« Odpowiedź #14 dnia: Października 28, 2004, 02:07:40 pm »
ja na chwile obecna posiadam Nokie 5510...MP3 rula ...zawsze podoba mi sie reakcja innych na widok tego telefonu..."co to jest?? jak to dziala?? gdzie sie mowi??" ...klawiatura jak na kompie, wygodnie sie trzyma...jedyny moniu...zajmuj eza duzo miejsca w kieszeni
e.... qrna ard ja tez mam ta cegle... moza jakas mala wymiana obudow?
a reakcje u mnie tez sa niezle... niektorzy nawet mysla ze to kalkulator :lol: empetri + pelna klawa rzadza i to sa jedyne powody dla ktorych mam ta komorke... nie ma polifonii ani aparatu ani kolorowego wyswietlacza ale po co mi to... a co do klawy - ja nie wiem jak mozna pisac smsy na normalnym telefonie (a jak nie ma t9 to juz wogole chala) :huh:
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"