Autor Wątek: Serwer Diez  (Przeczytany 4802 razy)

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Serwer Diez
« dnia: Listopada 05, 2004, 10:00:56 pm »
Otóż trwają dyskusje na ten temat właśnie. Na Diez1 jest:
-Więcej osób
-Więcej lagów
-Możliwość wejścia do abyss

Na Diez2:
-Mniej osób
-Mniej lagów
-brak możliwości wejścia do abyss

Musimy ustalić na którym gramy bo połowa osób jest na pierwszym i tam są party, natomiast druga połowa, która jest na drugim, narzeka na słaby exp bo kilka osób siedzi na pierwszym.
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Serwer Diez
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 05, 2004, 10:13:29 pm »
ja tam jestem za diez1... abbyss i wiecej ludzi => latwiej znalezc party... a ze wiecej lagow... mala szkoda
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Serwer Diez
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 05, 2004, 10:21:57 pm »
ja diez1 i sie stamtad nie ruszam

Offline Ard

• Wanderer
  • Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Serwer Diez
« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 05, 2004, 11:28:28 pm »
zawsze na 1...

Offline FaLa

• Knight
Serwer Diez
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 06, 2004, 12:15:08 pm »
dla mnie oba serwy sa dobre
diez 1 wiecej ludzi => szybciej znajdziesz party
lepsze zakupy  
diez 2 mnieje ludzi szybciej znajdziesz miejsce do nabijania leveli czy to solo czy to w party

ale dobrze bedzie jak w koncu znajda sie na jednym z serwerow a nie zeby skakac z serwa na serwer zeby zrobic party wiec trzymam sie grupy i lece na diez 1    :D
« Ostatnia zmiana: Listopada 06, 2004, 12:15:31 pm wysłana przez FaLa »
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline alex_1989

• Soldier
    • http://www.kowal.webkonto.us/
Serwer Diez
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 06, 2004, 05:37:25 pm »
DIEZ1 zawsze choś czasami DIEZ2

Mam pytanie cco to są serwery ARES1 i ARES2??
Po co sygnatura po prostu link
www.kowal.webkonto.us

Knight Online
user: alexpoland
JOB: Besserker
Rasa: ArchTuarek
Serwer: DIEZ1 czasem DIEZ2
Level: 30
Kasiorki mam: niedużo
Klan : Zakon_switu

druki char:
name: alexpoland_2
JOB: Hunter
:Rasa: Tuarek
Kasiory: 21K
Klan: nikt mnie nie chce

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Serwer Diez
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 06, 2004, 05:45:53 pm »
platne servy
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

MarvelliX

• Gość
Serwer Diez
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 06, 2004, 06:04:46 pm »
O_o nie wiediałem że sssą płatne

Eeee chyba juz przegłosssowane choć i tak będę chodził do Abyss w Diez2 :P w sssymie na gobliny też w 2 lepiej <_<  

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Serwer Diez
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 06, 2004, 06:08:19 pm »
to moze mi sie pokrecilo... nevermind... przyjdzie boss gp i wyjasni sprawe :D

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Serwer Diez
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 06, 2004, 06:22:15 pm »
Zapraszam do działu rekrutacja
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Yourself

• Soldier
    • http://
Serwer Diez
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 03, 2004, 11:26:42 am »
Jak narazie mam 57 ork talismanow :grin: ,  27 fangow wilkow :grin:  i !mialem! 221 iron barow ( zostalo 27)  :/  Czy to nie jest osiągnięcie !?  :)  
[glow=blue]Gra: Knight Online
Server: Diez I, Diez II
Nick: Yourself
Rasa: El Morad
Profesja: Glacier - Lightning Mage
Poziom: 57 (bo jeden serwer padł i są LAGI, nie bede expił)
Klan: Maleficus
Bron: Lobo staff +6 (własnej roboty)
Earring: Mage earing (unique wart 40M)[/glow]

Offline Drops_pl

• Soldier
Serwer Diez
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 25, 2005, 11:38:21 am »
witam wszystkich nie wiem czy mnie pamiętacie ale mam takie pytanie czy gracie jeszcze w ko a jak tak to na jakim serwie i w jakim klanie jesteście ja odpaliłem ko po kilku miechach i zauważyłem ze full osób jest w sqare zone (chodzi oklan :P) z niecierpliwoscią czekam na odpowiedz bo chętnie powróciłbym do tej gry

Offline FaLa

• Knight
Serwer Diez
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 04, 2005, 08:39:41 pm »
z calej ekipy SZ chyba tylko ja zostalem i gram w ko  ;) a gdzie gram i w jakim klanie jestem widac w moim sigu   :D  
Posting and You
... Każdy człowiek chce znać przyszłość...
Aż zobaczy jak okrutne przeznaczenie szykuje mu los! Niektórzy wariują ze strachu...
Inni umierają gdy pozostaną pozbawieni nadziei na ocalenie !
Uważaj, bo cena nieograniczonej wiedzy jest wysoka...

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Serwer Diez
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 04, 2005, 08:43:25 pm »
e ja też gram ale na diez i do tego moim roguem ;)
]

Offline tendi

• Adventurer
  • *
    • http://
Serwer Diez
« Odpowiedź #14 dnia: Maja 01, 2005, 09:29:33 pm »
na jakim tu servie grac i gdzie mozna sciagnac knight online ? ale ja raczej dalej bede gral w L2 :shu:  

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Serwer Diez
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 01, 2005, 10:45:38 pm »
to po co sie pyatsz skoro nadal bedziesz gral w L2?
tepmy debilizm!
a sciagnac mozna z www.knightonlineworld.com czy cus takiego