Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
ja jstem na 3ciej serii Slayersow... radze sciągnac torrentem bo anime jest dość powszechne i duzo osob udostepniata strona z DB nie dziala (mam w planach cala serie se obejzec :> łacznie z tymi ocinkami ktore te wafle nie puscily w tv =_+)
no nie mi moze pod FireFoxa nie dziala ale niekce mi sie IE odpalac... jecze sie czyms zaraze
Są do ego anime jakieś suby zintegrowane, czy będę musiał we własnym zakresie jakieś znaleźć?
Dokuro-chan Part 3MarvelliX - ja tam nie wiem, ja to tylko wrzucam. Chciałbym wiedzieć tylko, czy działa od kogoś innego, bo mam nadzieje, że tylko tobie się wali.
Dokuro-chan Part 4To jest ostatni odcinek.... mam nadzieję, że się podobało...
Ziemia, niedaleka przyszło�ć. W wyniku nie w pełni udanego eksperymentu stworzenia z Ziemi raju dla pedofilii, wszystkie kobiety wyglšdajš jak dwunastolatki. Dodatkowym efektem ubocznym okazuje się być nie�miertelno�ć. Bóg nie wytrzymuje takiej obrazy. Wysyła więc w przeszło�ć wynalazcy, Sakury, anioła �mierci z misjš eksterminacji. Anioł, będšcy uroczš dziewczynš, buntuje się jednak i postanawia uratować przyszło�ć nie zabijajšc przyszłego naukowca. Jej temperament jednak sprawia, że regularnie zabija go przy pomocy wielkiej maczugi, za chwile przywracajšc go do życia. Bóg jednak nie daje za wygranš i wysyła w przeszło�ć drugiego anioła..