Autor Wątek: Fan Art  (Przeczytany 314634 razy)

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #260 dnia: Czerwca 09, 2005, 12:25:03 am »
Nowości...

Wersja dla pełnoletnich ^^ - ale mi się wydaje że moja tego rodzaju grafa nie razi oczu... I bardzo się z tego cieszę.
I wersja druga
I trzecia...
« Ostatnia zmiana: Czerwca 11, 2005, 12:49:03 am wysłana przez Goha »

MarvelliX

• Gość
Fan Art
« Odpowiedź #261 dnia: Czerwca 09, 2005, 02:42:50 am »
to może odrazu całego hentaia złobisz :> XD
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2005, 02:43:10 am wysłana przez MarvelliX »

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Fan Art
« Odpowiedź #262 dnia: Czerwca 09, 2005, 02:51:47 am »
ja jestem za :F
btw. wy to jestescie zwyrole (tak tak do ciebie mowie marv) zeby o 3 w nocy siedziec na 4um :F
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Grzybek

• Berserker
Fan Art
« Odpowiedź #263 dnia: Czerwca 09, 2005, 08:07:45 am »
Nowości...

Wersja dla pełnoletnich ^^
Ja zawsze tam zagladam ale bardzo mi sie podobaja Goha :D  

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Fan Art
« Odpowiedź #264 dnia: Czerwca 09, 2005, 10:01:46 am »
Nowości...

Wersja dla pełnoletnich ^^ - ale mi się wydaje że moja tego rodzaju grafa nie razi oczu... I bardzo się z tego cieszę.
I wersja druga
ehhhh majteczki są super... kocham takie koronki... brzuch ma wogóle nieźle umięśniony, twarzyczka zaj***sta bo ma krótkie włosy a nad tym jak to ja kocham krótkie włosy to już nie raz się podinecałem ;] prace oczywiście zajebiste... lubie takie pozycje z nożami... ta poza mi troche przypomina tego macieja z Edenu co jest mega fajnym charakterem ale nigdy nie moge zapamiętać jego imienia... chyba Kenji się nazywał...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #265 dnia: Czerwca 09, 2005, 10:34:40 am »
O.o a wcale o Kenjim nie myślałam. Mimo iż powinnam sobie parę tomów sprawić dla wzorowania się na proporcjach (odpowiadają mojej kresce). Ale jak narazie zostaję przy mistrzu Shirowie (wybaczcie że nie przytoczę żadnego linka, ale jak chcecie to sobie poszukajcie artów z Hellhound, Hellcat czy Wild Wet West, uprzedzam iż są to grafiki dla tych, którzy poprzez tematykę nie zrażą się do kreski mistrza. Osobiście nie posiadam na dysku tych grafik (a przynajmniej tych "ciężkich"), ale ich wykonanie zasługuje na duże uznanie).
Brzuch wyszedł mi właśnie najgorzej... I razem z rękami daje dziwny efekt, bo Mei z zasady ma wśród ludzi wywoływać wrażenie słabej, w rzeczywistości nie ustępuje siłą i zręcznością dorosłemu, świetnie wyszkolonemu mężczyźnie. Fakt bycia kobietą w jej zawodzie (można by powiedzieć najemnik) wprowadza elementy dezoeirntacji i zaskoczenia przeciwnika, jest to efekt zamierzony z góry przez ludzi, którzy wypuścili ją na "wojnę". Ta postać powstaje w mojej głowie, dlatego tak o niej mówię.
Chłopaki, ale szczerze, to się do żadnego hentaja nie nadaje XD Ja sobie tego nie wyobrażam, ani nie potrafię przede wszystkim i nie dałabym rady nawet gdybym chciała. Więc z góry - nawet tak nie myślcie :P
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2005, 10:35:27 am wysłana przez Goha »

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Fan Art
« Odpowiedź #266 dnia: Czerwca 09, 2005, 11:29:18 am »
Nigdy nie byłam dobra w doszukiwaniu się mankamętów zakładając, że jakieś są więc powiem, że prezentuje się jak zwykle ciekawie.  

MarvelliX

• Gość
Fan Art
« Odpowiedź #267 dnia: Czerwca 09, 2005, 12:46:01 pm »
hmmhmm jeeeedna sprawa dlaczego wszystkie twoje rysunki są w pozycji stojącej :F próbuj narysować ją na leżąco albo przykucnięta, siędzocą na kolanach czy po turecku (wiem że bardziej skomplikowane ale efekt lepszy :P)
BTW jak tam moje alter ego BlackMarvell :> bedzie żył?

wy to jestescie zwyrole (tak tak do ciebie mowie marv) zeby o 3 w nocy siedziec na 4um
u mnie jest na zegarze pierwsza :F a pozatym mam wakcje <pstryka palcami>

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #268 dnia: Czerwca 09, 2005, 12:48:39 pm »
Powiedzmy że jeszcze ćwiczę inne. A twoja grafa będzie żyć.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2005, 12:51:42 pm wysłana przez Goha »

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Fan Art
« Odpowiedź #269 dnia: Czerwca 10, 2005, 04:14:28 pm »
Goha-oczywiście wersja dla pełnoletnich lepsza.Na samympoczątku myślałam z twarzy,że to facet,bo miałampomniejszone okno [poza tym z płcią,to zawsze mam problemy;)]  

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fan Art
« Odpowiedź #270 dnia: Czerwca 10, 2005, 08:05:43 pm »
O kurde ..... prace Gohy są świetne. Coprawda nie lubię dziewczyn z krótkimi włosami, ale ta prezentuje się bardzo okazale. Bardzo podoba mi się jak to wszystko jest pokolorowane... po prostu miodzio..... szkoda, że ani ja, ani wizard nie potrafimy tak pokolorować postaci na komputerze... ale to chyba kwestia posiadania tabletu i długiej praktyki, co nie?
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline GLenn

• AvEx3 Master
  • Weapon Master
  • Hollow Kon
    • http://nudenaru.deviantart.com/
Fan Art
« Odpowiedź #271 dnia: Czerwca 10, 2005, 08:21:11 pm »
Praca swietna ale jak to muj kolega powiedział "Prawa Jazdy" moglby byc troche wieksze

MarvelliX

• Gość
Fan Art
« Odpowiedź #272 dnia: Czerwca 11, 2005, 05:44:17 pm »
dawno nie rysowałem...
tu coś co zaczołem pół roku temu (i z braku czasu przestałem) a wczoraj skończyłem :P
Alinoe

Offline de'Belial

• Daredevil
  • **
Fan Art
« Odpowiedź #273 dnia: Czerwca 11, 2005, 09:58:04 pm »
Marv, bardzo ciekawy pomysł...Choć ubranko może nie jest ostatnim krzykiem mody ;) . Ale generalnie, jak zapewne już wspominałem, mam słabość do ołówkowych szkiców...
« Ostatnia zmiana: Czerwca 11, 2005, 10:00:22 pm wysłana przez de'Belial »

MarvelliX

• Gość
Fan Art
« Odpowiedź #274 dnia: Czerwca 12, 2005, 01:59:25 am »
to fajnie bo ja tylko tak potrafie :P i to jecze rysuje i cieniuje automatycznym ołówkiem kaliber 0.5 :P dlatego zazwyczaj moje dzieła są jasne i niedomalowane...

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Fan Art
« Odpowiedź #275 dnia: Czerwca 12, 2005, 09:39:24 am »
Bardzo miły rysunek, chociaż może trochę w tłowiu wydaje się masywniejsza z przodu, ale tak i sympatyczna postać.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Fan Art
« Odpowiedź #276 dnia: Czerwca 12, 2005, 01:24:40 pm »
Marv jak dla mnie ładna praca tylko faktycznie gdybyś popracował trochę nad tłowiem^^'.Podoba mi sie jej twarz,bardzo ładnie ci wyszła,tym bardziej,że jest z fajnej perspektywy^^.Tak samo wzorki na ubraniu i na jej twarzy są ekstra.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #277 dnia: Czerwca 12, 2005, 04:49:45 pm »
Marv-ładna...tylko wygląda na troche przy kości ;) [ale niektórzy panowie takie lubią ]

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fan Art
« Odpowiedź #278 dnia: Czerwca 12, 2005, 06:57:42 pm »
Jeśli chodzi o pracę Marva to chyba będę musiał przychylić się do opinni innych. Pani nawet ładna, tylko trochę za szeroka w klacie... jakby miała poduszkę pod bluzką :F Poza tym jeśli chodzi o cieniowanie, to wizard poleca zastosowanie zwykłego ołówka, bo automatem to to chyba nie jest lekka robota.....  
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #279 dnia: Czerwca 12, 2005, 07:37:26 pm »
świetny ma ten tatuaż na twarzy i to na rękach ciekawe[te doczepione rękawki]. Wydaje mi się tylko,że linia włosów jest za wysoko [czyt.ma za wysokie czoło]....

EDIT:
właśnie wypatrzyłam trzecią wersję pracy Gohy.Zdecydowanie lepsza niż druga. Ten topik z II jaikiś dziwny mi się wydaje
« Ostatnia zmiana: Czerwca 12, 2005, 07:38:48 pm wysłana przez Hisoka »