Normalna rejestracja przywrócona, zabezpieczenia przeciw spambotom wydają się działać. Rejestrujcie się, aby dołączyczyć do ponad tysiąca aktywnych użytkowników naszego forum.
A ja sobie obejrzałem całą serie, wczoraj ostatni odcinek... i muszę stwierdzić, że takie sobie, tzn mało ambitne... strashnie pokręcone, zwariowane, sporo humoru, przeznaczone raczej dla młodszych widzów, ale niekoniecznie... i co by nie było totalna komercja = ) heh oczywiście nie jest kompletnie puste, a oglądając ostatni odcinek ( powiedziałbym, że najlepshy ) niektórym łezka może zakręcić się w oku.Faktycznie, niepotrzebnie summony robiono komputerowo, narysowane wyglądałyby o wiele lepiej, ale niektóre całkiem nieźle się prezentują ( Ifrit - porażka )Oczywiście jest sporo nawiązań z serią gier w przeciwieństwie do TSW, choćby chocobo czy summony, co prawda summoner nietypowy, ale jest = ) ( cała akcja związana z przywołaniem istoty stanowczo za długa i zawshe ta sama o_O )Ogólnie rzecz biorąc - FF Unlimited to po prostu rozrywka, aczkolwiek na wyższym poziomie nish pokemony heheps. little - ten z demon gunem to Kuroki Kaze
Jak dla mnie FFU to pozycja godna uwagi, moze i nie arcydzielo, ale napewno duuuuuuzo lepsze niz Spirit Within. (...)