hmm...... nie mam siły raczej rozpisywać się więc będzie krótko:
Co do kolorowych, to pierwsze dwa to lipa i nie trzeba chyba chodzić do plastyka, zeby takie coś stworzyć..... Trzeci kolorowy jest całkiem fajny i napewno lepszy niż poprzednie. Zdecydowanie lepszy.
A co do szkiców cienkopisem, to pierwszy uważałbym nawet za udany, gdyby nie to, ze kreska jest trochę niestaranna, a ta pani ewidentnie ma twarz konia ;] Drugi rysunek jest lepszy, chociaż pani wygląda trochę niesmerfnie, a koleś ma brzuch za bardzo wygięty do przodu (to jakieś skomplikowane skrzywienie kręgosłupa? ;]) Trzeci jest również w miarę przyzwoity, ale ta pani (pan?) ma trochę zbyt wychudzone ręce. No i nie wspomnę już o tym, że cieniowanie cienkopisem nie należy do rzeczy, które najładniej ci wychodzą ;] Czwarty rysunek to kolejny przykład trochę dziwnej sztuki, prezentującej trochę dziwne proporcje (lub po prostu agonię narysowanej postaci ;]) Piąty art jest raczej niedopracowany i trochę dziwny. I wierz mi, że budowa karku normalneg człowieka, nie pozwala na takie wygięcie szyi i głowy ;] Następny rysunek raczej mnie zaciekawił. Nawet nie chodzi o to że mam mały problem z określeniem płci postaci na tym rysunku, ale faktycznie przyznać muszę że buty wyszły ci nadzwyczaj dobrze ;]
Co dalej hmh...... "zeszytowe" arty też raczej ujdą, chociaż podejrzewam, ze gdybyś się postarała, to naprawdę mogłabyś stworzyć coś wysokiej klasy ;]
heh..... miałem się nie rozpisywać...... no cóż, nie wyszło....