Autor Wątek: Komediowe anime i mangi  (Przeczytany 13798 razy)

Offline RED XIII

• Adventurer
  • *
    • http://www.redzik.deviantart.com
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 06, 2005, 07:33:06 pm »
Little - daj spokoj  :)  niejestem zboczencem ale anime w stylu Love Hina - uwielbiam ... takie z lekka nutka erotyzmu

cos o dziewczynach ? ........ konkretnie jest ich caly autobus  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  
Traktuj każdy dzień jak swój ostatni , byś mógł umrzeć wieczorem wolnym od żalu ...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 08, 2005, 02:03:46 pm »
Kilka tematów połączyłem w jedną całość, poprostu nie widze sensu żeby na forum o grach jrpg powstawały tematy odnośnie jednego tytułu anime w których ukażą sie po 4-5 odpowiedzie...:
z resztą patrzcie na 1 post w tym topicu zedytowany przeze mnie

co do tematu:
Ostatnio oglądałem komedyjke Midori no Hibi i bardzo mi się podobała... postanowiłem że będę robił tak że będę oglądał jedną serie poważną jedną komediową... narazie zabieram się za coś poważniejszego ale później poleci Fruits Basket... no chyba że znajde to anime o którym Tant tak się pochlebnie ywpowiada....

UWAGA!
Jak ktoś ma pomysł na nazwe tematu to niech mi napisze... bo jajakoś ie miałem pomysłu...
« Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2005, 02:17:39 pm wysłana przez Gipsi »

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #22 dnia: Lutego 02, 2005, 11:48:08 pm »
Hmm.. dziwne... nie napisałem jeszcze w tym temacie o najlepszym anime jakie widziałem, będącym jednocześnie anime komediowym... mowa oczywiście o

JUNGLE WA ITSUMO HALE NOCHI GUU

Może coś o serii... Wyszło tego dość sporo:

Jungle wa itsumo Hale nochi Guu - 26 odcinków
Jungle wa itsumo Hale nochi Guu Deluxe - 6 odcinków
Jungle wa itsumo Hale nochi Guu FINAL - narazie 3 odcinki

Fabuła.. hmmm....... HMMMMMMMM..... nie mogę właściwie nic powiedzieć. Napiszę tylko, że rzecz dzieje się w dżungli gdzieś na końcu świata, kiedy to matka głównego bohatera przyprowadza mu koleżankę i mówi, że od dziś będzie u nich mieszkać.... nie mogę powiedzieć nic więcej... humor jest w tym anime odjechany jak nie wiem. Jak słyszę sam głos rzeczonej dziewoi to mnie się sikać ze śmiechu chce. Wogóle Seiyu* odwalili tutaj naprawde kawał niesamowitej roboty. W pewnych momentach postacie gadają z taką prędkością, że tekstu pojawia się naraz 3 linijki albo poprostu zaczyna się przewijać od prawej do lewej na samym dole. Postacie są poprostu genialne, fabuła jest schizofrenicznie paradoksalna i wogóle klimat z tego bije jak z niczego innego. A teraz niech wszyscy zaczną ściagać rzeczony tytulik, siądą sobie na rozkładanym fotelu, zaopatrzą się w sporą kiść bananów i przystapią do oglądania tego majstersztyku

Ocena Tanta 147,97/10

*zaszpanowałem trudnym słowem.... hurra... to ci ludzie co głosy podkładają pod postacie z anime

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #23 dnia: Lutego 13, 2005, 11:00:14 am »
*zaszpanowałem trudnym słowem.... hurra... to ci ludzie co głosy podkładają pod postacie z anime

hahahahahahahahaha to mnie zabiło :D

no takiego JUNGLE WA ITSUMO HALE NOCHI GUU bym sobie obejżał ale cosik nie moge go znaleźdź na Soul Seeku i same osty tylko widze -__-'

Fruits Basket
26 odcinków świetnego anime... jest to komedia romantyczna opowiadająca o pewnwej rodzinie (albo klanie, nie wiem jak to nazwać bo rodzina jest ogromna i niechodzi o to że żyją w jednym domu tylko coś jakby rodzina mafijna że poprostu żyją w całym mieście... a pieprzyć to bo niechce mi sie montować...) nad którą ciąży klątwa... w japoni jest taka legenda że 12 zwierząt (czy ileś tam) kiedyś się wybierało na impreze i wykręciło wała kotowi, i właśnie niektórzy członkowie tej rodziny rzemieniają się w jedno z tych zwierząt gdy zostaną przytuleni przez płeć przeciwną... anyway w tej legencie kot dostał wała od myszy i dlatego nie przyszedł na tą impreze, tak więc zostali oni rywalami po wsze czasy i tak tutaj w tym anime za mysz robi koleś zmojego avka a za kota koleś w pomarańczowych włosach z mojego siga (tak BTW świetna postać i moja ulubiona ze wszystkich anime), i tak sobie cała rodzina żyła spokojnie ukrywając swoją klątwe, aż pewnego dnia pewna dziewczynka zamieszkała w domu w który mieszkało 3 przedstawicieli tej rodziny, ona jako jedyna dowiedziałą się o ich klątwie i zaczęła żyć z nimi... dobra to tyle sapania o początku fabuły... wiem brzmi głupio dennie i jak dla dałnów albo 5 latków... ale cóż, tak poprostu nie jest...

anime należy do gatunku komedii romantycznych ale jest to całkiem inny typ niż takie powiedzmy Midori no Hibi (i wcale nie dlatego że jest od niego 10 razy lepsze), tutaj niechodzi o to że bohaterka kocha jednego bohatera, tutaj nie jest tak jak w VGA że cały czas widzimy miłość wielką jednej osoby do drugiej, nie ma tutaj jakichś zwierzeń miłości, ale uczucia czuć poprostu wszędzie, i do tego anime czasami jest naprawde zabawne... nie jest to co prawda south ark gdzie lejemy cały czas, ale przynajmnij raz w każdym odcinku autentycznie wybuchałem śmiechem, a wpołączeniu z tym że w każdym odcinku czułem coś dziwnego (nie wiem jakieś takie ciepło na sercu czy cuś, nie wiem jak to nazwać) to anime stało się dla mnie boskie i jest moją ulubioną komedią romantyczną... świetne postacie, bardzo charakterystyczne, no i... bishonenowskie... jak już Tant pisał o Fushigi Yugi powiedział coś w stylu że tylu bishonenów to nawet w X nie widział.. tak samo jest i tutaj... zresztą zobaczcie na mój sig... same piękne pipy, koleś wyglądający jak Sephiroth (ale z zachowania całkiem inny... ma dałna maxymalnego :D).. poprostu pełno ich tam, anime nie ma jakiejś fenomenalnej kreski ale nadrabia pomysłami.. sceny walki (niezwykle liczne, w końcu kot i mysz mieszkają pod jednym dachem) mimo iż nie tak fajne jak w Midori no Hibi (bo są poprostu całkiem inne, w MnoH były realistyczne) to też świetne i.. i niewiem jak to napisac bo są maxymalnie dziwne czasami jak ktoś dostaje strzała w pysk to animacja się zmienia jakby dziecko narysowało coś (coś ala gra Vib ribon-ciało z kresek), zamazania kamery, "mrówki" (takie białe iskierki) na ekranie telewizora, kilka ujęć kamery naraz (tak jak w filmie Hulk)... poprostu ciekawe pomysły... ale i tak najważniejsze jest to o czym mówiłem już:Genialne postacie i uczucia które są wszędzie (i wcale nie takie jakieś miłostki mdłe), strasznie mi się to anime podobało, choć chyba z 3 odcinki okoł 20-tego odcinka jakoś tak dziwnie odstawały od reszty mi się wydawał, nie zmienia to jednak fakt że anime jest jednym z lepszych jakie widziałem i najlepszą komedia romantyczną, i niech świadczy o tym fakt iż mimo że mam kolejne odcinki GunGrave'a to nieoglądałem ich bo wybrałem Fruits Basket...

aha przypominam że to że są bishoneni nie znaczy że to Yaoi, i że bishonen to koniecznie gej... co to to nie...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #24 dnia: Lutego 13, 2005, 11:44:34 am »
o początku fabuły... wiem brzmi głupio dennie i jak dla dałnów albo 5 latków...
komedie romantyczne to do siebie maja, albo jakas typiarka z TV wyskoczy, albo sie komus reka w dziewczyne zmieni - standard :P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #25 dnia: Lutego 24, 2005, 10:55:40 pm »
FLCL (Furi Kuri)

heh pisał już o tym anime Red XIII i ja wtedy niewiedziałem co to jest i musze się przyznać że byłem wieśkiem z prowincji skoro tego anime nie oglądałem, kreska genialna świetnie wyglądają postacie i do tego jajcarska, nie chce mówić co czasami się nam ukazuje żeby nie zepsuć zabawy ale poprostu musicie widzieć jak to jest rysowane... ściągnijcie koniecznie to anime, ma tylko 6 episodów a jest cudne, stworzyło je studio gainax czyli ci od Neon Genesis Evangelion i kolesie parodiują nawet samego siebie bo Evangelion jest tu parodiowany w ciul, jest to troche śmieszne ale co najważniejsze fajnie się to poprostu ogląda bo jest bardzo ciekawe, i ma w sobie troche uczuć, jest tu także świetna muzyka, gitarowa, chociaż OSTu nie słucham bo nagrał go zespół japońński którego muza do mnei zabardz nie trafia (The Pilows) to jednak w anime jak lecą ich kawałki to pasują niesamowicie (chociaż Hybrid Rainbow to genialna piosenka)...  świetne anime i polecam wam bo napewno się nie zawiedziecie :)

Tant, ja i Red XIII oglądali, Bambi oglądnie jak dojdą płyty, to jeszcze czas na ciebie Morchol pałko, zasysaj bo warto ;)  

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #26 dnia: Lutego 24, 2005, 11:06:21 pm »
Tant, ja i Red XIII oglądali

Tant jeszcze nie oglądał, ale ma zamiar obejrzeć, bo płytki mam obok gdzieś... tym czasem w moje zdeformowane rączki wpadło anime, które nazywa się Abenobashi Shopping Arcade..... AAAAAA!!!!!! Ale pojechane anime.... czegoś tak dziwnego nie wiedziałem od dawna.... narazie widziałem trzy odcinki i narazie zdążyli sparodiować Star Warsy, Power Rangers i jRPG jako całość.... fabuła skupia się na tym, że dwoje przyjaciół (dziewczyna i chłopak) w dziwnych okolicznościach przenoszą się do megaodjechanej równoległej rzeczywistościi pod koniec każdego odcinka jakieś takie małe brzydkie coś przenosi ich do innego, równie zrytego wymiaru..... ale to dziiiwne.... no ale beke miałem przy tym kilka razy... warte oglądania... polecam..

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #27 dnia: Lutego 25, 2005, 09:55:07 am »
ychy a ja se obejzalem 3 epizody czegos tak zrytego jak - Elfen Lied takie to jakies dziwne masakra totalna przetykana erotyzmem :P a glowny bochater jak zwykle ciota...

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #28 dnia: Lutego 26, 2005, 12:55:10 am »
Tant jeszcze nie oglądał, ale ma zamiar obejrzeć, bo płytki mam obok gdzieś...
a to mi się pomyliło bo tam wcześniej ktoś pisał że FCLC jest fajne ale najlepszy anime jest jednak "jungle wa itsume mogli powrócił do domu"... więc myślałem że to ty, a to chyba jednak był twój ziomek z placu wina...

ychy a ja se obejzalem 3 epizody czegos tak zrytego jak - Elfen Lied takie to jakies dziwne masakra totalna przetykana erotyzmem  a glowny bochater jak zwykle ciota...
czyli że fajne to w sumie czy nie? Bo jak dobrze pamiętam to jakiś cieć z mojej listy na soulseeku to miał to bym se to mógł szybko zassać... fajne czy raczej średnie?

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #29 dnia: Lutego 26, 2005, 12:57:48 am »
mi sie podoba bo jest zryte na maksa :P tylko te elementy "romansowe" sa gupie :P  ogolnie jakies mega hiper ekstra wyje*ane to to niejest, ale oglada sie przyjemnie :P

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #30 dnia: Lutego 27, 2005, 12:36:44 am »
Pisałem wcześniej o Abenobashi Shopping Center.... chciałbym dodać jeszcze jedną refleksję na koniec... jak zryte by nie było to anime, to zakochałem się w jego endingu... to bije nawet "Sore ga Ai deshou" od SHimokawa Mikuni..... coś pięknego.... arcydzieło.... piosenka nazywa się "Anata no Kokoro ni" ("W twoim sercu") i śpiewa ją niezrównana Magumi Hayashibara*. A anime jest nawet niezłe powiem wam... coraz lepsze się robi.... teraz była parodia filmów z Bruce'm Lee i Dragon Balla.... dobre anime.

* Geez.... no nie mówcie, że nie znacie Megumi. Napiszę tyle:

Seiyu m. in. w:

Love Hina (Haruka Urashima)
VGA (Amano Ai)
Slayers (Lina Inverse)
NGE (Ayanami Rei)

Piosenki do:

Love Hiny (ending)
Slayersów (opening)
no i własnie Abenobashi Shopping Arcade (ending)

dziewczyna ma głos ja nie wiem...
« Ostatnia zmiana: Lutego 27, 2005, 12:37:02 am wysłana przez Tantalus »

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 09, 2005, 07:34:22 pm »
Megumi Hayashibare znam raczej z nazwiska bo to znana postać... ale w sumie to nie wiem co robiła i raczejk jej muzyki nie słuchałem... ale jakby zrobiła ending do Evangeliona to by była fajna... bo ending jest zajebisty a nie wiem kto go śpiewał... "Fly me to the Moon and make me sing forever more.." czy jakoś tak :)

Ja oglądnałem jeden odcinek "Dears" i troche to takie podobne do Chobitsa... zamiast komputerów są z kosmosu ufoki piękne kobiety które nic nie umieją i chyba trza je nauczyc samemu cosik... niby mądre w ciul chybaa, ale główny bohater akurat trafił na taką co ją trzeba uczyć... na pewno charakteryzuje tę serie erotyzm...  nauczycielka prowadzi lekcje w samej bieliźnie, i ma jołki sexistowskie i ogólnie molestuje uczniów... zapowiada się całkiem fajnie chodź na początku myślałem że to klon Chobitsa ale oglądało się przyjemnie.. zobacze kiedyś jak dalej będzie...

Ściągnęło mi się 4 odcinki Jungle booka wa itsumi xrghew aka Tantalusowa komedia ale nie oglądam bo czekam na następne :)

Elfen Lied będę miał w weekend 5 odcinków więc komedii to troche mam do oglądniecia...

eDIT::::
czytnąłem 6 tom GTO i jak zwykle wypaszony... tłumaczenie tej mangi jest poprostu świetne, tom nie był maxymalnie smieszny ale wiele akcji było fajnych, a na końcu to mi wogóle w chu* smutno było... jakoś tak zawsze mam ze jak czytam Onizuke to cały czas się śmieje ale w każdym tomie było chyba coś co mnie lekko zasmuciło... i że tak powiem "chwyciło za serce" (sic! :/)

zaczęłem też czytać 6 tom Love Hiny ale o ile na początku ta manga mi się bardzo podovała i mnie śmieszyła to teraz już mnie strasznie nudzi... dużo tekstu i żarty praktycznie cały czas te same że Keitaro chce się umówić z Naru a przeszkadza im reszta... chociaż ten koleś ma maski niesamowite :D  jak zobaczyłem jak nałożył na żółwia sztuczną twarz okulary i ubranie to mnie ten sztuczny Keitaro rozjwalił maxymalnie i brectałem strasznie :)
« Ostatnia zmiana: Maja 07, 2005, 09:54:36 pm wysłana przez Gipsi »

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #32 dnia: Marca 27, 2005, 03:11:35 pm »
Ty się bamberze za Jungle'a zabieraj, a nie Onizukę....

Apropo Jungle'a.... kilka dni temu obejrzałem piąty odcinek serii Final..... arcydzieło normalnie.... sparodiowali Dragon Quest'a i przy okazji wszystkie inne jRPGi.... ale jak! To trzeba zobaczyć..... jeszcze raz napiszę... Jungle wa itsumo Hale nochi Guu jest serią GENIALNĄ!!!!!!! Lepszego anime nie oglądałem, a mówię wam.... widziałem dużo... Ostatni odcinek jaki wyszedł obejrzałem 3 razy z rzędu i za każdym razem zdychałem ze śmiechu.... ja poprostu nie potrafię sie nie śmiać przy Guu... nic tak nie poprawia humoru jak ta seria.... to bije nawet osławione FLCL i wogóle wszystko..... oglądać bambery i to od zaraz (i nie tak jak pewien jegomość z 4um, który zacął oglądanie od serii Final, czyli trzeciej serii, bo nic nie skumacie i spieprzycie sobie zabawę)...

EDIT::

No tak... zapomniałbym.... przed włączeniem ocinka zaopatrzcie się w kiść bananów... wtedy efekt jest spotęgowany.
« Ostatnia zmiana: Marca 27, 2005, 03:12:43 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Eligios

• Adventurer
  • *
    • http://
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 29, 2005, 02:58:58 pm »
Moja najlepsza komedia Anime Pukty 10/10 puktuw
Dragon Ball Z nalepsza dla mnie komedia
Anime . Chyba wszystkie odcinki Dragon Ball Z
ogładałem .
Ale jusz chyba nie leci Dragon ball z w telewizji
Ale nie kiedy udało mi sie ubejrzec na zagraniczym programem
Poprostu Najlepsza
« Ostatnia zmiana: Marca 29, 2005, 03:00:00 pm wysłana przez Eligios »

A cat's irritation rises in direct
 proportion to her embarrassment
times the amount of human laughter.
  -- Law of Cat Embarrasment

Offline Solidus

• This is no Zaku boy... NO ZAKU!
  • SuperMod
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 29, 2005, 03:46:23 pm »
Obejrzałęm sobie 01 odcinek Jungle'a. Fajne było. Mam tylko jedną, małą prośbę. Ma ktoś albo czy zna ktoś stronkę z angielskimi/polskimi subami do tego anime ? Bo parę odcinków mam z francuskim hardsubem. Ściągnąłem polskie suby z animesub ale po uruchomieniu nich miałem tylko migawki tych napisów.
One little, two little, three little furries
Four little, five little, six little furries
Seven little, eight little, nine little furries
Ten little furry fags.
KILL EM!
Ten little, nine little, eight little furries
Seven little, six little, five little furries
Four little, three little, two little furries
One little furry fag.
ANYONE WANT TO DO THE HONORS?

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #35 dnia: Maja 07, 2005, 10:05:07 pm »
Dzisiaj przeczytałem 13 tom Video Girl Ai. Moja ulubiona manga dobiegła końca bo ten tom jest ostatnim z serii, był wspaniały, zakończył historie, stało się co się stało i pewnie wielu osobą nie przypadło do gustu. Koniec był mocno japoński i jakoś mocno mi się kojażył właśnie z tym krajem i asian filmami, mangtami i anime... poprostu takich scen oczekuje oglądając/czytając M&A/Asian Cinema. Czytając ostatnie kartki miałem świeczki w oczach, oczy napełniły mi się łzami ale jednak nie zapłkałem jak to było w przypadku My Sassy Girl (ten tytuł wymieniłem specjalnie bo obie bohaterki tych dzieł poprostu kocham i uważam za najlepsze kobieciny w M & AC), w głóśnikach oczywiśccie leciało L'Arc en Ciel - Forbidden Lover bo zawsze czytałem tę mange z tą właśnie piosenką... ulubiona manga i ulubiona piosenka, czułem się jakoś tak świetnie, teraz czuje się wyluzowany... jakoś tak lepiej.. nie wiem sam czemu.. poprostu zakończyło się coś w moim życiu... coś bardzo fajnego... Video Girl Ai to naprawde świetna manga i polecam ją każdemu kto lubi romantyczne komedie.
Video Girl Ai jest cudowne.

Offline little

• Wanderer
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #36 dnia: Maja 08, 2005, 11:12:03 am »
Mam chwilowy przypływa kasy i zgłupiałem co zamawiać. Wiadomo że zamówie 9 to BAA, 8 VPM i może z jeden tom OMG, ale chciałęm jeszcze zamówić GTO. A teraz sie zastanawiam co lepsze...czy GTO czy VGA <CO?>??.... CHyba jednak VGA bo po pierwsze wole komedie romantyczne, po drugie jest tańsze :P:P

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #37 dnia: Maja 08, 2005, 12:38:59 pm »
Moim zdaniem nie można porównywać tych dwóch mang a już na pewno nie można stwierdzić która jest lepsza... są to calkiem inne mangi. GTO jest świetne... prawdopodobnie najlepsza manga na polskim rynku, jest śmieszny, efektowny (sam nie bardzo wiem oco mi chodzi mówiąc że GTO jest efektowny...) i do tego momentami też uczuciowy... VGA przez pierwsze kilka tomów też była bardzo śmieszna i nie raz parsknałem śmiechem. Pierwsze odcink8i czytałem w mangamixie i szłem po ulicy na osiedlu z nowo zakupionym manga mixem i darłem ryja ze śmiechu jak debil na ulicy;] później manga jednak staje się już przede wszystkim uczuciowa jest mniej do śmiesznych sytuacji (ale ciągle się jakieś znajdą..) przywiązujemy się do bohaterów i czujemy smutek razem z nimi... bohaterowie są świetni. Niektóre sytuacje kończą się dramatycznie... najlepiej mieć obie mangi w kolekcji.. kup najwyżej jedną a kiedyś kolejną... tylko z tego co pamiętam GTO będzie miało w cholere tomów więc z nim będzie raczej długo szło... aha no i nie porównywać mangi VGA i Anime.. anime opowiadało o wydażeniach z 1-4 tomu pomijając przy tym całkowicie drugi lub trzeci tom... chyba ba nawet nieoghlądałem ale słyszałem...

a tak przy okazji VGA jeszcze to Yota w ostatnim tomie wyglądał świetnie... jak później miał te oklapnięte włosy po wydażeniu z pigułką to wyglądał calkowicie inaczej niż w poprzednich tomach... wyglądał niesamowicie... wzrok miał jak Kenshin gdy jest nad czymś skupiony... a twarz troszeczke może jak Kamui... zajebiście go narysował Katsura

Offline little

• Wanderer
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #38 dnia: Maja 08, 2005, 12:52:51 pm »
No i znalzałerm kolejne powody czemu VGA :P Jest to seria zakończona i jest uczuciowa. A ostatnio mam ochote na coś takigo :P Przy MoonChildzie praktycznie sie już nie wzruszam, ale to daltego że odglądałem ten film już onad 6 razy...
We wtorek może środe powinienem mieć już pierwsze 3 tomy VGA to pwiem jak mi sie podoba :P

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Komediowe anime i mangi
« Odpowiedź #39 dnia: Maja 11, 2005, 07:57:53 pm »
Ej DB!! Uporałeś się z Jungle'm? Tak z ciekawości pytam, bo ty tutaj byłeś jedyną osobą (nie licząc Hisoki i RainMan'a, który tu był jakiś czas temu), która miała szczęście obejrzeć tą genialną serię i nie wiem czy strawiłeś już wszystko...