Rozmieszenie kadrów bardzo dobre. Przeniósłbym tylko te chmurki z czwartego okienka, które nachodzą na pierwsze i drugie - mogą człowieka zmylić co do kolejności czytania (że niby te wysoki kadr jest czwarty w kolejności). Pusta przestrzeń między kadrami jest też za duża - mogłaś trochę więcej na rysowanie poświęcić hehe.
Rysunki ładne, szczególnie dlatego, że nie są szczegółowo wykończone jak w twoich artach zazwyczaj. Kiedy się rysuje komiks jednoosobowo, to trza tak robić - wiadomo, że nie będziesz miała ani siły, ani możliwości wykańczać każdej jednej strony komiksu jak zespół Clamp, czy amerykańscy komiksiarze ze sztabem asystentów. Cieniowanie jest ładne, tła z rastrem są OK, chociaż w przedostatnim kadrze bym chyba wolał w tle kuchnie (lepiej by takie tło pasowało).
Jeszcze jedno w sumie zauważyłem, co mnie osobiście zawsze w komiksach denerwowało, ale przypuszczam, że nie wiele da się w tej sprawie zrobić. Ten kraciasty raster nałożony na sukienkę - kurde, to zawsze wygląda nienaturalnie strasznie. Że paski na koszuli są wszędzie równoległe, bez względu na to jak ta koszula leży hehe. Wiadomo, każdy tak robi w dzisiejszych czasach, ale ja tego osobiście nie lubię.
BTW. Masz bardzo przyzwoity angielski hehe. Spodziewałem się, że gdzieś się będę mógł przyczepić, ale nie mogę nic znaleźć heh. Może następnym razem.