Autor Wątek: Fan Art  (Przeczytany 314640 razy)

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Fan Art
« Odpowiedź #240 dnia: Czerwca 04, 2005, 03:54:53 pm »

Wheee!!! ^^
hoooly shit! dobze że nie rysowałaś żadnego diabła;] rysunek przezajebisty, piersi i sutki wspaniałe;] twarz wygląda troszeczke jakby była doklejona... ten strój jest fajny a te dodatki naa udach strasznie mi się opdobją... super rysunek no i ten podpis fachowy ;]

ok. Ludzie na liczniku mojej stronki stuknie niedługo 666. Mówcie mi co mam narysować na tę okazję zeby.gif
Ben: http://members.lycos.co.uk/sectionnine/pli...l/goha_c046.jpg
Ogólnie z tego jestem zadowolona. Takie toto za szerokie trochę, ale jak zawęziłam, przestał mi się podobac.
Mei: http://members.lycos.co.uk/sectionnine/pli...l/goha_c045.jpg
A to chyba znowu z nudów na zajęciach. Nie zwracajcie szczególnej uwagi, to była rozgrzewka do powyższego.
oba rysunki mocno mi się podobają... u tego klienta świetnie wyglądają te żółte oczy... a klientka ma świetną pozycje i ten nóż i płachte..

Hisoka -rysunek ala Clamp podoba mi się... szczególnie włosy (może dlatego że prakktycznie dokładnie takie same ma moja ex ;]) ale mimo że twarz bardzo ładna to ciało jakoś tak krzywo ci wyszło.. ale twarz bardzo łądna;]
a ten drugi rysunek przyopmina mi ciebie z jednego ze zdjęć które dałaś ;D sam w sobie ccałkiem ładny, ale po powiększeniu lepiej wygląda... a co do stóp to ja też kompletnie nie umiem ich rysować ;]

Tamaya - łał.. super.. malowanie farbami wychodzi ci  o wiele lepiej... praca naprawde świetna ;]

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

MarvelliX

• Gość
Fan Art
« Odpowiedź #241 dnia: Czerwca 04, 2005, 06:37:47 pm »
mały update i poprawki w dziale FanArt...

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fan Art
« Odpowiedź #242 dnia: Czerwca 05, 2005, 02:03:45 am »
heh .... dobrze, że wspomniałeś Marv, bo bym nie zauważył ..... A te fanarty Gohy, to chyba trochę stare są, bo jakościowo wydają mi się trochę gorsze od aktualnych prac, co nie zmienia faktu, ze i tak są świetne......

A tym czasem wizard i ja mamy chyba jakiś kryzys, czy coś..... Kurde... miałem dobry pomysł na szkic, wyszły mi kontury, ale zawaliłem cieniowanie -_-
Nie klikać...
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, powiem, że to co ten pan, z racji swoich problemów torzsamożciowych, ma na sobie to miał być zniszczony i pomięty płaszcz.... ale zamiast "pomięty" wyszedł mi "przegięty" ..... Dawno tak nie zawaliłem rysunku.....
« Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2005, 02:04:42 am wysłana przez White_wizard »
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #243 dnia: Czerwca 05, 2005, 08:42:30 am »
Miodzik. Mi się podoba. Daj tam kilka jasnych plam na ten płaszcz, a od razu będzie inaczej wyglądało (Są wypukłości, nie ma wklęsłości. Światło powinno odwrócić ten efekt).

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Fan Art
« Odpowiedź #244 dnia: Czerwca 05, 2005, 08:53:24 am »
Fajnie ci to wyszło W_W. Zwłaszcza dziewczyna prezentuje się super.

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
  • Let's go together ... in to the darkness
    • http://www.deadshadow666.deviantart.com/
Fan Art
« Odpowiedź #245 dnia: Czerwca 05, 2005, 05:54:33 pm »
Tamaya-mnie się podoba ten malunek..hm...ja się nie nadaje by malować farbami...wolę kredki
W_W...no cóż dziewczyna wyszła ci naprawde ładnie,a co do płaszcza to faktycznie moim zdaniem troszke nie taki...

Offline Grzybek

• Berserker
Fan Art
« Odpowiedź #246 dnia: Czerwca 05, 2005, 06:00:00 pm »
W_w- świetne :D bardzo mi sie podoba :D :D :D XD

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
    • http://smellofwhitecat.blogspot.com/
Fan Art
« Odpowiedź #247 dnia: Czerwca 06, 2005, 05:25:07 pm »
W_W...podoba mi się wszystko poza łzą u tego gościa...ciało panienki...hmmm...ładnie się prezentuje

Offline de'Belial

• Daredevil
  • **
Fan Art
« Odpowiedź #248 dnia: Czerwca 06, 2005, 05:46:17 pm »
Slap mi! Jak mogłem przeoczyć dzieło W_W!? Ale już się poprawiam! Bardzo ładna kreska <ehhh...mam słabość do ołówkowych szkiców ;) >, a i kompozycja niezwykle intrygująca...

Offline Tantalus

• Master Engineer
  • Redaktor+
  • Idol nastolatek
Fan Art
« Odpowiedź #249 dnia: Czerwca 06, 2005, 05:54:48 pm »
Na to co się dzieje, są dwa wytłumaczenia:

1) Tylko mi sięten rysunek nie chcę wyświetlić, z niewiadomych przyczyn

2) Nikomu się ten rysunek nie wyświetlił i właśnie popsułem wszystkim zabawę, bo wszyscy komentujący nawet nie patrzyli na ten link i gadają tak, żeby wizardowi nie było smutno

W każdym razie, z jednego z powyższych powodów, nie mogę skomentować rysunku.... znaczy.. ee.... ładnie W_W... łądna kreska, tylko ten płaszcz ci faktycznie nie wyszedł hehehehehe

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #250 dnia: Czerwca 06, 2005, 05:59:27 pm »
tylko tobie się nie wyświetlił...to kultura wyższ...nie dla ciebie :prr:

Wiedziałem, że Hisoka nie odpuści żadnej okazji, żeby mnie obrazić... tak...pięknie pięknie - Struś Pędziwiatr
« Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2005, 06:11:25 pm wysłana przez Tantalus »

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
Fan Art
« Odpowiedź #251 dnia: Czerwca 06, 2005, 05:59:49 pm »
Mnie się wyświetla ;P Tant
BTW.W_W mam pytanie,czy na tym obrazku jest Dave z...hm...córką Sepha XD(bo nie wiem jakie dałeś jej imie)?

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fan Art
« Odpowiedź #252 dnia: Czerwca 06, 2005, 07:05:47 pm »
BTW.W_W mam pytanie,czy na tym obrazku jest Dave z...hm...córką Sepha (bo nie wiem jakie dałeś jej imie)?

Tak, na tym obrazku jest Dave, ale nie z "córką Sephirotha", tylko z tą drugą, co w ostatnim chapterze się pojawiła i shivę przyzwała.... a o imię nie pytaj ani mnie, ani wizarda, bo nigdy nie byliśmy dobrzy w wymyślaniu imion żeńskich :F
« Ostatnia zmiana: Czerwca 06, 2005, 07:06:27 pm wysłana przez White_wizard »
You were born from nothing, you will turn into nothing. What have you lost? Nothing!

Offline Yuzuriha

• Dead Shadow
  • SemiRedaktor
Fan Art
« Odpowiedź #253 dnia: Czerwca 07, 2005, 10:59:40 am »
Heh...chcieliście zobaczyć jakiś mój obrazek...wiec coś udało mi się zeskanować...albo raczej ktoś go zeskanował...
http://img299.echo.cx/img299/7340/deadshadow5iy.jpg
Powiem tylko,że chyba jest za bardzo rozjaśniony,bo oryginał wygląda ładniej(powinno być jeszcze widać niebieskie niebo...którego wogóle nie widać...)W sumie chciałam pobawić się z perspektywą i chyba nie za bardzo wyszedł mi zamierzony efekt...widzę również dopiero teraz,że postać jest za chuda -_- ' ,a tak dla tych którzy chcą wiedzieć co to za postać,to mówię od razu,że to moje alterego ;P
« Ostatnia zmiana: Czerwca 07, 2005, 11:02:46 am wysłana przez Yuzuriha »

Offline Grzybek

• Berserker
Fan Art
« Odpowiedź #254 dnia: Czerwca 07, 2005, 01:12:21 pm »
:D Yuz bardzo mi sie podoba ale ona mi jakas taka strasznie chuda :D :F ale jest super :D  

Offline Tamaya

• Wanderer
    • http://www.tamaya.escarp.net
Fan Art
« Odpowiedź #255 dnia: Czerwca 07, 2005, 04:09:15 pm »
Bardzo ładna według mnie. Co najwyżej z twarzy robi nieco grożne wrażenie, ale tego raczej wadą nazwać nie można. :)  

Offline Goha

• General
  • uuu... John Woo...
Fan Art
« Odpowiedź #256 dnia: Czerwca 07, 2005, 04:45:38 pm »
Walić proporcje i perspektywe, to się w końcu wyrobi. Jest ładne.

Offline Hisoka

• SS-Obersturmbannführer
  • Blade Dancer
  • Cute Cynic
Fan Art
« Odpowiedź #257 dnia: Czerwca 07, 2005, 05:10:18 pm »
mi się te spodnie najbardziej podobają....i pasek.Taka trochę anorektyczka,ale całkiem ładna.

Offline White_wizard

• Keyblade Master
  • Weapon Master
  • A way to the Dawn
Fan Art
« Odpowiedź #258 dnia: Czerwca 07, 2005, 08:45:55 pm »
No, no. Całkiem ładny obrazek. Zwłaszcza, ze pokolorowany bez użycia komputera, co ci się chwali, bo na przykłąd ja kredkami posługiwać się nie umiem.... Strasznie fajnie wychodzą ci czarne włosy i efekt odbijającvego się światła. Hmm.... W sumie to nie powiedziałbym, czy ta postać jest za chuda... raczej trochę zbyt szeroka w ramionach :F

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Fan Art
« Odpowiedź #259 dnia: Czerwca 07, 2005, 10:57:27 pm »
heh .... dobrze, że wspomniałeś Marv, bo bym nie zauważył ..... A te fanarty Gohy, to chyba trochę stare są, bo jakościowo wydają mi się trochę gorsze od aktualnych prac, co nie zmienia faktu, ze i tak są świetne......

A tym czasem wizard i ja mamy chyba jakiś kryzys, czy coś..... Kurde... miałem dobry pomysł na szkic, wyszły mi kontury, ale zawaliłem cieniowanie -_-
Nie klikać...
Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, powiem, że to co ten pan, z racji swoich problemów torzsamożciowych, ma na sobie to miał być zniszczony i pomięty płaszcz.... ale zamiast "pomięty" wyszedł mi "przegięty" ..... Dawno tak nie zawaliłem rysunku.....
bardzo fajny... rysujesz już świetnie... szczególnie panienka ci wyszła bo ten płaszcz mimo że na początku wydawał mi się fajny to jednak rzeczywiście troche spieprzyłeś... ale rysunek ardzo fajny... choć niezbyt mi się podoba fryzura kolesia.. ale to ofkoz kwestia gustu

Yuz:
Sama postawa postaci wporzo z tym że głowa jest zbyt duża... a raczej ciało zbyt małe i strasznie dziwnie to wygląda... ale poza rzeczywiście ciekawa i fajne ujęcie chciałaś zrobić... jednak widziałem wiele lepsze twoje rysunki...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?