Powiem Ci czemu nie możesz... SOAD to ludzie pochodzący z Armenii, wychowani w USA. Piszą teksty nawiązujące w dużej mierze do religii, gdyż, z tego co twierdzą są bardzo religijnymi ludźmi. A co do muzyki orientalnej... ja nie mogę zrozumieć J-Rocka itd. I jeszcze jedno dlaczego J-Rockowi piosenkarze lubią przebierać się za kobiety?!
A dlaczego wokalista SoaD wyglada jak pijaczyna z przed monopolowego, a gitarzysta jak jakiś egzotyczny gad?, dlaczego perkusista ma minę jak by robił kupę?
Koleś wyglądający jak Żyd z głosem przypominającym papugę, obok jaszczuroczłeka i perkusisty z zatwardzeniem (chyba był tam jeszcze jeden dziwak ale jak łatwo można zrozumieć...nie przyglądałem się mu :-? )to naprawdę dobrana drużyna i nazwa ich bożal się boże zespołu jest jak najbardziej trafna, System of a Down-Zespół Down\'a dla \"prawdziwych\" Metalowców jak Dark Cloud.
Co do Japońskiego Rocka, to oczywiste że nie możesz go zrozumieć, żyjesz w świecie komercyjnych, tandetnych zespołów i nie potrafisz docienić i zrozumieć zwyczajów z drugiego końca świata.
dlaczego J-Rockowi piosenkarze lubią przebierać się za kobiety?!
Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, bo LUBIĄ!
Miłego dnia i niech zachodzące słońce zniknie wraz z tobą.