Autor Wątek: Managery piłkarskie  (Przeczytany 6405 razy)

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Managery piłkarskie
« dnia: Sierpnia 30, 2004, 01:36:15 pm »
Czy grywa ktos na 4um w CeeMy??? Jesli tak to zapraszam do dykusji w tym oto temacie. Ja obecnie pykam Bayernem w cm4 i moge zarzucic paroma talentami jesli chcecie ;)

Jak ktos gra to mozemy tez o TCMie podyskutowac :D

I zapraszam do gry online ze mna w ceema 4 :D

Offline Zell Dincht

• Blade Dancer
  • Dzielny Mały Toster
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 30, 2004, 03:52:48 pm »
ja to mam zawsze tak w ceemach ze gram jeden sezon, nudzi mi sie, kasuje, chwile pozniej sciagam znow, gram jeden sezon itd... wogole smieszne te kropki w ceemach 4 i 03/04 mogli to duuuuuzo razy lepiej zrobici tak caly czas gralem na komentarzu tylko powtorki na kropkach ogladalem...  aha i oczywiscie zawsze pykam juve  
"Zapewne, ponieważ jesteśmy tak stworzeni, że porównywamy wszystko ze sobą i siebie ze wszystkim, więc szczęście i nieszczęście zależy od przedmiotów, z którymi się porównywamy, i przeto nie ma nic niebezpieczniejszego nad samotność. Wyobraźnia nasza, z natury swej skłonna do wzlotów, żywiona fantastycznymi obrazami poezji, stwarza sobie tłum istot stojących na różnych szczeblach, wśród których my stoimy na najniższym i wszystko prócz nas wydaje się wspaniałe, każdy inny jest doskonalszy. A dzieje się to w sposób zgoła naturalny. Czujemy często, że nam czegoś brak - i zda się nam, iż własnie to, czego nam brak, posiada ktoś inny, któremu też przydajemy i to wszystko, co my mamy, i nadto jeszcze pewne idealne zadowolenie. I oto szczęśliwiec jest zupełnie gotów - nasz własny twór!"

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 30, 2004, 04:26:27 pm »
ta kropki sa kijowo zrobione. Polecasz jhakichs pilkarzy z Juventusus. Bo ja wiem ze Camoranesi jest wyrabany w kosmos. I Del Piero (moj idol :D) dobry jest. No i ofkors Gigi ale to chyba oczywiste

Offline RiKKu-reloaded

• Adventurer
  • *
    • http://brak :D
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 30, 2004, 10:31:16 pm »
Eee ja to znam tylko z widzenia i ze screnow u kolegi i powiem ze wole dobra wyscigowke niz CM'a ... ni to takie ni to owakie ... takie dla fanow gały a ja nie jestem i moze dlatego mi sie nie podoba ^^ Kiedys probowalem zagrac i zbankrutowalem po niecalej godzinie .. ^^  

Cooool ^.~

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 30, 2004, 10:34:10 pm »
wow. Jak Ty to zrobiles jakim klubem w jakim CeeMie????Taki trick to ja tylko potrafiem zrobic w cm01/02 (mniejsza o to ze gralem tylko w cm 3 i 4 :P)

Offline Rad!cal.87

• Daredevil
  • **
    • http://
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 31, 2004, 12:23:22 am »
ja sobie pogrywalem troche w cm 2002/03 ale nawet sezonu jednego nie skonczylem chyba hehe...

później przyszedł czas cm 4 ... a tu - WOW!! w pełni wizualny mecz = ) co prawda przypominało to kapsle odbijające od siebie glowke szpilki zółtą, ale było to coś!!
jedyną rzeczą, która dobijała mnie baaardzo w całym menadżerowaniu był mój słaby komp + troszke niedopracowane wczytywanie danych, a niedopracowane z tego względu, że zajmowało zbyt dużo czasu, mogłem sobie wyjść z pokoju, zrobić i zjeśc kolację, a w grze minęła własnie jedna kolejka ( no może troche przesadziłem :P )... no i w dodatku na "sejwowanie" po trzech latach gry traciłem do kilku a nawet kilkunastu minut ( no co? mój komp miewał nastroje ).. no więc to całe czekanie sprawiło, że porzcuiłem kariere menadżera hehe może jeszcze do niej powrócę :] ( o ile będą nowe cm'y )

w cm'a 4 pograłem nieco dłużej.. wybrałem ajax i przez trzy sezony zdołałem wygrac 3 mistrzowstwa kraju, dwa razy puchar holandii, polfinal i zwyciestwo w lidze mistrzów...

ps. kurde... zawshe dziwiłem się gościom, którzy wygrywali lige mistrzów choćby taką szczekowianką jaworzno o_O

ps no.2. "troszke" błędów miał ten cm 4, podobno poprawili w nowszym, ale nie miałem okazji się o tym przekonać

the end heh
bla

Offline RiKKu-reloaded

• Adventurer
  • *
    • http://brak :D
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 31, 2004, 10:32:58 am »
S&S zdolny jestem co ^^ walilem po prostu mecze ne hama jezeli byla jakas czrwona albo kontuzja to po prostu zmienialem :D az nie mialem juz za kogo zmienic i w tym samym momencie bankrut ^^ nawet kolega mi przyznal ze zdolny jestem :D

Cooool ^.~

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 31, 2004, 11:05:07 am »
taa amsz talent :D ja sie troche zrazilem bo było za łatwo, grałem bodajże w Premier league managera nie pamietam z ktorego roku, jakas mało znana druzyna angielska, nie kupowalem zadnych graczy nic nie wydawalem na treningi itp, tylko leczylem kontuzjowanych no i drugie miejsce plus jakistam puchar... jesli wyjdzie CM5 to moze zaczne grac :P

Offline GamePlay

• General
    • http://gunzbibo.neostrada.pl
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #8 dnia: Września 03, 2004, 08:43:57 am »
To napisze co myślę o managerach, są za mało rozwinięte. Nie chodzi o to, że mało jest w nich opcji różnych drużyn, tylko mało jest w nich emocji. W niektórych managerach nie mogę obejrzeć meczu, ani też pogadać ze swoimi zawodnikami podczas meczu, żeby ich zagrzać do walki. Po za tym jest ciągle te same menu, co czasem może przyprawić o mdłości. O dźwiękach to tyle, że mamy odgłos wtedy kiedy naciskamy na przycisk "accept" lub "cancel", a nie mówiąc nic o muzyce.

Tak w ogóle to sportu nie lubie oprócz niektórych gier futurystycznych i wyścigowych.
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #9 dnia: Września 03, 2004, 02:07:39 pm »
Rikku rozwaliles mnie :P
Morchol: QRW* jakie latwo?! Albo Ty jestes masta blasta albo ja cienki jetem qrna. Chyba ze to nie byl ceem to oki :P
GPM: Nie mozna pogadac ? Pograjw TCM  

Offline GamePlay

• General
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #10 dnia: Września 03, 2004, 03:16:42 pm »
GPM: Nie mozna pogadac ? Pograjw TCM
W niektórych managerach nie mogę obejrzeć meczu
« Ostatnia zmiana: Września 03, 2004, 06:15:10 pm wysłana przez GamePlay »
I got my head checked by a jumbo jet. It wasn't easy but nothing is, no... [Whoo hoo!] Well I feel heavy metal [Whoo hoo!] And I'm pins and I'm needles [Whoo hoo!] Well I lie and I'm easy, all of the time and I'm never sure why I need you... Pleased to meet ya!

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #11 dnia: Września 03, 2004, 06:12:03 pm »
ale w TCMie mozesz :P nawet SWIETNIE zrobiony

Offline GamePlay

• General
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #12 dnia: Września 03, 2004, 06:15:49 pm »
Tak w ogóle to sportu nie lubie oprócz niektórych gier futurystycznych i wyścigowych.
...

Offline Morchol

• SuperMod
  • ;*
    • http://www.audioscrobbler.com/user/Morchol
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #13 dnia: Września 03, 2004, 08:19:05 pm »
ej no ja gralem w premier league manager czy coś takiego :P a masta blasta też jestem, ale to tak pozatym :P

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #14 dnia: Września 03, 2004, 10:53:46 pm »
takiego nie znam :P a gral ktos w LPM ??
GP: Jesli masz pisac takie posty to lepiej nie pisz zadnych.....

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #15 dnia: Września 03, 2004, 11:07:09 pm »
Pamiętam kiedyś grałem w starunkiego Menegera Ligi Polskiej na commodore 64, pamiętam że zawsze się kupowało:Juskowiaka, Trzeciaka i Kowalczyka... ale to było dawno i jak na te czasy gra była baaardzo uboga ale wtedy pamiętam potrafiliśmy z kumplami rzegrać duuużo czasy

Druga gra to nie do końca Manager ale świetna gra z Menedżerskimi zacięciami: "Sensible World of Soccer" na amige, gra była przepiękna, wielu zawodników zarabianie kasy, kuowanie nowych zawodników i samemu rozgrywanie meczów(mecze były konkretne i wolę pograć w takiego Sensible niż w Fife, chociaż Pro Evo Soccer nie dorównają  :D ) dostawało się oferty od innych klubów, więc był to prawie menedżer mimo że można było samemu rozgrywać mecze, ale można też było być jedynie trenerem i nie oglądać meczu.

Teraz w menedżery obecnej generacji nie gram, bo mnie to zwyczajnie nudzi, oprócz tego nażekam na brak czasu a do tego jest on potrzebny, a także nienawidze grać na PC...

GP: Jesli masz pisac takie posty to lepiej nie pisz zadnych.....
Normalnie udzielał ci odpowiedzi... to tak jak by ona się bużył na twoje posty żebyś nie pisał żadnych...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #16 dnia: Września 03, 2004, 11:13:45 pm »
ssproboj pyknac w ceema 3 z latka uaktualniajca skaldy :P wciagnie Cie :P
Normalnie udzielał ci odpowiedzi... to tak jak by ona się bużył na twoje posty żebyś nie pisał żadnych...
...
super odpowiedz nie ma co....

Offline Kazumaru

• Komercyjny chłopak
  • SuperMod
  • Forbidden Lover
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #17 dnia: Września 03, 2004, 11:23:42 pm »
Może i by mnie wciągnął ten CM ale właśnie nie mam czasu żeby się wciągnąć:/ Komp jest u brata w pokoju i nawet jakbym się już zmusił żeby zagrać na komputerze w gre, to musiałbym zrezygnować "z życia na necie" bo nie miał bym czasu grać i siedzieć na necie, a że menegery są długie to pewnie bym nawet nie miał czasu żeby odpowiednio się w nie rozegrać

odpowiedzią było:
QUOTE (GamePlay @ 3.09.2004, 06:43:57)

...

If I ever hear you say another women's name in your sleep you'll wake up the next morning with your joystick missing... got it?

Offline Siergiej

• Last Hero
  • Idol Tanta
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #18 dnia: Września 15, 2004, 02:53:43 pm »
przeca menedzera mozna do paska spuscic :P tzn zminimalizowac :P a ja w niedZiele jade na gielde i kupuje FM3 :) (NIEEE NIE FM3 tylko FM3 :P znaczy sie Football manager 3)

Offline De6v6il6

• Blade Dancer
Managery piłkarskie
« Odpowiedź #19 dnia: Września 15, 2004, 10:00:41 pm »
eeee ja tam grywam tylko w sensible world of soccer ;) mój ulubiony menedżer piłkarski ;)
]