Autor Wątek: Opowiadania i powieści...  (Przeczytany 2878 razy)

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Opowiadania i powieści...
« dnia: Listopada 29, 2005, 01:09:14 am »
No właśnie czegoś mi tu brakowało. Chciałem wam coś polecić, ale nie było odpowiedniego tematu. Ale nic straconego, w końcu jest taki fajny przycisk, to i nowy temat jest. Otóż rano dziś(znaczy się wczoraj, teraz jużjest 1 w nocy dnia następnego;) ) tchnięty nagłą myslą kupiłem sobie specjalny numer Fantastyki z powieścią Roberta Stephensona "Cyfry życia" przeczytałem już 8 rozdziałów (a może dopiero 8) no i zajebiście mi się spodobało. Jest to powieść sinice fiction - ziemia za ileśset lat, problem przeludnienia i genialne (niby) lekarstwo. Jednak okazuje się, że nic tak naprawdę takie piękne nie jest. Polecam gorąco. A jak i wy macie coś godnego polecenia (albo i nie) to piszcie - będe wiedział które gazety kupować :D
Kame Hame Ha

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 29, 2005, 09:26:39 pm »
kupuj bravo! Zadne opowiadanie nie zastapi listow czytelniczek ;]

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 30, 2005, 04:52:38 pm »
taaa...albo rubryka "Mój pierwszy raz" czyli zmyślone fantazje erotyczne gorących 13stek rządziła

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 30, 2005, 06:18:42 pm »
Listy listami, to już lepiej kupić superekspres piątkowy - tam jeszcze lepsze są teksty pisane przez dorosłych (niby) ludzi, przy których problemy 12latek to pic na wodę ;P. A ja tak na poważnie pytam. Bo osobiście kupuję Fantastykę, Nową Fantastykę i Sinice Fiction. A ciekawi mnie wasza opinia czy jest jeszcze coś na rynku ciekawego co moglibyście polecić nie tylko mi (ale przede wszystkim :) ) ale też innym ludziom z forum, którzy lubią czytać takie rzeczy

Kame Hame Ha

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 30, 2005, 06:20:29 pm »
Sama kupowałam tylko fantastykę.Nic innego.Przede wszystkim nie mam kasy na stosy gazetek...poza tym potrebny jest jeszcze czas n preczytanie tego :P