Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
Hm, ciekawe co tam Musioliński ocenzurował
więcej nie będe pisał, bo wiem czym się to może skończyć
Fajny masz telefony. Sony Ericsson K700i?
Cytujwięcej nie będe pisał, bo wiem czym się to może skończyćA czym? ;>
i znów się potwierdzają słowa Szefa Roberta - SZ - SerceZłamane... ;(
Sażem jakiś ;] (kupa nie telefon )
więcej nie będe pisał, bo wiem czym się to może skończyćCytujA czym? ;>Cytujwypatroszeniem
A czym? ;>
wypatroszeniem
http://img250.imageshack.us/my.php?image=dsc0045fz4.jpg
Jak Sagem to wujnia ;]
Cytujhttp://img250.imageshack.us/my.php?image=dsc0045fz4.jpgSobowtór! Słowo! Moja koleżanka jest bliźniaczo podobna o.o (Skąd jesteś? ^^' -- a może ty jesteś tą moją koleżanką ;> nie no żartuję).
Musze sie z toba zgodzić razor. Tu sie dzieja jakies dziwne rzeczy, np. Yuz jest podobna do mojej kuzynki Ale daczego od jakiegoś czasu żaden facet (jeśli w ogole sa tutaj xD) nie wrzuca zdjęc?
Musze sie z toba zgodzić razor. Tu sie dzieja jakies dziwne rzeczy, np. Yuz jest podobna do mojej kuzynki
Ale daczego od jakiegoś czasu żaden facet (jeśli w ogole sa tutaj xD) nie wrzuca zdjęc?
Cytat: AgriasAle daczego od jakiegoś czasu żaden facet (jeśli w ogole sa tutaj xD) nie wrzuca zdjęc?Mnie się wydaje,że się wstydzą
Cytat: Yuzuriha w Kwietnia 22, 2007, 09:03:22 pm Cytat: AgriasAle daczego od jakiegoś czasu żaden facet (jeśli w ogole sa tutaj xD) nie wrzuca zdjęc?Mnie się wydaje,że się wstydzą nah, co fajnego jest w oglądaniu np. mojej czy Tanta gęby? ;]
Cytat: Musiol w Kwietnia 22, 2007, 09:24:41 pm Cytat: Yuzuriha w Kwietnia 22, 2007, 09:03:22 pm Cytat: AgriasAle daczego od jakiegoś czasu żaden facet (jeśli w ogole sa tutaj xD) nie wrzuca zdjęc?Mnie się wydaje,że się wstydzą nah, co fajnego jest w oglądaniu np. mojej czy Tanta gęby? ;]Ja nie mam pojecia ale skoro zasponsorowales nam juz okolo 100 swoich zdjec to ty chyba znasz na to pytanie odpowiedzprawda? ;]His dawno fotki nie pokazywalas, moglabys cos pokazac, jak ci wlosy urosly czy moze jak je nadal na krotko utrzymujesz ;]
Mnie się wydaje,że się wstydzą
nah, co fajnego jest w oglądaniu np. mojej czy Tanta gęby? ;]
Tant przed goleniem
Cytat: Tantalus w Kwietnia 25, 2007, 02:19:43 am Tant przed goleniemMENEL !!!