rozmawiałem troche z Maverem na ten temat (zwłaszcza dzisiaj, gdy Ultimaro "padlo" (oby chwilowo))...twierdzi on ze jest w stanie zalatwic nam wszystkim konta na Allseronie...postanowilem umiescic swoje rozwazania na 4um...oto co mi wyszlo:
ZA :spoko:
*Maver gral na tym serwie w Rangaroka...twierdzi z eserv jest pozadny a admini wiedza o co chodzi...pozz tym serwer mial niedawno resa wiec zaczyna od nowa, my tez zaczelibysmy z nimi
*mniejszy serv, mniej ludzi, mnej lagow
PRZECIW :prr:
*porzucenie jednego z najlepszych (wg. opinii innych) servow do L2...serv czesto updatowany, stabilny (no moze nie dzisiaj
)
*zostawienie dobrze zapowiadajacej sie postaci i klanu
*tylko polski server...ciekawie czasami spotkac jakiego buraka z Brazylii czy USA
powiem tak...tak samo jak w Conquerze uleglem namowom GPM i nie zawiodlem sie...zabawa byla fajna...tutaj rowniez jestem sklonny pojsc za Maverem i sprobowac od nowa...wiekszosc z nas zna go i wiemy ze jest konkret gosciu (miał ktos do niego zastrzezenia w PT?? ke? )i tak jak nam zalezy mu na dobrej zabawie...ja i tak poprosze Mavera o zalatwnienie mi konta na Allseronie...czy bede gral, zobacze...lepiej miec niz pozniej kombinowac...
moja decyzja: male TAK na przejscie...
a wy co na to??