Autor Wątek: Filmowa Trivia  (Przeczytany 29873 razy)

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #100 dnia: Sierpnia 22, 2006, 06:53:53 pm »
Cholera, zapomniałem, przepraszam.
W tej scenie Kloss mówił "Takie sztuczki nie ze mną Brunner!".

Dajcie dalej.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #101 dnia: Października 03, 2006, 01:24:07 pm »
Z jakiego to filmu... albo raczej z jakiej serii filmow bo watpie abyscie znali dokldny tytul:

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #102 dnia: Października 03, 2006, 06:53:09 pm »
Ultraman?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #103 dnia: Października 03, 2006, 10:09:49 pm »
niet ale niezle kombinujesz

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #104 dnia: Października 03, 2006, 11:35:51 pm »
Godzilla może.Nie wiem nie znam się na kinie zbytnio a Godzilli oglądałem pare w tv i i tak nie pamiętam prawie nic.
« Ostatnia zmiana: Października 03, 2006, 11:37:07 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #105 dnia: Października 05, 2006, 07:33:57 am »
No ja wogole godzili chyba nieogladalem... moze za mlodu ale nic nie pamietam z niej...
No ale ten kolo rzeczywiscie z Godzilli i poprostu miazdzy.
Zadajesz ;]

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #106 dnia: Października 05, 2006, 12:39:25 pm »
Nie mam żadnego extra pytania. Będzie drugie pytanie z kadrem z rzędu.

Z jakiego to filmu:
« Ostatnia zmiana: Października 05, 2006, 12:40:00 pm wysłana przez G-1 »
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #107 dnia: Października 05, 2006, 12:41:07 pm »
Lot nad kukułczym gniazdem (uwielbiam ten film). Pytanie oddaje.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #108 dnia: Października 05, 2006, 02:06:03 pm »
no to ja zadam:

Przydomki morderców z Kill Billa + przydomek Billa

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #109 dnia: Października 05, 2006, 02:48:07 pm »
Black Mamba -Beatrix Kiddo ,
Copperhead - Vernita Green,
Cottonmouth -O-Ren Ishii,
Sidewinder -Budd,
California Mountain Snake -Elle Driver,    
Snake Charmer - Bill

(w razie czego pytanie oddaje)

PS. Ah, setny post mi już wybił :) Nawet nie zauważyłem :)
« Ostatnia zmiana: Października 05, 2006, 03:01:14 pm wysłana przez G-1 »

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #110 dnia: Października 05, 2006, 07:10:08 pm »
dobrze...ale może zadaj następne, bo co to za zabawa jak każdy oddaje :/

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
Filmowa Trivia
« Odpowiedź #111 dnia: Października 05, 2006, 11:01:33 pm »
Dobra ,nie miałem pytania ale coś mi się w międzyczasie przypomniało. ;]
Gdzie a raczej w czym nurkuje Mark Renton na początku filmu Trainspotting ?

Edit:
Pytanie jest banalne jeśli tylko ktoś widział film. Jeśli nikt to polecam bo warto zmarnować trochę czasu , żeby dowiedzieć się jak trudno jest wyjść z nałogu brania heroiny.
« Ostatnia zmiana: Października 07, 2006, 11:48:53 pm wysłana przez G-1 »

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
Odp: Filmowa Trivia
« Odpowiedź #112 dnia: Grudnia 21, 2006, 11:22:59 pm »
Z jakiego to filmu... albo raczej z jakiej serii filmow bo watpie abyscie znali dokldny tytul:

Hahahaha, Casshern z 1980? xDDD

Może by wznowić quiz... Skoro stanął zadam następne:
Jaki znany amerykański aktor wystąpił w Brother Takeshiego Kitano?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #113 dnia: Grudnia 22, 2006, 12:54:10 pm »
Casshern z 1980?
No prawie ;]
Mi sie ta fota kojarzy jeszcze troche z takim francuskim filmem z De fine czy jak sie tam nazywal taki komediowy aktor... "kapusniaczek" ;/

Ad. pytania:
Znaczy sie nie wiem czy on jest taki znany no ale glowna role poza Beatem mial Omar Epps ;]

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
« Odpowiedź #114 dnia: Grudnia 22, 2006, 04:38:10 pm »
Jest znany, jest, i ofcoz o niego chodzi :) Swoją drogą dopiero nie dawno film widziałem i był świetny.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #115 dnia: Grudnia 24, 2006, 08:25:29 pm »
No filmik pierwsza klasa, to pewnie bluzniestwo i ogolnie bzdura ale nie wiem czemu ogladajac film kojazyl mi sie... Pulp Fiction ;/ Mimo ze film calkiem inny to jednak takie wyobrazenie w glowie bylo... Kocham Brother'a ;] Jesli nieogladales jeszcze Sonatine to polecam koniecznie obejżeć ;]

Moje pytanie:
W jaką grę pomykał Ichi w filmie Ichi The Killer? (prosze o dokladny tytul)

Offline Kitano

• Daredevil
  • **
« Odpowiedź #116 dnia: Grudnia 30, 2006, 10:32:33 am »
Tekken Tag Tournament bodaj.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #117 dnia: Grudnia 30, 2006, 01:32:32 pm »
Si oretaczi

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
« Odpowiedź #118 dnia: Kwietnia 26, 2007, 09:34:12 pm »
Jako, że Biały Gibson nie odpowiedział w ustawowym czasie, ja, zwany dalej Szefem, uzurpuję sobie prawo do zadania nastepnego pytania

Ofkors, proste, żeby was nie zmiażdżyć

.

Offline RadicalDreamer

• Yume
  • Wanderer
« Odpowiedź #119 dnia: Kwietnia 26, 2007, 09:36:14 pm »
Psy? :F