Ej, wkrecasz czy mowisz serio? ;]
Bo ja zauwazylem ostatnio ze po myciu mi wypada jakos troche wlosow ;/ Bojes sie ze lysiec bede a to nie bedzie zbytnio pozdro ;/ Sa na serio takie fajne te tabletki czy twoja mama poprostu jest szefowa firmy produkujacej te tabsy a ty chcesz pozyskac wiecej klientow dla niej? ;]
Nie wkręcam. I nie znam nikogo kto to produkuje , po prostu sam brałem witaminki nie dla włosów i jakoś tak zauważyłem , że obrastam jak yeti. ;]
Polecam brać witaminki bo to nie tylko na włosy ale na cał organizm fajnie działa, i może nawet na jakość postów ;]
Na tamtym zdjęciu wyszedłem troche słabo ob z komórki robione i trochę obraz zniekształcony bo pewnie komórka nie ma dobrego obiektywu.W realu to ja wyglądam lepiej. I dlatego usunąłem linka bo nie podobam się sobie na tej focie za bardzo. Jak zrobie normalnym aparatem zdjęcia to może czymś zarzuce.
Swoją drogą to do niedawna nie wiedziałem że His to kobieta. Jakoś widocznie po postach jakie zdążyłem zobaczyć podczas krótkiego pobytu na forum nie podejrzewałem nawet , że jest kobietą. np. czytając :
no dobra-jak już sobie tak "rozdajemy" dziewczyny, to ja biorę Anouk splash.gif Najbardziej w moim typie.
Dopiero jak zobaczyłem jej zdjęcia to się troche zdziwiłem no i na dodatek to dziewczyna tanta i głupio mi teraz. :blush:
No i chciałem wspomnieć , że fajnie wypada na zdjęciach ^_^
G-1-haha! Masz taką niewinną "dziewiczą " minkę chytry 2.gif Ale daj fotkę bez czapeczki
Może żeczywiście tak wyglądam ale na pewno nie jestem taki niewinny.
No i wyglądam dosyć młodo jak na swój wiek. W porównaniu do innych czarnobylskich mutantów ;]
Może mutacja poszła nie w tą strone i jak będe miał np. 60 let to będe wyglądał na 40 ;]