OST... Zdecydowana większość na mojej MP3. Hmmm...
1. Naturalnie jest tam miejsce dla utworów z gier japońskich, bo co jak co, ale Japończycy mają do tego dryg. Więc mamy tam FF I(Battle theme ^_^), FF X(Normal battle, Otherworld, To Zanarkand, które wgniata w fotel), FF X-2(Boss fight, Under Bevelle czy Yuna's Ballad - Jeden z najwspanialszych, a zarazem najsmutniejszych themów, jakie słyszałem), KH(Shrouding dark cloud, Monstrous Monstro, Forze Del Male(Wgniata), Pirate's Gigue(Wgniata totalnie, choć wersja z CoM lepsza), KH 2 - Zwykły i Final Mix(He's a pirate, The Rage Awakened, Rowdy Rumble(Jeden z moich faworytów), Soul Calibur II i III(Hubris - Cudo, Destiny Awaits no One, Confrontation) czy wreszcie Devil May Cry 3 i 4(Devils never cry - Wgniata totalnie, Shall Never Surrender - Wgniata nie mniej, The Viper, Lock and Load).
2. Jest też trochę swojskiego klimatu - OST z Painkillera, czyli Xequtr, sWitch, Bear me the light(Kolejny, który mnie wgniata), Playing Tarot, Lokhi, Morph in...)
3. Soundtracki z Flatout: Ultimate Carnage oraz z naszego Crashday(Another place, another time, another CRASHDAY...).
4. Niezapomniany "I don't want to set the world on fire" z Fallout 3.
Coś bym jeszcze znalazł, ale wypisanie tego mogłoby zbyt dużo zająć.
Dziękuję, słowo rzekłem.