Autor Wątek: Co myślisz o...  (Przeczytany 4789 razy)

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Co myślisz o...
« dnia: Sierpnia 30, 2005, 12:33:55 pm »
Taki mały wykład z socjologii...pewnie temat zaraz będę musiała usunąć/zamknąć,bo nikomu nie będzie się chciało pisać/nikt nie będzie chciał nikogo urazić itp.

W każdym razie chodzi o pisanie co się myśli o innych userach i jakie macie o nich zdanie na podstawie ich postów i ewentualnie [jeśli znacie ich w realu],to cz pokrywa się to ich zachowaniem na codzień.

Ja zacznę na razie od dwóch osób,które znam najlepiej i resztą się zajmę jeśli temat się przymie:

Tant-dość cicy i nieśmiały typ,który odżywa głónie przed konsolą lub na forum. Prawie ciąge siedzi w domu [jest ciągle i  i praktycznie cały czas jest na squarezone...czasami jest za poważny,ale ma duży dystans do siebie i potrafi się śmiać z siebie samego...do tego jest już zahartowany na wszelkiego rodzaju wrzuty [dobrze go wychowaam :devi:

Belial-znowu typ cichy i nieśmiały. Do tego bardzo konnkretny. Wypowiada się dopiero  jakma na jakiś temat spore pojęcie, wiedzęłasne zdanie. Skłony do kompromisów i potrafi się przyznać do tego,że się mylił,ale nie na "odcep się". Można z nim podyskutować i przyzna rację [jeśli on jej nie ma] dopiero jak "przeciwnik" a silniejszą argumentację. Łatwo g zrazić i jest raczej ostrożny...wyznaje zasadę "lepeij jic nie mówić,niż kogoś urazić" [to mnie właśnie w nim  wkurza]
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2005, 03:25:20 pm wysłana przez Hisoka »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Co myślisz o...
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 30, 2005, 12:46:46 pm »
włąsciwie myślałem że temat jest całkiem dobry i chciałem się zaczącwypowiadać.... ale właściwie przecież można komentować użytkowników w ich profilu na stronie głównej i właściwie tam starałem się komentować ludzi.
No ale w sumie jełśi temat się przyjmie to może napisze coś... chociaz w sumie lepiej na mainie dopisze tym których jeszcze nie komntowałem.

gdzie to się sprawdza...ja nie umiem! ;(

klikasz na stronie głównej na czyjś nick i masz informacje o nim a niżej komentarze co do osoby
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2005, 12:56:29 pm wysłana przez MarvelliX »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Musiol

• kiedyś byłem tutaj popularny
  • SuperMod
    • pssite.com
Co myślisz o...
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 30, 2005, 11:16:07 pm »
Jestem w miarę nowy to moje zdanie może być na wyrost

Tant - Ma poczucie humoru, potrafi śmiać się z samego siebie, dużo przesiaduje na 4um no i  bardzo pomocny w sprawach gier Square

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Co myślisz o...
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 30, 2005, 11:31:28 pm »
łah... wszyscy mnie kochają i o mnie piszą... no to ja też coś dodam:

Tant - świetny koleś... podziwiam tego człowieka. Zawsze pomocny i uczynny, szczery i obowiązkowy, pracowity i wesoły. Ma wielką duszę artystyczną, co można wywnioskowac z jego niezrównanych wierszy,a także niesamowitych fanfików (wiem, bo czytałem). Ma świetne poczucie humoru, ale potrafi być poważny gdy trzeba. Umie śmiać się z siebie i potrafi spojrzeć na wszystko z innego punktu widzenia. Zawsze ma najfajniejsze avatary, chociaż szkoda, że już nie ma Kuji, bo te mi się najbardziej podobały (Kuja jest taki kawaii...). Umie obsługiwać painta i wogóle hacker z niego nieziemski. Jak dorosnę chcę być taki jak on.

Dobra... koniec tej autopromocji hehehehhehe... uważam, że temat nie jest specjalnei potrzebny, bo chyba po to są komentarze pod userami... jak ludzie chcą komentować innych, to mogą.... ja jeszcze dziś w nocy sobie chyba urządzę sesję i pojadę sobie po was wszystkich w komentarzach hahahahahaah.... buahahaha... <kaszel> mwahahahaha...  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Co myślisz o...
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 30, 2005, 11:49:12 pm »
moze i nie jest taki niepotrzebny... owszem, mozna w komentarzach w userach, ale wtedy nie wiadomo kiedy sie pojawilo cos nowego... a tutaj? pieknie i przejrzyscie wyskakuje w "pokaz nowe posty"
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Co myślisz o...
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 31, 2005, 09:10:53 pm »
Co ja o was wszystkich myśle... hmmm... normalni to nie jesteście :P ale w ten pozytywny sposób, powiem że przez ten czas któy tu jestem zżyłem sie ze wszystkim i poza kilkoma nieporozumieniami nie miałem okazij sie zezłościć :P (licze to na plus, bo nie polubilibyście mnie złego :F ) Najwięcej moge powiedzieć o waszych gustach muzycznych a nie o was samych ;) ale każdy z nas jest inny i żyjemy tu w harmonii (ależ ładnie to ująłem XD ) najwięcej rzec moge o Tancie, Gipsonie i Marvellu...

Tant- Strasznie jesteś pokręcony :P psychicznie [to lubie] potrafisz sypnąć porządnym humorem i masz swoie poglądy których potrafisz bronić, jesteś już raczej typem na wymarciu w skali światowej... Jesteś kreatywny i sumienny(nie tak jak ja :F), powiedzieć musze że czasami Ci tego zazdroszcze bo osobiście nie trzymam (prawie)żadnych terminów i robie to co mi się podoba ;) ale nic przejdziemy do następnego...

Gipson- Człowieku ty dopiero powinieneś sie leczyć =) jak już kiedyś pisane było braćmi byśmy nie mogli być bo by matka miała stereo z gotyckim wyciem i japońskim jazgotem ;) <swoją drogą Sailor Moon Live action wymiata :P widziałęś może ze śmiechu dawno sie tak nie zataczałem ;) Luna rządzi :P > Tryskasz na lewo i prawo humorem, jesteś optymistą i rozwalasz mnie wypowiedziami w archiwum Z, nie udajesz nikogo i jesteś sobą to sie liczy ;)

Teraz ostatni obiekt czyli Marvell XD rzekne że masz dobry gust muzyczny ;P bo w większości pokrywa sie z moim :P lubisz emoty tak jak i ja :F i jesteś modem, nie to żebym sie wam podlizywał (3 modów wybrałęm XD ) no w każdym razie nasiedzieliśmy sie przed KO razem, lubisz grzebać na forum i je psuć :> tego nie lubimy :F

NIe uraziłęm nikogo  :shifty:

Czy tylko ja, kiedy widzę takiego posta, to mam ochotę wziąść szmatkę i wytrzeć ekran? 19 emotów...... brrrrr..... no ale nikt ci tego nie zabroni, bo nasz admin robi dokłądnie to samo...
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2005, 09:28:56 pm wysłana przez Tantalus »
]

Offline little

• Wanderer
Co myślisz o...
« Odpowiedź #6 dnia: Września 03, 2005, 04:55:55 pm »
a co sobie bede żałował też napisze........ :P

Gipsi
Kurde mój master :D Gdyby nie ten człowiek to bym teraz nie słuchał jrocka, nieoglądał anime i nie czytał mang! i niepłakał na filmch ! :P:P kurde gdyby nie ten człowiek to bym pewnie do ten pory nie wiedział co to dir en grey, gackt, hyde end wiele wiele mor! gdyby nie gipsi pewnie w życiu bym nie obejżał najpiękniejszych filmw świata (czyli MoonChild i My Sassy Girl:P) kurde temu człowiekowi tyle zawdzięczam że on sobie z tego sprawy nie zdaje :P kurde gipsi na prezydenta !! you are my master !

No i chyba tyl;e mam do powiedzenia jak mnie natchnie to jeszcze napisze :P

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Co myślisz o...
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 30, 2005, 01:45:23 am »
Tant- trudno mi go ocenić. Człowiek zagadka. Jego avatar, podpis i cała taka otoczka powiedzmy zewnętrzna wskazuje, ze to jakiś psychol :F a posty pisze jeszcze powazniejsze miejscami od moich. Wiecznie spokojny i wręcz stoicki typ. Wydaje się mało rozrywkowy :)
Gipsi- przeciwieństwo powyzszego :D Jego wypowiedzi maja jeszcze wiekszy współczynnik chaosu anarchii oraz przekleństw od moich, co jest nie lada wyczynem. Widać, ze zdecydowanie rozrywkowy, na pewnoe nie introwertyczny typ. Lubi pisac wypracowania, cholernie długie posty, które mozna by streścić w paru zdaniach :D Czyli zupełnie jak ja ;) Wygląda na to ze wazelinuje mu, ale chyba mamy jakąś nic pokrewieństwa.

Kurczę, napisałbym więcej o was, ale mało kogo jeszcze kojarze. Tylko tych dwoje na razie odbiło w mojej psychice jakiś zdecydowany, określony obraz.

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
Co myślisz o...
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 30, 2005, 01:54:02 am »
sie zagnieździłem to napisze..coprawda są komenty w userach, ale co tam
His - tworzy jakiś dziwny "imidż" sado-maso-psychodelicznego chłopaka!....ale jej sprawa, pozatym bardzo miła osóbka o dużych  ładnych oczach, ma poczucie humory...i....nic ;]
Gipsi - ten to ma poczucie humoru....trzeba je mieć ogromne by opowiadać o swych przygodach *** z kolegami :P tak jak na początku wydawało mi sie, że mnie nie lubi to teraz chyba mnie polubił, być może to za sprawą delux passów :P
Tant - dodam tylko, że jest bardziej poryty niż myślałem, wygląda na normalnego chłopka, którego koledzy biją, ale na forum to istna bestia :Pgo pierwszego polubiłem na forum ;]
qiax - ??.....wiecznie narzeka, choć w większości wypadków ma na co...pozatym dziwny człowiek, ukrywający każdy szczegół życia prywatnego..i chyba dobrze robi
"Czif" - pomimo większości jego inteligentnych postów i filozoficznego podejścia do tematu :P niekiedy przywala głupawke
Glenn - pisze jakimś kosmicznym dialektem...spoko "juzer" forum...wydaje sie być miły i sympatyczny, ale jaki czort wie co sie w nim kryje

ten post został napisany bez "spożycia" i w pełnej świadomości piszącego ;]

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Co myślisz o...
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 30, 2005, 02:26:13 am »
Kurczę, napisałbym więcej o was, ale mało kogo jeszcze kojarze. Tylko tych dwoje na razie odbiło w mojej psychice jakiś zdecydowany, określony obraz.

Aż się zdziwiłem, że o Hisoce nie napisałeś

A zamiast pisania tutaj, możesz Chief wypowiedzieć się w komentarzach... no ale skoro chcecie.

Chief Roberts - Jedyna osoba, która cokolwiek wie na temat qiaxa. Przykład młodej inteligencji, która wyrasta na pochybel dresiarstwa i wzechogarniającego debilizmu. Wie dużo na tematy, o których reszta forum mogła zaledwie słyszeć i ma bardzo dojrzałe poglądy, jak na użytkownika forum dla fanów gier konsolowych. Jeżeli nie przewodniczący, to przynajmniej jeden z bardziej zaangażowanych członków rejonowego fanklubu Hisoki (rejonowego, bo jeszcze kilka innych ona ma hehehhehe), co mu się chwali, bo znaczy, że ma dobry gust i co mu się nie chwali zarazem, bo mam przez to kolejne powody do zazdrości (Curse ya all... chorobliwa zazdrość, to nie jest powód do szczęścia, uwierzcie mi =_=). Lubię go i cenie sobie jego inteligencje.

Powyższy post został przebadany klinicznie przez niezależne ośrodki naukowe i nie stwierdzono w nim obecności wazeliny. Jest to szczera opinia...

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
Co myślisz o...
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 30, 2005, 02:32:40 am »
taki mały offtop
"Czif" ile chcesz  za wyjawnienie krzty informacji o qiaxie??

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Co myślisz o...
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 30, 2005, 02:34:05 am »
Aż się zdziwiłem, że o Hisoce nie napisałeś
Prawdę mówiąc, chciałem. Ale pani moderator jest czymś, czego na razie nie rozgryzłem :)Poza tym, ze wzdycham do jej fotografii w temacie dotyczącym zdjęć to raczej nic o niej nie wiem. Staram się ją czasami upolować na gg, ale wiecznie mi ucieka ;(

A zamiast pisania tutaj, możesz Chief wypowiedzieć się w komentarzach... no ale skoro chcecie.
Łi tam. Qiaxa tam zbeształem i tyle :) Wole na forum, bo tutaj zdaje się, więcej osób czyta i jest taka jakaś zywsza wymiana zdań. No i tutaj was mozna tak jakoś poznać. Tzn. raczej mało kogo mozna, bo jakaś tutaj omerta jest, czy jak się zwało to prawo milczenia.

jak na użytkownika forum dla fanów gier konsolowych
Graczem konsolowym, czy w ogóle komputerowym, raczej juz nie jestem. Ewentualnie byłym, bo jak napisałem w innym temacie, ja poszedłem w innym kierunku niz gry komputerowe i juz do siebie nie pasujemy :) Swego czasu przesiadywałem na forach kulturystycznych, militarnych, skinheadowych,filozoficznych i politycznych, więc jestem wybuchową mieszanką ;)

jeden z bardziej zaangażowanych członków rejonowego fanklubu Hisoki
<zawstydzony>
bo mam przez to kolejne powody do zazdrości
To co ja mam powiedzieć ;)
Lubię go i cenie sobie jego inteligencje.
Dziękuje bardzo :) Prawdę mówiąc myślałem, ze mnie zjedziesz :)

"Czif" ile chcesz za wyjawnienie krzty informacji o qiaxie??
Opisałem go w komentarzach :) Qiax to qiax, nie ma takiego drugiego :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2005, 02:35:24 am wysłana przez Chief Roberts »

Offline Musiol

• SuperMod
    • pssite.com
Co myślisz o...
« Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 30, 2005, 04:28:06 am »
ale mi chodzi o chociażby imie or smf...

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Co myślisz o...
« Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 30, 2005, 07:34:05 pm »
Chief- chyba najbliższa mi osoba na sz...chyba nawet jako "przyjaciel" bliższy od tanta, bo czuje jakby mnie troche rozumiał. Jesteśmy do siebie nieco podobni z charkteru-z wyglądu totalne przeciwieństwa [ale Chief jest na prawdę przystojny i podobny troche do Shigure [dlatego av mu wyjątkowo pasuje]... jak się z nim "rozmawia" , sprawia wrażenie spokojnego, inteligentnego i wciągającego rozmówcy. Nigdy wcześniej gg mnie tak nie zaabsorbowało, bo tak na prawdę , to gg nie znoszę...wkurzają mnie tysiące klejących się tyłka ludzi, głupie dziewuszki, które uważają, że jestem facetem, który chętnie je....ehmmm...ok...pomińmy to, wkurzają mnie nudziarze, którym w żaden sposób nie da się powiedzieć ,żeby się odwalili i kretyńskie opisy! W jego przypadku było inaczej. Nie zanudził mnie i nie wkurzył,a rozmowqe zakończyliśmy przyjacielsko, co mi się żadko zdarza , bo często nawet gadając z najlepszymi znajomymi "trzaskam oknem na porzegnanie". Jednym słowem-bardzopozytywnykoleś :F

Musiol- na początku wydawał mi się słodki i zagubiony. Teraz wydaje mi się słodki i wazeliniarski :F Chyba nie ma na forum osoby, którą samodzielnie by zbluzgał. Na ogół dopiero przyłancza się do linczu na kimś inym. Nie to,że go nie lubię...ale uważam,że powinien bardziej być sobą i nie przejmować się zdaniem innych.

qiax-wkuuuuuurza mnie. Uważam,że dyskusje z nim są totalnie beż sesnu, bo nie kończą sie. Wynajduję beznadziejne argumenty nawet jak już wie,że nie ma racji. Nie potrafi przyznać się do porażki [ok...ja tez nie...ale co z tego?!] . Jego porównania bywają denne [i najczęsciej takie są ] i zupełnie się nie liczy z tym co ktoś inny może poczuć...tak jak np. mnie jakieś suko-podobne porównanie szczególnie nie ruszyło, tak myślę ,że np. Yuz mogło by ruszyć. Qiax- uważaj czasami na to i do kogo piszesz, bo chwilami,żałuję,że nie znam twojego adresu i nie mogę przyjechać powyrywać ci nóżek z pupy.

Glenn-on też mnie wkurza...ale nie jak qiax. Po prostu czasami próbując wyłapać sens z jego postów zalewała mnie krew! Zero interpunkcji, ortografię ma w dupie, a sens stoi na drugim miejscu po ilości postów :/ Poza tym wydaje mi się troche dziecinny...ale bywały też chwile,że mnie rozśmieszał, więc jestem w stanie wytrzymać czytając jego posty...ochota skręcenia mu karku mija nader szybko.

Na razie tyle. Pewnie Niektórzy poczują się urażeni,ale mam dziś kiepski humor i w d*** jak się poczujecie...have fun.

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Co myślisz o...
« Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 30, 2005, 07:41:15 pm »
[OFFTOP]
Chief- chyba najbliższa mi osoba na sz...chyba nawet jako "przyjaciel" bliższy od tanta, bo czuje jakby mnie troche rozumiał. Jesteśmy do siebie nieco podobni z charkteru-z wyglądu totalne przeciwieństwa [ale Chief jest na prawdę przystojny i podobny troche do Shigure [dlatego av mu wyjątkowo pasuje]... jak się z nim "rozmawia" , sprawia wrażenie spokojnego, inteligentnego i wciągającego rozmówcy. Nigdy wcześniej gg mnie tak nie zaabsorbowało, bo tak na prawdę , to gg nie znoszę...wkurzają mnie tysiące klejących się tyłka ludzi, głupie dziewuszki, które uważają, że jestem facetem, który chętnie je....ehmmm...ok...pomińmy to, wkurzają mnie nudziarze, którym w żaden sposób nie da się powiedzieć ,żeby się odwalili i kretyńskie opisy! W jego przypadku było inaczej. Nie zanudził mnie i nie wkurzył,a rozmowqe zakończyliśmy przyjacielsko, co mi się żadko zdarza , bo często nawet gadając z najlepszymi znajomymi "trzaskam oknem na porzegnanie". Jednym słowem-bardzopozytywnykoleś

Pinpon! Zazdrość podbudowana o 25pkt. Tant dostał Level Up, a jego "chorobliwa zazdrość" zostałą upgrade'owama do "chorobliwej zazdrości +".

Najbliższa osoba z SZ? Jako przyjaciel bliższy ode mnie? Buuuuhuuuuhuhuhuuuuuuuu... idę popełnić seppuku bagietką <po chwili> kto zapomniał kupić pieczywo?!?! Jak ja mam żyć w takich warunkach... arghhhhh...

[/OFFTOP]
« Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2005, 07:41:35 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Co myślisz o...
« Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 30, 2005, 07:43:20 pm »
ty mnie średnio rozumiesz, bo jesteśmy totalnymi przeciwieństwami. Jesteś spokojny i raczej działasz po długich przemyśleniach...nie wiesz jak to jest jak cię krew zalewa :evil:

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Co myślisz o...
« Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 30, 2005, 07:47:44 pm »
ty mnie średnio rozumiesz, bo jesteśmy totalnymi przeciwieństwami. Jesteś spokojny i raczej działasz po długich przemyśleniach...nie wiesz jak to jest jak cię krew zalewa

Wbrew wszelkim pozorom, ja cię rozumiem (przynajmniej tak myślę) i mnie też czasami krew zalewa. Działam po długich przemyśleniach, ale spójrzmy prawdzie w oczy.. ty też (nie będę przykładów wyciągał, ale dobrze wiesz o czym mówię). A uwierz mi, mnie też czasami zalewa krew i buzują we mnie emocje, ale umiem to ukrywać (i obmyślać krwawą zemstę, uśmiechając się przyjacielsko do obiektu nienawiści mwahahahhaha). Nic co ludzkie nie jest mi obce... tak myślę heh.....
« Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2005, 07:48:04 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Chief Roberts

• Szef Internatu
  • Paladin
Co myślisz o...
« Odpowiedź #17 dnia: Grudnia 30, 2005, 09:12:49 pm »
Dobra, popodniecałem się, popodniecałem, teraz ostudziłem nieco moje emocje i mogę spokojnie pisać. Chociaz wczoraj wieczorem tez zaszalałem, bo im blizej do wschodu słońca, tym bardziej głupieje i nietrzeźwieje.

Chief- chyba najbliższa mi osoba na sz...chyba nawet jako "przyjaciel" bliższy od tanta, bo czuje jakby mnie troche rozumiał. Jesteśmy do siebie nieco podobni z charkteru-z wyglądu totalne przeciwieństwa [ale Chief jest na prawdę przystojny i podobny troche do Shigure [dlatego av mu wyjątkowo pasuje]... jak się z nim "rozmawia" , sprawia wrażenie spokojnego, inteligentnego i wciągającego rozmówcy. Nigdy wcześniej gg mnie tak nie zaabsorbowało, bo tak na prawdę , to gg nie znoszę...wkurzają mnie tysiące klejących się tyłka ludzi, głupie dziewuszki, które uważają, że jestem facetem, który chętnie je....ehmmm...ok...pomińmy to, wkurzają mnie nudziarze, którym w żaden sposób nie da się powiedzieć ,żeby się odwalili i kretyńskie opisy! W jego przypadku było inaczej. Nie zanudził mnie i nie wkurzył,a rozmowqe zakończyliśmy przyjacielsko, co mi się żadko zdarza , bo często nawet gadając z najlepszymi znajomymi "trzaskam oknem na porzegnanie". Jednym słowem-bardzopozytywnykoleś :F
Naprawdę, bardzo mi się przyjemnie czytało ten opis mnie :) Serio, wszyscy mnie zaskoczyli :D. Co do podobieństwa z charakteru- chyba jednak coś jest w tym zodiaku. Nie chodzi mi o jakieś głupawe wrózby które zamieszczane są w kolorowych czasopismach, ale o właśnie takie złozoności charakterów ludzkich ich zachowań itp. Coś w tym jest, no ale pewnie ludzkości do końca nie uda się tego zgłębic (no bo są zajęci becikowym :F ) No mnie gg tez przyznam szczerze zaabsorbowało i tylko czekam aż pani moderator w końcu odzyska stały dostęp do Internetu i hurra :) Moje opisy są często cholernie kretyńskie (na gg) ale to dla jajec robie, bo tez mnie denerwuje jak np. jakiś osobnik ma BIORE PRYSZNIC BĘDĘ O 20:00, albo JESTEM NA MIEŚCIE, JAK COŚ TO KOM.508939895[chociaz wiem, ze rozchodzi się wam o zupełnie inne opisy :D ale mnie nawet to wkurza ;)]. Jak mnie taki opis wyjątkowo wnerwi, to sobie go kopiuje i robie taki sam, no ale mniejsza z tym :F. A czy jestem bardzo pozytywny- tego nie wiem. No, ale tyle o mnie :)  Dodam tylko ze mam parę mrocznych sekretów  :shu: :F
« Ostatnia zmiana: Grudnia 30, 2005, 11:39:42 pm wysłana przez Chief Roberts »

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
Co myślisz o...
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 31, 2005, 01:00:23 am »
Hisoka - ma dziewczyna temperament ze cho gdyby nie mogla sie na tancie wyzywac to nie wiem co by z nas zostalo ;] ale tak pozatym to sympatyczna miła ułożona  wykształcona  kulturalna i wogule cacy :F

a za interpunkcje szyk zdania itp. przepraszam ale jak pisze to tyle mi sie na myśl kladzie ze ni da sie sensu wylapac a później przez moje gapiostwo zapominam zedytowac posta  
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2005, 01:02:44 am wysłana przez Glenn »

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Co myślisz o...
« Odpowiedź #19 dnia: Grudnia 31, 2005, 03:34:43 am »
hmm... Że też wcześinej nie zauważyłem tego tematu... No ale wypadałoby coś napisać... bo wizard sobie stoi z boku i obserwuje... a że wizard jest tu już całkiem długo, to całkiem dużo zdążył zaobserwować.....
(kolejność opisanych poniżej userów jest czysto przypadkowa)
Tant - sprawia wrażenie spokojnego i posiada coś o wdzięcznej nazwie: inteligentne poczucie humoru. Potrafi śiać się z samego siebie i często to robi. Na 4um jest praktycznie cały czas z czego wnioskuję, że nie wychodzi często z dom. Jak na moje oko typ samotnika, który miał farta w życiu i spotkał Hisokę
His - Roztacza wokół siebie aurę niejakiej perwersyjności. Próbuje wmówić wszystim jaie ma .... ekscentryczne zainteresowania ale sądzę, że pod tą powłoką kryje się miła i romantyczna dusza (eeej..... schowaj ten tasak dobrze?). Nie boi się wyażać własnego zdania i porywcza czasami bywa.
qiax - ja zwykła mawiać moja polonistka "dziwność nad dziwnościami". Jeśli ktoś coś napisze lub powie może być pewien, że qiax znajdzie lukę w jego rozumowaniu. Mistrz szukania dzióry w całym. Ciągle próbuje udowodnić swoją rację często w sposób mało fajn i mało kulturalny. Z natury samotnik, który chce uchodzić za wielką zagadkę
Musiolik - Do grona forumowiczów dołączył stosunkowo niedawno ale zadomowił się tu chyba na stałe. Wydaje się być trochę nieśmiały i stara się nie wypowiadać krytycznie o innych, przez co czasami jest aż nienaturalnie miły. Zdecydowanie bardzo aktywny newsmen, od którego aż bije zapał do pracy.
Gipson - Mistrz tak zwanego lania wody. Potrafi napisać czterostronicowego posta, którego sens moża zawrzeć w dwu zdaniach. Ma poczucie humoru i umie śmiać się z samego siebie. Nie jest drażliwy i łatwo dogaduje się z innymi. Niesamowity otymista. Psychikę ma dosyć pokrętną no ale to nawet lepiej.
Yuz - Jedna z niewielu przedstawicielek płci pięknej na 4um. Zdaje się być romantyczna i chyba trochę nieśmiała. Podchodzi do ludzi z niejakim dystansem, ale kiedy ją bliżej poznać, est bardzo miła i ogólnie rzecz biorąc pozytywnie nastawiona do życia
Zell - ciekawy przypadek. Ma poczucie humoru (dosyć chore, ale ma). Często robi z siebie głupka, ale w brew pozorom jest inteligentny. Nawet jeśli ma jakieś zdanie na dany temat woli napisąć coś bez sensu.
Marv - Optymista a nawet żekłbym "luzak". Niebo mogłoby zawalić mu się na głowe, a on by się tym nie przejął. Ma własne pglądy i często ubiera je w żarty. A poczucie humoru to on ma....
Serge - hmm.... Zachowuje się czasami dziecinnie, ale ogólnie jest "wporzo ziomkiem". Lubi stawiać na swoim, ale nie zawsze mu to wychodzi. Jest dosyć buntowniczy i ma tendencję do wysóewania inicjatyw które się nie udają. Pobyt na 4um chyba trochę go "utemperował"
DB - Bardzo nerwowy. Łatwo wyprowadzić go z równowagi chociaż stara się zachowywać spokój. Posty pisze tylko wtedy iedy faktycznie ma coś do powiedzenia, a nie dla samego faktu pisania. Poważy i dosyć zamknięty w sobie
Morchol - Trochę dziwny. Rzadko poważny. Żartuje nawet razmawiając ze śmiertelnie poważnym rozmówcą. Jest pogody i pokojowo usposobiony.

Jeśli kogoś pominąłem to wybaczcie, ale o 3.30 mój mózg przechodzi w stan wstrzmania....
Tant zauważ że nie użyłem w tym poście ani jednego emota. Ramarkable, isn't it?
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!