Jak wam się podoba nowa Miss Polski? Moim zdaniem jest taka sobie, najgorzej wychodzi jej uśmiech na zdjęciach, chociaz w zblizeniu i w oku kamery jest o wiele łagodniejszy i zdecydowanie mniej agresywny. Punkty na pewno zdobyła świetnym wpisem w kwestionariuszu który stał się hitem w wiadomościach i niusach wszelkiej maści. Ale były o wiele ładniejsze kandydatki, chociaż nieco mnie rozumne - i pewnie to wzięli pod uwagę jurorzy.
W konkursie Miss Świata na pewno Słowianki nie zajmą szczególnie wysokiego miejsca, bo konkurs, jak wszelkie takie imprezy, są nieco upolitycznione. Żeby nie wspomnieć lewicowych oskarów czy nagród nobla, które tracą z roku na rok znaczenie i prestiż przez głupie i niesłuszne werdykty (zwłaszcza jeśli chodzi o dziedziny humanistyczne). Nie żebym był specalnie narodowcem, bo w kwestii urody kobiet trzeba być kosmopolitą, to jednak uważam, że słowianki są najładniejsze ze wszystkich. Nie mówie Polki, bo akurat geny urody są w krainie dawnych Sarmatów i Słowian wymieszane. Bo także Czeszki, Słowaczki czy Rosjanki oszałamiają urodą. Zostawiają daleko w tyle delikatne Azjatki, surowe Nordyczki, oraz pozbawione smaki i wyróżowione do bólu Amerykanki.
Tego chyba najbardziej nie lubię u kobiet- przesadnego makijażu i sztuczności. Ideałem urody byłaby dla mnie na pewno bardziej Indianka, która dba o urodę naturalnie, a nie Amerykańska gwiazda filmów, która ma przeszczepione wszystko co się tylko da.