No, ale gry "bez prądu" miałeś w śp.Magii i Mieczu i Portalu (czy jest jeszcze wydawany?). Gdyby tak każde pismo miało robić kącik "Manga Room", "Bez prądu" itp, to nie byłoby to pismo o grach komputerowych, tylko jakieś ogólnopopkulturowe.
Ostatnio pisałem o Grabarzu/Miłoszu z MiM/NEO+. Ogląda ktoś może program Review Territory? Ja swego czasu (na początku) oglądałem i podobał mi się sposób prowadzenia przez dwóch panów (wspomniany Grabarz i Zooltar z Gamblera). Takie gadanie na luzie, jakieś śmieszne żarciki i uszczypliwe komentarze na przemian - w stronę PCtów i konsol. Ostatnio miałem okazję, to obejrzałem i chłopaki chyba nieco za mocno się starają. Pewnie popularność (wszak nie zdjęto programu, a coraz częściej lecą powtórki) zaszkodziła i chopaki za bardzo się starają. Cóż, wszystko ma taki koniec
Popieram Dużo śmiesznych tekstów, dobre recenzje no i dają podwójne DVD :>
To się rozwijają. W sumie mają poważnego wroga obecnie - szybki i stosunkowo tani dostęp do internetu, oraz mnóstwo serwisów on-line. Te zaś mają taką przewagę, że zawsze są na bieżąco, a nie miesiąc do tyłu.