Czytujecie czasami jakieś pisma o grach? Konsolowe? Komputerowe? Może w innych pismach które kiedyś czytaliście lub nadal czytacie był temat gier (Mangazyn? CKM?)
Ja kupuje tylko Neo Plus gyż klimat tego pisma najbardziej mi przypasował no i to że ich szata graficzna jest najbardziej zaawansowana na rynku wsród tego typu pism. Kiedyś czytałem także PSX Extreme i zawsze jeśli w obu pismach gra dostawała wysokie oceny to lądowała w czytniku mojej konsoli, później jednak zdecydowałem że PSX Extreeme nudzi mnie ciągłymi "pierdami"
i zaprzestalem go kupować, hehe nie no powody były różne i gdy wybierałem któreś z nich to w końcu zdecydowałem się na eN plusa
Ulubioy redaktor to Banan którego poczucie humoru mnie poprostu zabijało i bardzo trafiło w moje gusta^^ i bardzo żałuje że już niejest jednym z dwóch najważniejszych osobistości w piśmie i że już teraz zajmuje się tylko F.A.Q. i czasami napisze jakąś recke
Oprócz tego bardzo lubie naczelnego czyli Gulasha, świetnie mi się czyta jego recenzje i nawet jeśli gra mnie kompleteni ie interesuje to czytam ją z miłą chęcią^^ Kolesia już kiedyś czytałem w Secret Service w dziale konsole, ale to chyba miałem w rękach tylko 2 numery.
Recenzja ulubiona to: Metal Gear Solid autorstwa Grabarza... ehhh klimatyczna i napewno nie zabawna recka, tylko pożądnie napisany tekst w którym było coś więcej niż info o grze (wiem brzmi głupio ale tak poprostu jest)
Ulubiony plakat to laleczka z Dead or Alive w stroju kopielowym - Kasumi dokładniej :wub:
Dobra temat jest może troche "nie bardzo" ale może czytaliście jakieś pisma albo powiecie z kąd się dowiadujecie o nowościach? Internet? To czy macie jakieś stałe portae na których czytacie recki?