Nie lubie zbytnio pisać dużo o sobie, ale postanowiłem coś skrobnąć w tym temacie bo doszły mnie słuchy że czasem jestem tajemniczy i za mało piszę ;]
Podaj swoję imię i nazwisko lub nick: RadicalDreamer aka Yume ;]
Główna cecha mojego charakteru: nie wiem
Cechy, których szukam u mężczyzny: eee...to chyba powinno być wyszczególnione oddzielnie dla obydwu płci ;f
Cechy, których szukam u kobiety: wrażliwość, inteligencja, urok, uroda
Co cenię u przyjaciół: lojalność, honor, szczerość, bezinteresowność
Moja główna wada: lenistwo, podchodzenie do niektórych rzeczy zbyt emocjonalnie i przejmowanie się nimi, czasem upartość
Moje ulubione zajęcie: obijanie się, granie na konsoli, słuchanie muzyki (co prawda nie pisze tutaj do tematów o muzyce, ale słucham jej bardzo dużo), myślenie o głupotach
Moje marzenie o szczęściu: tego nie zdradzę
Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: może nie obsesyjny ale pełne wejście w dorosłość, obawy o przyszłość i ułożenie sobie życia
Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: śmierć najbliższej osoby
Kim (lub czym) chciałbym być, gdybym nie był tym, kim jestem: jak byłem mały chciałem zostać paleontologiem, teraz to może Game Designerem ;f ogólnie chciałbym być bogaty i szczęśliwy jak każdy zresztą, a z tych nieprawdziwych to jakimś bohaterem żyjącym w magicznym świecie
Kiedy kłamię: kiedy chce coś ukryć
Słowa, których nadużywam: "właściwie", "w każdym bądź razie", "w sumie”
Ulubieni bohaterowie literaccy: Geralt i Don Kichot (a jak ;p)
Ulubieni bohaterowie życia codziennego: brak
Czego nie cierpię ponad wszystko: niesprawiedliwości, fałszywych, dwulicowych ludzi, hh i kultury hh, chamstwa, przemądrzałości i ukrytego wywyższania się nad innymi
Dar natury, który chciałbym posiadać: nadludzka siła, zdolność kontroli i przenoszenia się w czasie, teleportacja, fruwanie w przestworzach niczym ptak (oryginalne)
Jak chciałbym umrzeć: heroicznie, bezboleśnie i chciałbym wiedzieć że umieram
Obecny stan mojego umysłu: zmęczenie i niewyspanie
Błędy, które najłatwiej wybaczam: te zrobione nieświadomie, popełnione na własny rachunek, ewentualnie wyrządzające mało szkody
Cechy, które w sobie lubię: bogata wyobraźnia, umiejętność poznawania się na ludziach, ambicja i zapał gdy postanowię do czegoś silnie dążyć
Obawy wobec najbliższej przyszłości: podałem już innym punkcie
Określ się jednym słowem: nie potrafię
Wyznajesz jakąś religię?: w tej chwili nie, nie wiem jednak czy istnieje gdzieś Bóg czy jakaś inna siła wyższa i sądzę że nie mi to oceniać
Kim chciałbyś zostać w przyszłości: też podałem w innym punkcie
Życiowa maksyma: brak, nie za bardzo chce mi się traz rozmyślać na ten temat. Jak do tego kiedyś dojde to powiem.