ja sobie pogrywalem troche w cm 2002/03 ale nawet sezonu jednego nie skonczylem chyba hehe...
później przyszedł czas cm 4 ... a tu - WOW!! w pełni wizualny mecz = ) co prawda przypominało to kapsle odbijające od siebie glowke szpilki zółtą, ale było to coś!!
jedyną rzeczą, która dobijała mnie baaardzo w całym menadżerowaniu był mój słaby komp + troszke niedopracowane wczytywanie danych, a niedopracowane z tego względu, że zajmowało zbyt dużo czasu, mogłem sobie wyjść z pokoju, zrobić i zjeśc kolację, a w grze minęła własnie jedna kolejka ( no może troche przesadziłem
)... no i w dodatku na "sejwowanie" po trzech latach gry traciłem do kilku a nawet kilkunastu minut ( no co? mój komp miewał nastroje ).. no więc to całe czekanie sprawiło, że porzcuiłem kariere menadżera hehe może jeszcze do niej powrócę :] ( o ile będą nowe cm'y )
w cm'a 4 pograłem nieco dłużej.. wybrałem ajax i przez trzy sezony zdołałem wygrac 3 mistrzowstwa kraju, dwa razy puchar holandii, polfinal i zwyciestwo w lidze mistrzów...
ps. kurde... zawshe dziwiłem się gościom, którzy wygrywali lige mistrzów choćby taką szczekowianką jaworzno o_O
ps no.2. "troszke" błędów miał ten cm 4, podobno poprawili w nowszym, ale nie miałem okazji się o tym przekonać
the end heh