Okie czas dla mnie żebym coś powiedziała.Pierwszy pod ostrze idzie Red ;P.
Pierwsza pracka(ta 30 minutowa).Muszę przyznać,że mi się podoba.Twarz całkiem dobrze ci wyszła,jednak nie podobają mi się oczy,brakuję im jakiegoś konkretnego wyrazu(albo jak ja to nazywam "duszy").Świetnie zrobiłes włosy i płasz postaci także mi sie podobają.Co do Assasina.Sam pomysł jest super,ale(zawsze jakieś musi być),niepodoba mi się jego szyja,tzn.jest jakoś nienaturalnie wygięta.A teraz czepię się szczegółów
,jego ucho jest jakieś dziwne,brakuje mi jakiś sensownych zagięć materiału ewentualnie mogły one być bardziej wyraźniejsze,co jeszcze...pasek wygląda płasko tak samo części metalowe stroju tegoż pana.No to teraz co mi się podoba.Przedewszystkim same kolory,i tło jak ogólnie pomysł.Również oczy postaci wyszły ci bardzo ładnie i cała twarz.Mówiąc krótko jeśli chcesz być tak dobry jak twoji idole...musiałbyś spędzać więcej czas nad detalami i wkładać w tą postać więcej życia....
Kolej na Maga.Eh widziałam leprze twoje prace od tej.Myślę,że Red ma trochę racji co do dłoni i braku ramienia,nie są one najleprze.Mam wrażenie,że z twarzą jest też coś nie tak...chyba linia ust powinna być równoległa z linią oczu.No i ucho też jest zbyt daleko.Ktoś tu również wspominał o cieniowaniu...hm jeśli chodzi o skórę to się zgadzam bo czasami jest aż za ciemna.Ale jeśli patrzę na jego strój to nie mam zastrzeżeń.Co mi się podoba w tej pracy...włosy,fajne uczesanie i cienie na nich.Strój również zasługuje na pochwałę bo jak dla mnie jest ekstra.A i nie będę zgadywać kto to,bo nie mam zielonego pojęcia XD.
Obiecany fanart,tym razem kolorowy,szkoda tylko,że tak słabo wyszedł T.T(w oryginale wygląda znacznie lepiej).
KarinEDIT
Hm...narazie nie mam,żadnych ciekawych obrazków,a moje natchnienie nie ma zamiaru przyjść,więc może pochwalę się czymś innym.Właściwie narysowałam to jakiś czas temu,ale te małe cudeńko,które znajduje się na mojej szawce bardzo mi się podoba.
Czarno na brązowym XDSzczerze mówiąc ciężko maluje się pod takim kątem w dodatku na meblach XD,więc jeśli ktoś kiedyś się zdecyduje na taki pomysł to życzę mu powodzenia.