Eye ToyTaka calkiem fajna zabaweczka wyprodukowana przez Sony ktorej potencjal w sumie chyba wykozystany nie jest.
Mam juz od kilku dlugich miesiecy i w sumie nazbyt mi sie w to grac niechce, samemu mija sie to z celem, a z kumplami jednak wole grac w PESa. Z dziewczyna wole porobic inne rzeczy niz grac no ale dzis wreszcie sie zdecydowalem z nia zagrac i w sumie fajna zabawa, co prawda dziewczy6na skopala mi dupe raczej bo przegralem 15 do 12 no ale i tak fajna byla zabawa. Przegrywanie w tej grze nie wkurza, bo cala raczej jest zabawna i raczej nawet jak przegramy to pojawia sie usmiech na twarzy niz grymas porazki.
Gralem tez z 2 razy ze znajomymi na kapie po paleniu i w sumie wtedy sie gralo bardzo elegancko bo gralismy i caly czas zesmy proli z tej gry. Wporzo sprawa chyba jak sie znajdzie kilka osob chetnych do grania. Bo samemu to raczej jest porazka.
Narazie grałem tylko w
Eye Toy Play 2 i innych ger ktore mozna podlaczyc do kamerki Eye Toy nie sprawdzalem... bede musial cosik tam pobadac, a z was ktos juz grał? Podobało się?
Jesli lubicie i przede wszystkim macie z kim pograć to polecam.