Autor Wątek: Last.fm  (Przeczytany 22699 razy)

Offline Anouk

• MASTER OF SQUAREZONE PUPPETS
  • SemiRedaktor
    • http://refielle.ovh.org
Last.fm
« Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 09, 2006, 11:50:15 am »
Mimo wszystko odegrane pliki zapisują się w jakimś pliku tekstowym i po jakimś czasie powędrują one na serwer.
Łoo to u mnie fest muszę czekać. Bo minął już 4ty miesiąc i nic. O.o
why me? xD

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Last.fm
« Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 09, 2006, 04:09:27 pm »
Um, a zalogowalaś się? W pluginie jest opcja logowania.

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Last.fm
« Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 09, 2006, 04:13:20 pm »
Przeca to automatycznie loguje ;]

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Last.fm
« Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 09, 2006, 04:21:28 pm »
Przeca to automatycznie loguje ;]
Ale nie w Winampie. W winampie pierw musisz sie zalogowac, jak wpiszesz zle dane to ci naliczac nie bedzie chyba;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
Last.fm
« Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 10, 2006, 12:59:46 am »
W którym Winampie ? Bo ja mam 5 ale jakoś nic nie logowałem, i mi wszystko nabija. ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Last.fm
« Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 10, 2006, 06:21:25 am »
W którym Winampie ? Bo ja mam 5 ale jakoś nic nie logowałem, i mi wszystko nabija. ;]
Po formacie jak instalujesz winampa nie musisz sie logowac? Mi w winampie 5.0.0.7 jak pierwszy raz instaluje to przy pierwszym wlaczeniu od razu wchodzi mi prosba o login i haslo.... pozniej ofkoz juz nie.

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Last.fm
« Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 10, 2006, 09:16:12 am »
W starych pluginach też po pierwszym uruchomieniu Winampa pokazywało się logowanie, ale nie wiem nad czym debata, niech Anouk jeszcze raz sprawdzi nastawki (options>preferences>plugins>i tu chyba "media libary", zaznaczasz pluginek co ma w nazwie "audioscrobbler">configure selected plugin), bo na jakieś 70% myślę że o to właśnie chodzi... Ale jeszcze jedna rzecz, co za problem uaktualnić plugin prosto z last.fm?...

http://www.last.fm/tools/downloads/

>_> sry za sarkazm, ale sprawa jest naprawdę zbyt prosta, żeby stwarzała jakieś problemy.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 10, 2006, 09:17:20 am wysłana przez Goha »

Offline Nova/smogu

• Zerg Lurker
  • SuperMod
  • MOAR!
Odp: Last.fm
« Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 19, 2006, 11:04:14 am »
woooow widzieliście zakładkę polsko-ęzyczną do last.fm ...? tłumaczenie jest że tak powiem... zajebiste :F dashboard przerobili na deskę rozdzielczą :F no i przy szałtboksie jest niezły przekręt - wiadomości wykrzyczane... lol. zostanę mimo wszystko przy angielskiej wersji last.fm :P
Kame Hame Ha

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #88 dnia: Grudnia 19, 2006, 11:21:20 am »
Po formacie jak instalujesz winampa nie musisz sie logowac? Mi w winampie 5.0.0.7 jak pierwszy raz instaluje to przy pierwszym wlaczeniu od razu wchodzi mi prosba o login i haslo.... pozniej ofkoz juz nie.
Mam 5.3.2.1003 i w życiu nie widziałem logowania w winampie. Właśnie się tak zdażyło że miałem formata, zainstalowałem winampa, potem klienta last.fm i nic takiego nie było, wszycho śmiga ;]
(...)Poprostu ja nie mam czasu na granie w kilkudziestogodzinne gry po to żeby poznać fabułe jakąś lipnawą w której ziomu ratuje świat, a ja podczas tego ratowania świata biegam sobie mietkiem naciskam przycisk X i walcze z potworem, później oglądam film jak ten mietek główny bohater gada 30 minut z jego wybranką z czeg nie wynika nic ciekawego, później zaliczam każdą postać w lokacji i gadam z nią żeby dowiedzieć się na przykład że ładną mamy pogode, a nowa generacja konsol będzie mi oferowała to samo z tym że z lepszą grafiką... nie gry to już nie jest dla mnie główna rozrywka i nie mam czasu na kilkadziesiąt godzin grania podczas gdy o wiele epszą fabułe mogę mieć oglądając jakiś koreański film... teraz już mnie granie nie ara, jak mówiłem wcześniej przed konsolą chce się rozerwać, niepotrzebny do tego jest mi główny bohater stworzony z 40 milionów pixeli zamiast z 4...

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #89 dnia: Grudnia 19, 2006, 12:09:13 pm »
Cytat: _dark_cloud_
tłumaczenie jest że tak powiem... zajebiste :F dashboard przerobili na deskę rozdzielczą :F no i przy szałtboksie jest niezły przekręt - wiadomości wykrzyczane... lol. zostanę mimo wszystko przy angielskiej wersji last.fm :P
To tak jak w Guild Wars... Polska nakładka jest imo do tyłka... W przypadku last.fm, ktoś się chyba translatorem bawił...
Cytat: G-1
Mam 5.3.2.1003 i w życiu nie widziałem logowania w winampie. Właśnie się tak zdażyło że miałem formata, zainstalowałem winampa, potem klienta last.fm i nic takiego nie było, wszycho śmiga ;]
W sumie dziwne... A na stronie byłeś zalogowany?

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #90 dnia: Grudnia 19, 2006, 12:53:35 pm »
Na stronie musiałem się zalogować właśnie, ale w winampie nic nie logowałem heh.

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #91 dnia: Grudnia 19, 2006, 01:33:36 pm »
To moze dlatego ze pierw sie na stronie logowales... ja nie wiem. Ja chyba zawsze pierw winampa instaluje i audioscrobbera no i jak wlacze winampa to mi wyskakuje okienko z wpisaniem loginu. pozniej dopiero instaluje inne dupsy i nak oniec wchodze na neta, wiec moze to dlatego nie wiem...

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #92 dnia: Grudnia 19, 2006, 01:42:25 pm »
U mnie to własnie wygladało tak że najpierw winampa musiałem zainstalowac bo bez muzy to mi jakoś dziwnie się przed kompem siedzi i długo nie wytrzymam ;] Potem przyszła pora na instalację najnowszego audioscrobblera załadowałem plugin do winampa a potem się zalogowałem na stronie.

Yyyy ! Nie mam jeszcze plugina do .mpc, oj nie dobrze.

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
« Odpowiedź #93 dnia: Grudnia 19, 2006, 01:50:09 pm »
A ktoś zna dobry do ogg? Bo za chiny nie mogę słuchać muzy w tym formacie. Szukam sprawdzonego plugina.

Offline G-1

• "cudowny" użytkownik
  • General
« Odpowiedź #94 dnia: Grudnia 19, 2006, 02:02:59 pm »
Google wszyztko zna. ;] A tak na serio to pytanie jest dobre ale na jakieś inne forum bo tutaj pewnie wiekszość używa formatu empetszy. ;] A nawet jakbys miała niewiem jaki audiofilski sprzęcior to i tak nie usłyszysz różnicy między ogg czy mpc no ale jak się ma dostęp do nagrań tylko w ogg to rozumiem. Ale i tak mpc chyba najlepiej wychodzi. ;]

Edit:
Tak w ogóle to najlepiej jak sie ma dobre słuchawki samemu sprawdzić dostepne codeki, przynajniej dla mnie, i wielkiego problemu to nie stwarza. ;]
« Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2006, 02:24:42 pm wysłana przez G-1 »

Offline Anouk

• SemiRedaktor
« Odpowiedź #95 dnia: Stycznia 02, 2007, 10:15:31 pm »
ktoś tam kiedyś powiedział, że
po jakimś czasie powędrują one na serwer.
O to właśnie chodziło; nie miałam żadnych problemów z logowaniem. Po miesiącu doczekałam się aktualnej listy odsłuchiwanych przeze mnie piosenek.

Co do polskiej wersji -- to jest super! Teraz wiele rzeczy jest bardziej zrozumiałych (:

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #96 dnia: Lutego 10, 2007, 06:01:22 pm »
Damn it! Na lastfm wreszcie zrobili cos z tymi srednio wygladajacymi miiatruami i kurde zajebiscie t teraz wyglada ;] Az chce mi sie wchodzic na to i patrzecjakiego albumu teraz slucham ;] Elegancko jest tylko jeden kwadracik bandu i duzy obrazek albumu ktorego teraz sluchasz ewntualnie ponizej jeszcze maly tego ktorego sluchales ;]
Wypas ze popracowali nad tym bo dla takiego pedanta jak ja to to jest wpas w chu* ;]

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
« Odpowiedź #97 dnia: Lutego 10, 2007, 08:46:08 pm »
no wygląda miodzio teraz ^^
i wkońcu mozna plejlisty elegnackie tworzyć, a to wielki plus jak ktos tak jak ja lasta używa do obczajania nowych zespołów mało znanych

Offline Anouk

• SemiRedaktor
« Odpowiedź #98 dnia: Kwietnia 10, 2007, 07:35:14 pm »
Anouk na lastfm.pl <- moje konto ale trafia się tam nie tylko moja muzyka u_u
przy okazji dołączyłam się do grupy SZ, hyhyhy ;>

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
« Odpowiedź #99 dnia: Kwietnia 12, 2007, 03:48:11 pm »
Przez okolo 2 tygodnie nie mialem neta i mi last.fm ofkoz nienabijal trackow... teraz mam neta od ponad tygodnia ae wciaz mi nic nie nabija...
Ktos ma jakies pojecie co moglbym zrobic aby zaczal znow nabijac?
Próbowałem poprostu je*nąć się w łeb, ale nic nie pomoglo ;(