POMYSL SREDNI ALE PRZYDATNY DO PROWADZENIA "BURZLIWYCH" KONWERSACJI Z TAKIMI OSOBNIKAMI JAK ALONE FIGHTER qiax MOZNA BY BYLO SPROBOWAC
EDIT!!: by qiax : Pisz posty małymi literami... Masz kompleksy jakieś, czy coś?
nie qiax nie mam zadnych kompleksow to chyba ty je masz moze zalozymy nowy temat na forum zeby nie obrazac sie wzajemnie na tematach ktore nie sa do tego przeznaczone moj ty mistrzu (alone figterze) Powodzenia i czekam na answerka :devil:
EDIT!!: by qiax -Jak chce ci się zakładać, proszę bardzo. Ja nie mam kompleksów, dlatego piszę normalnie <ty zresztą też - a mówią, że ostrzeżeń nikt nie bierze pod uwagę>. I pisz swoje posty, gdy ze mną rozmawiasz, za pomocą Edytuj - nie chce, byś sobie posty nabijał.
Co to tych ostrzezen komu przeszkadza pisanie na capsie chyba tylko tobie zebys mial sie o co przyczepic ty tez piszesz normalnie lecz nie zawsze... specjalnie mnie to ostrzezenie nie ruszylo ale postapilem z wola mojego mistrza qiaxa (pana i wladcy)
EDIT!!: by qiax - Jak cię ostrzeżenie nie rusza, to moze ban to zmieni... Jak Ard już napisał, Forum rządzi się pewnymi prawami, a duze litery znaczą w necie przeważnie krzyk - nie boli cię gardło, czy po prostu musisz krzyczeć, bo każdy cię ignoruje?
EDIT by ARD: mi tez przeszkadza jak ktos pisze na capsie...nie ze sie czepiam Gier, ale 4um rzadzi sie pewnymi prawami i musisz ich przestrzegac...dla nikogo nie ma wyjatkow...zapraszam do tematu: REGULAMIN
...RES
...P.S. posta zedytowalem