cholera... toście mnie zagięli w tym momencie... Moim zdaniem to najbardziej udana seria ze wszystkich, bo wszystkie avy mi się generalnie podobają... aż szkoda kogoś wywalać....
Musiol for Tant - hmm... nie wiem co t ma wspólnego z Tantem, ale ogólnie całkiem "miła" kompozycja. Oceniam pozytywnie.
Mol for Marv - dziwne to trochę.... niby smok jak smok, ale az że przymaławe a dwa, że hmm.... no... dziwny jest
Yuz for Zell - ciekawe moim zdaniem i mimo że do Zella mało pasuje uważam ten av za udany
Tamaya for Musiol - Całkiem miły lampard (czy co to tam jest) Ale o ile mnie pamięć nie myli to takie koty nie żyją w zimnym limacie
Zell for W_w - Nie no, pełen wypas. Mi taki wilczek pasuję więc owiem, że się waść spisałeś
Marv for His - No, no... trzeba przyznać, że pasuje do Hisoki jak .... no w każdym razie dobze. Ogólnie zecz biorąc bardzo fajny.
Tant for Mol - hmm.. sam nie wiem co o tym myśleć.... Postać fajna i fachowo zrobiona, ale mam nieodparte wrażeie, że to gej :F
His dla Tamai - No, no.... spisałaś się His. Avek niesamowicie niesamowity. Podoba mi się strasznie.