Witam
W co jestem niejako weteranem:) gram na lion (swiat wild world) mam trojka tRIP reborn 112 z soc setem:P pare wyjasnień:
-zwierzaki, teoretycznie niemozna miec, jedynie reborni moga przyzywac na jakis czas zaleznie od profesji stwora na jakis czas (trojki maja wilkiego nietoperza - wapmira ktory cie leczy atakujac) no i oczywiscie reborni moga przyzwac swojego guarda.. uwiezcie mi... potega:P reba robi sie na 120, water tao na 110
- itemy fixed niesa z composu +9 -.- traktuj to jako wersje upgrade normala, przez pare lvl sa nawet lepsze w statch od super itemow ale nieda sie ich podwyzszac lvlowo dlatego niewarto w nie inwestowac
-do uzyskania lvl 40 polecam prosic hight lvlowcow o team (oni piora a wy macie expe)
-kopiac mozna wykopac gemy (super dragony czy feniksy uzyskuja astronomiczne kwoty, na lion SDG kosztuje 50m:P)
-socetowane itemy sa warte kazdej kwoty, kazdy gem ekstra to duza pomoc, soc moze ci sie zrobic po upgradzie np metem ale niemusi -.-
jak sa pytania to chetnie pomoge.. no i polecam lion! najstarsi polacy w CO tam pykaja:P