bez względu na efekt, twoje dzieło do pięt nie dorastać będzie oryginałowi, niech to będzie powód, dla którego nie zagram w to coś...
Jak dobrze mi wiadmo to fabułę stworzył człowiek, to czemu połowa ludzi myśli, że jeśli ktoś chce stworzyć coś podobnego to już napewno mu nie wyjdzie. Ba powiem więcej, mam kumpla, który jest już na studiach, ale pisze wcześniejsze losy z FFVII i powiem, że wszystko zapowiada się bardzo ciekawie. Bardzo dobrze nawiązują do oryginału, a nawet jest dużo rzeczy, ktorych square nie wyjaśniło a on ma na to sposób. Ja osobiście potrafiłbym stworzyć dobrą fabułę ale nie udałoby mi się tego dobrze przekazać, więc osoba odpowiednia za nią to robi. Licze, że on nie zawali sprawy, jeżeli ktoś ocenia, że już będzie źle, to skąd wie, że będzie kiedyś dobrze. Wiesz teraz Square-Enix nie popisuje się jakimiś super produkcjami, za to Mist Walker pokaże co to prawdziwe jrpg.
... i zazwyczaj nie wypalaja szczerb 2.gif probowalismy robic juz gre ale nie wyszło wsyscy starcili zapał i chęci
Wiem jest to duży problem, ponieważ przez to wychodzi mało projektów, ktore mogłyby być naprawdę dobre. Mam nadzieje, że mnie to nie spotka, powiem więcej jestem w ten tytuł dość mocno zaangarzowany i nie mam zamiaru tracić power'a.
Chociaż w sumie to nie byłoby źle zagrać sobie w jakąś fanowską prodkucję, jeżeli takowa reprezentowałaby w miarę wysoki poziom....
Słyszałem już dawno o tym pomyśle, widziałem go bodajże na forum Krypty. A co o nim sądze?? będe musiał wpaść i zobaczyć co i jak, ale trzymam kciuki, bo być może będzie w co grać ^^
Nawiązując do mojej wypowiedzi powyżej, dzięki takim słową aż chce się pracować, miło, że nawet ktoś będzie chciał spr. co wyszło z takiego projektu. nawet jeśli spodoba się to 5 osobą, to i na pewno znajdzie się więcej. To właśnie będzie dla mnie powód, by może kiedyś stworzyć coś jeszcze.
Słyszałem już dawno o tym pomyśle, widziałem go bodajże na forum Krypty. A co o nim sądze?? będe musiał wpaść i zobaczyć co i jak, ale trzymam kciuki, bo być może będzie w co grać ^
Nic dziwnego tam także jest ten temat, bo projekt już istanie od jakiegoś czasu, jest nawet mały Tutorial , można tam zobaczyć międzyinnymi jak wygląda bohater gry w akcji.
Proponuje wpierw sr. stronę dokładnie, także ściągnać Tutorial v.0.0.2 i wtedy oceniać , bo jakoś lepiej wie się z czym ma się doczynienia.