coś sapaliście że stare zdjęcie więc jest jedno całkiem nowe... i nawet w bonusie mam na nim dużo dżordży na twarzy
Był u mnie brat z anglii przez kilka dni więc raz wziałem jego cyfrówke i sięknałem zdjęcie...
patrzcie jak mam fajnie dup*o pryszczy;]
tu był maciek z lasu ale że tak powiem już tego zdjęcia nie ma;Pdobre zdjęcie na nocne posiadywania na forum... prawdziwy horror show
tak BTW to:
Całkiem inaczej wyobrażałem sobie Shirley, redaktor naczelna SZ to poprostu niezła dup*a jak to mawia młodzież ziomowata;] (a na tym czarnobiałym zdjęciu co to jest twoim ulubionym niby jakoś tak strasznie inaczej wyszłaś i w mojej opinii o wiele gorzej)
Hisoka -zajebiście wyszłaś w czerwonych włosach i na jednym zdjęciu niesamowicie widać ci oczy które fajnie fajnie komponują się z sukienką czy co to tam jest... super zieleń;] na tym zdjęciu z gitarą co ci się kolor nie podobał to mi właśnie ten kolor włosów podoba się nawet bardzo... wogóle zajebiście że sobie tak farbujesz często włosy
Glenn -stary o co ci chodzi wyglądasz wery normalnie... a może nie normalnie... wyglądasz o wiele poważniej niż się tutaj zachowujesz
Yuz - zdjęcie znamy znamy i o jakieś nowe ładnie błągamy (ziomowate wierszyki nawet sklejamy)
little - zbratem wyszliście poprostu zajebiście, też miałem takie fachowe ciuskzi koszulki w paski dlatego pewnie mi się podoba zdjęcie bo przypomniało mi się jakbyłem takim brzdącem i zapieprzałem w takich wiejskich ciuszkach;]
Tant - własnie takie wyobrażenie miałem o tobie, teraz tylko zapodawaj białe włosy i od razu ciachaj fote
ogromnie ciekaw jestem jak to będzie wyglądać..