Moją ulubioną marką jest Mercedes, maży mi się jakiś Mercedes kabriolet, może SLK...
najlepiej to jeszcze spotkać piękną kobiete która jest właścicielką takiego auta i znią się bujać...
Hehehe tak się składa , że moja ciocia ma SLK i fajnie się w nim siedzi , nie jeździłem w nim ale wiem , że taki super to nie jest bo silnik ma mało elastyczny.
No a moją wymarzoną furą to byłby TVR Cerbera , wogóle ta marka jest świetna , robia super wózki i troche purystyczne.
A jeśli chodzi o jednoślad to chciałbym mieć Yamache R1 ale w kolorze czarnym metalic
No a jak zrobie prawko to kupie se moze na początek jakiegoś crossa produkcji japońskiej rocznik od 91-95 w zależności od ceny i mojego budżetu
Za ospojlerowanymi samochodami to nie przepadam. jak widze jakiegoś golfa z wielką końcówką i plastikowymi spojlerami , progami to mi sie śmiać chce :lol:
Ale przyznam , że mój sąsiad ma fajnego golfa 4 i tak odwalonego , że mała bania , na jakimś zlocie czy cuś takiego ,fajne felgi wygrał
Nie miał klamek jakiś czas i hyba pilotem otwierał drzwi ale przepisy na to nie pozwalaja i musiał klamki wstawić.