od razu pisze [bo z PW Musiolika wynika inaczej],że nawet jeśli Reaver nie prześle i odpadnie, to i tak odpadnie też ktoś z tych co prysłali [czyli odpadną 2 (słowinie dwie] osoby....to tak uprzedzając pytania Glenn'a :F]
Jak dobrze pamiętam to ja odpadłem w 3 turze, więc ava szukać nie musiałem, a jeśli chodzi o to:
Repeatet, I Repeat Repeatet
Musi dla Hisoki robi 2 raz.
to teraz Musi robi dla ciebie,a ty zrób mi
To uznałem to za żart, a to że "miałem" szukać dowiedziałem się kilka sekund temu, gdyż ja nie spędzam wieczności na forum i zawsze wyłączam komputer i idę spać o 23:00, więc nijak dowiedzieć się nie miałem szans
Czyli tak czy siak Ojciec Chrzestny jest twój.
Jeśli chodzi o avki, to miałem od dawna przeczucie, że będzie to średnia runda, jednak poszło trochę lepiej od moich oczekiwań, jednak nie robię opadu czaszki z zachwytu. A więc punktacja:
Musiol for Reaver? (His) - no no, nawet nawet. ale go nie wezmę, bo mnie w grze nie ma, więc his bier. 8/10
W_W for Zell - sam nie wiem. dałbym 10, ale te chropowate kolory odstraszają, więc będzie z 9.5/10
Yuz for Tamya - dla tamyi pasuje jak ulał, a według mnie 7/10
Tamaya for Tant - trochę ciemny, ale jeden z najlepszych. Bonus za podpis 10/10
Zell for Yuz - mały rozmiar i kilka innych mankamentów. bonus jednak za dopasowanie 5/10
Marv for Musiol - ciekawa poza, ale trochę za mało 6/10
Tant for Marv - za dużo twarzy, za mało ciała i innych detali, i nie pasuje do naszego smoczka 3/10
His for W_W - no niezłe nawet bardzo 9/10
Reaver for His -
? what, no eee aaaa, .... mnie tu nie ma, ja tu tylko sprzątam
Trochę wachałem się nad 10, ale w końcu zdecydowałem się przyznać Tamayi za doskonałe dopasowanie i podpis. Keep up the good work.
Any how odpada 1 osoba, bo ja dawno odpadłem przez Wilka, piksele i Avatarity.com