrowia (heh.. czyjegoś.... nie okłamujmy się... najlepiej konkretnego jednego życia).
Obecny stan mojego umysłu: dziwny... optymistyczny i.... hmm.. cierpliwy (to jest stan umysłu? To tak jak 'malinowy' to według niektórych kolor heh).
Błędy, które najłatwiej wybaczam: Prawie wszystkie... za wyjątkiem zdrady

To może coś od siebie jeszcze rzucę

Cechy, które w sobie lubię: Umiejętność uczenia się na błędach, cierpliwość, obiektywizm, ukrywanie własnych uczuć, siła wewnętrzna, swego rodzaju ascetyzm
Obawy wobec najbliższej przyszłości: Kolokwium we wtorek... wogóle zaliczenie tego cholernego semestru
Określ się jednym słowem: Spokój
Wyznajesz jakąś religię?: Nie bardzo, ale najbliższy chyba jestem filozofii buddyjskiej
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: Owocem Jogobelli, bo wtedy trafie do najlepszego jogurtu... a tak na serio, to członkiem zarządu jakiejś firmy średniej wielkości, tak bym zarabiał wystarczająco na stabilne życie w średnim luksusie.
Życiowa maksyma: 'Żyj tak, aby potem niczego nie żałować', 'Nigdy nie rób czegoś przeciw sobie i swoim ideałom'.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2006, 09:05:41 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 07, 2006, 09:46:19 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: Hisoka...nazwiska nie podam, bo i tak byście nie wymówili :P
Główna cecha mojego charakteru: inteligencja, szczerość aż do bólu i impulsywność
Cechy, których szukam u mężczyzny: poczucie humoru, inteligencja, szczerość, dystans do siebie i pewna dawka ironii i sakarkazmu
Cechy, których szukam u kobiety: uwodzicielskość, dominacja i inteligencja [nie ma chyba nic gorszego niż głupia baba]
Co cenię u przyjaciół: szczerość. Wkurza mnie jak "przyjaciele" nie potrafią komuś powiedzieć czegoś prosto w oczy,a obgadują go za plecami
Moja główna wada: egoizm i hedonizm [jeśli to wada :P]
Moje ulubione zajęcie: droczenie się z niektórymi osobami, wygrywanie w karty, słuchanie muzyki i otwarte, bezwstydne olewanie czegoś [w szczególności ekonomii...to tak ostsatnio].
Moje marzenie o szczęściu: . Kariera zawodowa i miłość. Chciałabym mieć na tylę dobrą pracę , by być w stanie zapewnić sobie niezależność. Nigdy nie chcę zostać kurą domową, która po ewentualnym rozwodzie zostanie z niczym.
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: to,że kiedyś osiągnę pełnię szczęścia,a potem wszystko się rozpadnie, lub okaże się być tylko pozorne. Np. jeśli będę kogoś kochać na zabój i ten ktoś będzie okazywał mi takie same uczucie,a potem okaże się,ze albo wcale mnie nie kochał,albo kocha kogoś jeszcze...najgorzej jeśli w pupala :roll:
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: wywalenie mnie z tych studiów gdy już tyle przecierpiałam i/lub kalectwo
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: dobrze mi tak jak jest...poza małym szczegółem...
Kiedy kłamię: kiedy muszę i nie mam wyrzutów sumienia
Słowa, których nadużywam: "ne?" "w sumie", "spadaj",
Ulubieni bohaterowie literaccy: Mordimer Madderin, Lestat de Lioncourt, Armand
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: nikt nie jest wart mego zachwytu
Czego nie cierpię ponad wszystko: zdrady i zakłamania...poza tym chałwy
Dar natury, który chciałbym posiadać: wyjątkową zwinność i szybkość-siła fizyczna jest nie na moj e warunki,a tymmożna jakoś wygrać nawet z mięśnikami
Jak chciałbym umrzeć: Szybko...tak żebym ja nie zauważyła ,a inni jak najbardziej...niech będzie spektakularnie,ale bez flaków.
Obecny stan mojego umysłu: euforia
Błędy, które najłatwiej wybaczam: ortograficzne
Cechy, które w sobie lubię: otwartość, charyzma i te z pkt. 2
Obawy wobec najbliższej przyszłości: wywalenie mnie z roku
Określ się jednym słowem: jedno to za mało na mnie :P ...jak mi coś przyjdzie do głowy, to uzupełnię
Wyznajesz jakąś religię?: katolicką,ale wybiórczo.
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: prokuratorem,albo patologiem. Na to drugie raczej za późno.
Życiowa maksyma: "Memento mori", "Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"  

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 07, 2006, 10:06:23 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: De6v6il6 dla znajomków dziabeł
Główna cecha mojego charakteru: empatia
Cechy, których szukam u mężczyzny: lojalność, otwartość na świat
Cechy, których szukam u kobiety: empati, sprytu, lojalności.
Co cenię u przyjaciół: lojalność, honor, szczerość, bezinteresowność
Moja główna wada: nonszalancja, lenistwo
Moje ulubione zajęcie: opierdala**e się, czytanie wszelakiego rodzaju bzdur.
Moje marzenie o szczęściu:niesprecyzowane
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: moja dziewczyna kiedy sie wkurzy :P
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: wiatrem
Kiedy kłamię: by odnieść porządany skutek
Słowa, których nadużywam: "kur*a mać" "nom" "zajebiście" "przestań jojczeć"
Ulubieni bohaterowie literaccy: Achaja, Geralt, Lucyfer
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: ANDREW LEPPER & ROMAN GIERTYCH
Czego nie cierpię ponad wszystko: góralskiej muzyki, HH, kościoła
Dar natury, który chciałbym posiadać: nie będe oryginaly jeżeli powiem że kontrolować czas ??
Jak chciałbym umrzeć: sam wybrać kiedy i jak umrę
Obecny stan mojego umysłu: obłęd
Błędy, które najłatwiej wybaczam: Praktycznie wszystko, prócz zdrady.
Cechy, które w sobie lubię:Ostry język
Obawy wobec najbliższej przyszłości: Pierwsza praca i dostanie sie na uczelnie.
Określ się jednym słowem: Chaos
Wyznajesz jakąś religię?: Swoją
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: Narzędziem ostatecznej zagłady ludzkości :lol: a tak na poważnie to poprostu nie wiem.
Życiowa maksyma: "Życie bez celu jest błądzeniem.","Nie tylko życie, lecz znaczyć coś w życiu."," Życie jest drogą do śmierci.".

]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 07, 2006, 11:06:53 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: White, czasem wizard
Główna cecha mojego charakteru: nie sądzę, żeby mój charakter miał cechę dominującą. Jeśli ma to albo nie chcę uznać jej istnienia, albo o jej istnieniu nie wiem.
Cechy, których szukam u mężczyzny: szczerość, poczucie humoru, inteligencja
Cechy, których szukam u kobiety: szczerość, inteligencja, względny spokój i w pewnym stopniu uroda
Co cenię u przyjaciół: szczerość (powtarzam się.... ), poczucie humoru, może nawet lojalność
Moja główna wada: arogancja, brak ambicji, nonszalancja i olewactwo
Moje ulubione zajęcie: rysowanie, czytanie, pisanie, granie na konsoli (niekoniecznie w tej kolejności)
Moje marzenie o szczęściu: hmm... wszystko co nie zawiera się w określeniu "nieszczęście"
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: nie ma rzeczy której boję się jakoś obsesyjnie.
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: niebytem
Kiedy kłamię: kiedy prawda nie jest dla mnie wygodna (chociaż staram się tego unikć)
Słowa, których nadużywam: "w sumie" "to jest (cecha tego czegoś) jak ja pierd*le"
Ulubieni bohaterowie literaccy: Geralt z Rivii, John Longdon, śmierć
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: nie uznaję autorytetów
Czego nie cierpię ponad wszystko: wszystko mogę znieść. Albo coś lubię albo mnie to nie obchodzi
Dar natury, który chciałbym posiadać: moc kontroli i zlewania się z cieniami, a taże umiejętność nadawania im materialnych kształtów.
Jak chciałbym umrzeć: tak, żeby szybko o mnie zapomno
Obecny stan mojego umysłu: spokój
Błędy, które najłatwiej wybaczam: generalnie umiem wybaczyć wszystko poza nieszczerością i zdradą
Cechy, które w sobie lubię: hmm... pewnie to, że potrafię dostosować zestaw cech charaktru do sytuacji
Obawy wobec najbliższej przyszłości: Raczej żadne. Co ma być to będzie
Określ się jednym słowem: zmienność
Wyznajesz jakąś religię?: jestem niesprecyzowany religijnie
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: wszystko jedno. Mogę robić wszystko.
Maksyma: "Jak się nie ma co się lub i, to się lubi co się ma" (twórcze)
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Miyone

• Adventurer
  • *
    • http://
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 07, 2006, 11:08:15 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: w życiu: Milena, Mila, w necie: Miyone, Sheeris, w marzeniach: Aeris
Główna cecha mojego charakteru: zbytnia wrażliwość
Cechy, których szukam u mężczyzny: uczciwość, dobre serce, ciepły głos, silne ramiona^^
Cechy, których szukam u kobiety: humor, podobne zainteresowania, naturalność
Moje ulubione zajęcie: granie, czytanie, spanie, wymyślanie romantycznych historii
Moje marzenie o szczęściu: ja a obok ten Jedyny (taki Jin Kazama na przykład ^_^ )
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: samotność
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: utrata bliskich
Kim (lub czym) chciałabym być, gdybym nie była tym, kim jestem: kimś wpływowym, politykiem może albo księdzem^^
Kiedy kłamię: gdy prawda jest zbyt bolesna
Słowa, których nadużywam: spoko
Ulubieni bohaterowie literaccy: sierżant Welsh, Hide, Kłapouchy, Ania Shirley, Petroniusz
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: mój dziadek, moja mama i mój tatuś^^
Czego nie cierpię ponad wszystko: ludzi, którzy traktują zwierzęta jak rzeczy, przemocy
Dar natury, który chciałabym posiadać: uzdrawnianie
Jak chciałabym umrzeć: młodo
Obecny stan mojego umysłu: względny spokój
Błędy, które najłatwiej wybaczam: te, które nie ranią innych
Cechy, które w sobie lubię: spokój, cierpliwość
Obawy wobec najbliższej przyszłości: ...najbliższy egzamin...
Określ się jednym słowem: introwertyk
Wyznajesz jakąś religię?: jestem chrześcijanką, wierzę w Boga bo pomaga mi zaakceptować to czego zmienić nie mogę... ale to wszystko
Kim chciałabyś zostać w przyszłości: paleontologiem
Życiowa maksyma: Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej. Ci, co żyją miłością, widzą głębiej. Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 07, 2006, 11:17:46 pm »
Ech, Tantalus :) Sprofanowałeś oryginalny kwestionariusz Prousta :)

Cechy, które w sobie lubię: lubie to, że wszystko przychodzi mi bez problemów, nie musze się specjalnie nad czymś wysilać
Obawy wobec najbliższej przyszłości: ORAL MATURE :F
Określ się jednym słowem: IHWH
Wyznajesz jakąś religię?: sympatyzuje z konfucjanizmem, ale w chwili, gdy religii potrzebował będę najbardziej i tak postąpie po swojemu
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: Szczęśliwym człowiekiem.. moim wymarzonym zawodem jest pisarz/malarz/rzeźbiarz..
Życiowa maksyma: nie będę oryginalny "Carpe Diem"

kur... to chyba to samo, czego Chief szuka u mężczyzn... niedobrze).
Jesteśmy sobie przeznaczeni :** Wiedziałem, ze znajde tutaj bratnią duszę.. mój nr. kom to 640954095 RUF MICH AN.

Myślałem, że twój numer koma to 503610306
LOL to juz po pijaku nawet numery rozdaje :F :F Jak chcecie to dzwońcie, ale po 22 dopiero :F [[size=8]wiedziałem ze sobie go zapiszesz mój ty misiu pysiu :* [/size]]
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2006, 11:30:26 pm wysłana przez Chief Roberts »

MarvelliX

• Gość
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 07, 2006, 11:28:08 pm »
Cechy, które w sobie lubię: excentryczność
Obawy wobec najbliższej przyszłości: zkończyć pierwszy rok studiów (narazie pierwszego semestru jecze nie zaliczyłem -___-)
Określ się jednym słowem: cień
Wyznajesz jakąś religię?:nie jestem pewny swojej religi... wiec jestem Agnostykiem ;p
Kim chciałbyś zostać w przyszłości:kimś kto ma władze ewentualnie horsemenem apokalipsy :devil:
Życiowa maksyma: "niewiedza jest błogosławieństwem... a ignorancja drogą do niej", "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej",  "od wszystkiego są wyjątki..."

jestem chrześcijanką, wierzę w Boga bo pomaga mi zaakceptować to czego zmienić nie mogę... ale to wszystko
"Czy wiesz jak sie trenuje sokoła?
Jego oczy są przymknięte, tymczasowo zasłonięte,
cierpi cierpliwie przez zachcianki Boga,
uczy się służyć dopóki jego wola jest zatopiona.  
Tak samo jak twój Bóg który oślepia cię swymi krzyżami.
Czy możesz rozejrzeć się po świecie i uwierzyć
w boskość Boga, który nim rządzi?
Głód, zaraza, wojna, choroba i śmierć!
(jej moi ulubiency XD)
One rządzą tym światem.
Jeśli Bóg miłości i życia kiedykolwiek istniał, to już od dawna nie żyje
Ktoś…, coś... rządzi na jego miejscu... "
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2006, 02:09:38 am wysłana przez MarvelliX »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 07, 2006, 11:33:57 pm »
Marv, zostaw jej wiarę w spokoju, może sobie Miyone wierzyć w co chce, a ty nie dość, że offtopujesz z tym antykatolickim cytatem, to jeszcze na jej wiare wrzucasz. Może pojedziemy z tym do Kółka Filozoficznego, ja się chętnie dołącze do każdej gadki o religii tam. Ale nie tu, bo to nie przystoi adminowi.

ja wcale nie najezdzam na wiare ftedy bym nie byl agnostykiem tylko siakimś antychrystem ;p poprostu jak ktoś pisze ze jest katolikiem przypomina mi sie ten cytat ;f
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2006, 02:08:20 am wysłana przez MarvelliX »

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 08, 2006, 12:13:56 am »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: _dark_cloud_ OR smogu, ew. Dziecię Bhaala
Główna cecha mojego charakteru: ambicja (zbyt duża)
Cechy, których szukam u mężczyzny: szacunek, szczerość (hahaha), inteligencja
Cechy, których szukam u kobiety: już znalazłem
Co cenię u przyjaciół: szczerość, otwartość, zrozumienie,
Moje ulubione zajęcie: gra na gitarze, słuchanie muzyki, spacery, RPG, Manga
Moje marzenie o szczęściu: póki co nie do spełnienia
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: mam lęk wysokości
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: bohaterem moich starych ficów, ew Dzieckiem Bhaala
Kiedy kłamię: by nie ranić innych przykrą prawdą
Słowa, których nadużywam: wyelimnowane póki co z mojego słownika, kiedyś używałem: "w mordę jeża", "kurde", "oczywiście", "tiaaaaa", "eeeeeeeee??"
Ulubieni bohaterowie literaccy: Drizzt Do'Urden, Hannibal Lecter, Geralt, Jakub Wendrowicz
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: Kirk Hammet - chce zapierniczać na gitarce tak jak on
Czego nie cierpię ponad wszystko: HH, zielonego groszku, pękających strun w gitarze, dresiarstwa, chamstwa, nietolerancji, totalitaryzmu, Radia BezRyja,
Dar natury, który chciałbym posiadać: wrodzony talent do magii, wtedy bym sobie wszystko wyczarował, włącznie z nieśmiertelnością
Jak chciałbym umrzeć: bezboleśnie
Obecny stan mojego umysłu: szczęście
Błędy, które najłatwiej wybaczam: tylko te popełniane przez przyjaciół
Cechy, które w sobie lubię: to, że jestem cholernie uparty
Obawy wobec najbliższej przyszłości: praca licencjacka i studia magisterskie
Określ się jednym słowem: fuks
Wyznajesz jakąś religię?: Chrześcijaństwo, ale na moich własnych zasadach - na kościele jako instytucji zawiodłem się
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: kimś obrzydliwie bogatym i sławnym
Życiowa maksyma: "nic na siłę, wszystko młotkiem"... (nic innego mi do głowy nie przychodzi)
Kame Hame Ha

Offline Garfield

• Soldier
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 08, 2006, 03:00:12 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: Garfield, Kasia kiedyś Króliczek :)
Główna cecha mojego charakteru: uparta, ambitna
Cechy, których szukam u mężczyzny:lojalnośc,zaufanie, kochanie mnie za moje wady, zalety tez :P
Cechy, których szukam u kobiety: nie dotyczy :D
Co cenię u przyjaciół: szczerośc, oddanie, zaufanie
Moja główna wada: szybko sie denerwuje ale tez szybko mi przechodzi złośc :D
Moje ulubione zajęcie: spedzanie czasu z przyjaciólmi
Moje marzenie o szczęściu: życ w zgodzie z soba przy tym osiagac zamierzone cele
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: duża wysokośc, głeboka woda :wacko:
Kim (lub czym) chciałabym być, gdybym nie był tym, kim jestem: nie wiem
Kiedy kłamię: kiedy musze, staram sie tego nie robic
Słowa, których nadużywam: normalnie chyba takiego nie ma, ale w czasie sesji lub innego bardziej stresującego czasu- "K....a"
Ulubieni bohaterowie literaccy: Małgorzata z " mIstrza i Małgorzaty" Bułhakowa. jest taka mroczna hehe
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: póki co nie spotkałam
Czego nie cierpię ponad wszystko: chamstwa, dresiarzy, obłuby, plotkarstwa!!!!, dwulicowości
Dar natury, który chciałabym posiadać: czytanie w myślach :P
Jak chciałabym umrzeć: tak bym mogła sobie jeszcze zaplanowac pogrzeb
Obecny stan mojego umysłu: trzeźwy :D :P
Błędy, które najłatwiej wybaczam: popełniane przez Pawła i innych moich przyjaciól
Cechy, które w sobie lubię: ambicja, choc czasami może przesadzam, poza tym trzeźwośc umysłu
Obawy wobec najbliższej przyszłości: jak tu zrobic by sie nie narobic i zaliczyc sesje
Określ się jednym słowem: wariatka
Wyznajesz jakąś religię?: tak
Kim chciałabyś zostać w przyszłości: osobą która bedzie mogła spokojnie spojrzec sobie w twarz i powiedziec że moje życie ma sens a inni ludzie nie czychaja na mnie z siekiera za rogiem :P
Życiowa maksyma: nic nie dzieje się bez przyczyny

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 08, 2006, 04:01:00 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: Gipsi

Główna cecha mojego charakteru: Chyba komizm... niestety, niechcialbym aby tak bylo ale zycie traktuje jak kupe smiechu, niestety zbyt czesto w nieodpowiednich momentach sobie zartuje i doszlo nawet do takiego to etapu ze gdy nie wiem co zrobic, wszystko staram przeobrazic w żart/kabaret.... nie lubie takiego siebie czasami.

Cechy, których szukam u mężczyzny:lojalność

Cechy, których szukam u kobiety: nie szukam niczego, musi miec w sobie poprostu cos co bedzie mnie pasjonowalo u niej -u innej moze mi byc obojetne ale jesli u tej odpowiedniej mnie to uchwyci to jest wporzo... zreszta jestem w takiej sytuacji ze nie wiem czego moglbym szukac u kobiet. Zbyt mocno kocham pewna osobe aby móc stwierdzic jakie cechy mnie jaraja...

Co cenię u przyjaciół:lojalność, umiejętność wysłuchania

Moja główna wada:aparycja... po za tym czasem nie moge powiedziec czegoz co bardzo bym chcial powiediec, mam czasem blokade... i wtedy zucam moim zartem jakims lipnym...

Moje ulubione zajęcie:leżenie na łóżku z moją dziewczyną, robienie z nia różnych rzeczy na tym samym łóżku

Moje marzenie o szczęściu:Mieszkanie w ktorym zyc bede ja i moja ukochana, praca ktora zapewni mi jako taki byt ze nie bede musial sie martwic o jedzenie i rachunki i takze taka ktora nie sprawi ze bede "mijal" sie z partnerka.

Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: to glupie bo nie wiedzialem ze tyle bede sie rozpisywal na temat pewnej osoby, ale jesli mam wypelniac szczerze to... lek o moja partnerke, jesli kiedykowiek sie jej cos stanie, jesli kiedykolwiek miala by umrzec... lek takze przed tym ze nie uda nam sie razem przezyc tyle zycia, ile powinnismy razem aby moc powiedziec ze jestesmy naprawde szczesliwi.

Co byłoby dla mnie największym nieszczęściemGdyby sie okazalo ze zmarnowalem kilka lat dla osoby ktora powinienem byl darowac sobie dawno.

Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: Kolesiem ktory moze przewidywac wyniki Toto lotka.

Kiedy kłamię:
Jak nie mam o czym gadac. Kiedy mi glupio za to co zrobilem.

Słowa, których nadużywam:"ku*wa", "w chu*", "prawda?", "namaluj" "kocham cie" (to ostatnie mnie najbardziej denerwuje ;/ ostatnio naduzywam tego, kiedys gdy chcialem to powiedziec to sie dusilem, w 9 miesiecznym zwiazku powiedzialem to max 3 razy... teraz mowie to prawie przy kazdym spotkaniu mojej hip hopofki) i mnostwo innych przeklenstw

Ulubieni bohaterowie literaccy: Hamlet

Ulubieni bohaterowie życia codziennego: Hyde

Czego nie cierpię ponad wszystko: cwaniactwa, bezsensownego wandalizmu, "dresiarstwa", nie potrzebnych bujek, przeklenstwa z ust kobiety.

Dar natury, który chciałbym posiadać:Cofanie sie w czasie, ogromna wiedza.

Jak chciałbym umrzeć: Wiedzac ze nie ominie mnie juz nic ciekawego, ze przezylem wystarczajaco duzo milych chwil.

Obecny stan mojego umysłu: Znużenie

Błędy, które najłatwiej wybaczam:Popełnione prze ze mnie. Błahe.

Dar natury, który chciałbym posiadać:czytanie w myślach
Zwariowałbyś. Dodatkowo pewnie nigdy nie zaznałbyś szczęścia.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2006, 04:05:38 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 08, 2006, 04:03:59 pm »
Zwariowałbyś. Dodatkowo pewnie nigdy nie zaznałbyś szczęścia.
Nie w stylu "O czym myślą kobiety" z Melem, gdzie słyszał myśli których nie chciał, tylko gdybym np chciał kogoś rozgryźć ew. uprzedzić, ew. jakbym nie wiedział kto coś myśli :) Na maturze bym np. od paru kujonów ściągał pomysły na wypracowanie :F Wybieram sobie osobę i czytam jej myśli, bo taki natłok myśli np. jak jade autobusem, to by mi głowica wyparowała raz dwa trzy. Zresztą, nie ma co teoretyzować.

Tłumaczenie: Chief chciałby telelepatie ala dr Xavier z X-men'ow czyli wnikanie w umysły a nawet mieszanie w nich XD ("Tant kochasz mnie na zabój", "Glenn od tej pory znasz doskonale poprawna polszczyzne" - tja marzenia ;f)
Dokładnie :) GLENN ZNASZ DOSKONALE POPRAWNĄ POLSZCZYZNĘ :)
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2006, 10:23:59 pm wysłana przez Chief Roberts »

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 08, 2006, 08:24:27 pm »
dobra...czas sie uzupelnic o to co dodal Tan:

Cechy, które w sobie lubię: Nigdy sie specjalnie nie lubilem...brak
Obawy wobec najbliższej przyszłości: staram sie optymistycznie patrzec w przyszlosc...ale bardzo nie chcialbym sie powaznie poklocic z osobami na ktorych mi zalezy, a to mi sie ostatnio zdaza
Określ się jednym słowem:  debil?
Wyznajesz jakąś religię?: deizm
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: dziennikarzem...najlepiej gazety o konsolach...pewnie zarabialbym grosze, ale wiem, ze czulbym sie wtedy spelniony
Życiowa maksyma: "Tam gdzie jaśnieje choćby najmniejszy promyk nadziei, widoczne jest już swiatło z nieba" - Ladislau Boros "Tylko nadzieja jest silniejsza niż przeznaczenie" - ja

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 08, 2006, 08:30:46 pm »
Tłumaczenie: Chief chciałby telelepatie ala dr Xavier z X-men'ow czyli wnikanie w umysły a nawet mieszanie w nich XD ("Tant kochasz mnie na zabój", "Glenn od tej pory znasz doskonale poprawna polszczyzne" - tja marzenia ;f)
hahaha ardzo smieszne ja sei tu staram a ten mi tu znowu wyjeżdża :F

Podaj swoje imie i nazwisko lub nick :imie : Bartek ,nicki:   Glenn Eleander wołają tez Marinz
Główne cechy mojego charakteru: brak roztropności, zbytnia pewnosc siebie brak racjonalnosci i myślenia humor chęc pomocy
Cechy których szukam u mężczyzny : lojalnosc , zrozumienie
Cechy których szukam u kobiety : humor inteligencja hmm dobroc , oraz musi potrafic ufac
Co cenie u przyjaciół : lojalnosc humor wyrozumiałosc
Moja główna wada : roztrzepanie oraz brak przemyślenia
Moje ulubione zajęcie : kontemplacja nad przyrodą oraz słuchanie muzyki
Moje marzenie o szczęsciu : posiadac prace dom rodzine psa
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk : myśl o niespełnieniu sie w życiu
Co byłoby dla mnie największym nieszczęsciem : ( narazie ) niezdac matury , nie dostac sie do następnej klasy
Kim , lub czym chciałbym byc gdybym nie był tym kim jestem : Ptakiem , wolnym ptakiem
Kiedy kłamie : kiedy uwazam to za stosowne
Słowa których naduzywam : K... pier... itp oraz lol rotfl omg omfg owned pwned .
Ulubieni bohaterowie literaccy : Mua-di z "Diuny"
Ulubieni bohaterowie życia codziennego : Brak
Czego niecierpie ponad wszystko : cwaniactwa , chamstwa złego zachowywania , przemądżałości
Dar natury który chciałbym posiadac : Ogromna szybkosc
Jak chciałbym umrzec : Bezboleśnie i szybko
Obecny sta umysłu : Znudzenie
Błędy jakie najszybciej wybaczam : przejęzyczenia , docinki słowne

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2006, 08:49:30 pm wysłana przez Glenn »

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 09, 2006, 03:26:16 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: Musiolik...i nick i nazwisko, imie znają nieliczni
Główna cecha mojego charakteru: Szczerość aż do bólu
Cechy, których szukam u mężczyzny: honor, odwaga :P lojalność
Cechy, których szukam u kobiety: humor, wierność, szczerośćle
Moja główna wada: lenistwo, zbytnia wrażliwość
Moje ulubione zajęcie: granie
Moje marzenie o szczęściu: ta jedyna obok mnie :P
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: samotność
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: utrata bliskich
Kim (lub czym) chciałabym być, gdybym nie była tym, kim jestem: samurajem/nikim
Kiedy kłamię: gdy nie mam ochoty z nikim rozmawiać
Słowa, których nadużywam: wal sie, kur*a
Ulubieni bohaterowie literaccy: brak
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: ja :F
Czego nie cierpię ponad wszystko: kłamstwa, przesadnej komercji
Dar natury, który chciałabym posiadać: psychokineza
Jak chciałabym umrzeć: szybko
Obecny stan mojego umysłu: szalony
Błędy, które najłatwiej wybaczam: swoje i tych którym ufam
Cechy, które w sobie lubię: cierpliwość i szczerość
Obawy wobec najbliższej przyszłości: egzaminy
Określ się jednym słowem: nudziarz
Wyznajesz jakąś religię?: chrześcijanin nie praktykujący
Kim chciałabyś zostać w przyszłości: informatykiem
Życiowa maksyma: w życiu można ufać tylko sobie

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Poznajmy się bliżej
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 09, 2006, 03:51:50 pm »
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick:Yuzuriha,niektórzy znają mnie też pod pseudonimem Arien lub Dead shadow
Główna cecha mojego charakteru:nieśmiałość
Cechy, których szukam u mężczyzny:tolerancja,opiekunczość,szczerość(może nawet i do bólu?)
Cechy, których szukam u kobiety:nie dotyczy
Co cenię u przyjaciół:szczerość,tolerancja
Moja główna wada:roztrzepanie,zapominalstwo,nieśmiałość
Moje ulubione zajęcie:kiedy mam czas rysuję,granie na konsolce,tworzenie własnych clipów
Moje marzenie o szczęściu:moim obecnym marzeniem jest mieć trochę więcej czasu dla siebie,ale tak na prawdę to znalezienie kiedyś tej drugiej połówki
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk:nie ma niczego takiego
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem:utrata najbliższych mi osób
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem:ptakiem,ewentualnie kotem,mogła bym chodzić własnymi ścieżkami...
Kiedy kłamię:kiedy zajdzie taka potrzeba(czyt.kiedy muszę,kiedy nie mam innego wyjścia)
Słowa, których nadużywam:"nani?"
Ulubieni bohaterowie literaccy:Karigan "Zielony Jeździec",Drizzt
Ulubieni bohaterowie życia codziennego:Gackt
Czego nie cierpię ponad wszystko:krętactwa
Dar natury, który chciałbym posiadać:najchętniej chciała bym mieć skrzydła,na których mogła bym się unieść wysoko nad ziemię ;P
Jak chciałbym umrzeć:wszystko jedno,kiedyś i tak trzeba
Obecny stan mojego umysłu:nicość
Błędy, które najłatwiej wybaczam:staram się wybaczać wszystko,choć by to bardzo bolało
Cechy, które w sobie lubię:upartość w dążeniu do celu
Obawy wobec najbliższej przyszłości:na razie się o nic nie martwię
Określ się jednym słowem:tajemnica
Wyznajesz jakąś religię?:urodziłam i wychowałam się w rodzinie katolickiej,ale szczerze mówiąc...to nie wyznaję żadnej
Kim chciałbyś zostać w przyszłości:mangaką
Życiowa maksyma:"Żyj w taki sposób abyś potem niczego nie żałował"