Wszyscy na JPF............ <_< Ja głosuje na Waneko. Może i spóżniają się z terminami wydań, ale nie mogę ich nie lubić. No i Waneko wydaje Marsa...... :rolleyes:
Ja tutaj nie brałem pod wgląd tego jakie kto wydaje mangi bo ja osobiście kupuje tylko Video Girl Ai i Kenshina, więc jak widać nie kupuje żadnej mangi z JPF, ale mój kumpel i kumpela kupują wieeeele więcej mang i widze kto jak wydaje mangi... JPF wydaje na najlepszym papierze i raczej nie robi "maniany... a Waneko z moją kochaną Ai Amano to jakieś mega szopki odwala... najpierw wydawali w twardej obwolucie, później przeszli na miękką.. pierwsze 2 tomy mają obrazek na grzbiecie centralnie na środku, a później design grzbietu się zmienił i obrazek poszedł w góre... wiem czepiam się szcegułów ale to są właśnie błedy wydawnictwa, i lipnie to wygląda jak patrzysz na półke na twoją ukochaną serie a tam takie ch****wo
Poza tym JPF nigdy w życiu nie ma i raczej mieć nie będzie takich osówek jak Waneko... i nadal utzrymuje żeby Waneko zapodało sobie jeszcze kilka serii do wydawania, ciekawe jakie wtedy będą mieli opóźnienia... bo tyle serii ile wydają to chyba za mało dla nich... a pozatym to JPF w sumie wcale nie wydaje lepszych mang niż Waneko... jest wręcz odwrotnie...